Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
cecilia L spune:
Ma bucur ca dormiti, eu am dormit pana pe la 1,30 si de atunci planton.
Irina, ti-am trimis un PM
Ma gandeam la Roxana si la icterul lui Andrei, asa o sa patesc si eu, ca am aceeasi incompatibilitate de grupe Eu 0 si el B, anticorpi nu am dezvoltat, dar din ce stiu nici Roxana....asa ca ar trebui sa ma pregatesc sufleteste?
Anisia, lasa ca scapi de kg, asta sa fie pb, uit-o pe Sim cica intr-o sapt ramane fara burta, deci se poate. Unde este optimismul tau?????????????
Aniast, niste majorete pt tine, sper sa te intorci la Ploiesti cu bebe in brate.
Hai sa pun si pentru fetele care poate mai nasc azi, asa preventiv ca nu se stie
Gata merg in pat, se trezeste sotul si iar ma cearta(cum vrei sa dormi daca stai pe calculator???????)
cecilia,39+ Cristian Matei
cecilia L spune:
Cand ma trezesc azi sa nu va gasesc iar surprize!!!!!!!!!!!!
HIHI
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Se pare ca aici se doarme la greu, sunt rea daca spun ca sunt invidioasa pe voi??????????/
vreau si eu sa dorm noaptea
Eu nu mai dorm de la 1,30
mami25_7 spune:
Neata si de la noi.De mult nu am mai dormit atat de bine ca asta noapte,parca m-am refacut,mi-am incarcat bateriile pt saptamanile ce vor urma.In schimb am niste dureri de oase de parca stau sa ma rup in doua.Daca stau mai mult pe spate imi inchilozeaza mijlocul,pe o parte amortesc si mi se umfla un picior,daca merg prea mult ma dor talpile.Fetelor si va mai spun una am luat cam vreo 30kg in sarcina asta.Si va rog sa ma credeti nu am exagerat cu mancarea,in schimb am bagat niste vitamine la inceput si astea cred ca m-au .Ma simt ca un balon ce e gata gata sa explodeze.Abia astept sa scap de burta,sa incep sa dansez un pic.
Voi pune [majoreta pt cine se pregateste astazi pt intalnirea cu micile minuni.
toate fetele si toti bebelusii.
36+
mami25_7 spune:
Cecilia,de ce nu incerci sa bei lapte caldut indulcit cu o ling de miere inainte de culcare,uneori functioneaza.
alehiam spune:
Andreea
cecilia imi pare rau sa aud ca nu poti dormi... eu am stat treaza de pe la 4 pana la 7 si mi s-a parut ingrozitor, dar tu saracuta de tine de la 1 sa nu dormi.
Noi suntem in aceeasi formula ... aseara am avut niste emotii ca inainte de examen; cred ca incep sa constientizez ca finalul e aproape .
Mad cu Robert
Roxali spune:
Abiam m-am intors de la mare si deja sant 3 mamicute in plus:
FELICITARI SLIPPERS!
FELICITARI MIRELA!
FELICITARI PICCAFLOR!
Ali32si Enrico 7ani
poze
kriss79 spune:
Piccaflor, felicitari! BIne ai venit Matteo, iti doresc o viata lunga si multa sanatate!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
anamica spune:
buna la toate fetele si felicitari proaspetelor mamici sa va bucurati de bebelusi sanatosi,
eu sunt noua in grup, trebuie sa nasc saptamana aceasta si sunt pe cat de nerabdatoare pe atat de speriata.
cecilia te inteleg perfect ca esti obosita si suparata ca nu poti dormi, expeimentez si eu aceste stari si imi vine sa mor. dar hai sa ne incurajam si sa zicem ca mai avem fff putin.....
mami25_7 si eu simt ca ma dez-asamblez si imi pocnesc oasele bazinului la fiecare miscare, cica ar fi normal...pt cine???
curaj si tinem pumnii fetelor care trebuie sa nasca astazi!!!
40 +
Sabina spune:
neata!
Cecilia, ce rau imi pare ca nu poti dormi.
Incearca sa recuperezi macar ziua! Cu icterul...nu e chiar asa mare gogorita.Tu pregatseste-te sufleteste, dar nu e ceva grav, sa stii (decat in cazuri rarissime, dar nu ne gandim la drobul de sare!
Tomasa, da, pe dr Dan mi-a recomandat-o.
Mi-a zis ca pe ea a lasat-o "mai sefa asa"
ai cumva nr ei de telefon? ca Ani pleca in strainatate si n-am mai deranjat-o, a avut un an greu ....merita deplin concediul asta:)
A promis ca vine sa ne vada cum se intoarce, draga de ea
Andruzza, pai tu ai 1.68. Eu am 1.61.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia