Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
irina.c. spune:
quote:le fac cu masina, asa ca nu e problema Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by Sabinaquote:fata mea, tu abia ai nascut.M-ai omorat cu ce drumuri vrei tu sa faci maine ia-o usurel, pliiiiz :)Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Originally posted by irina.c.da, la 8 zile se face, noi implinim maine.Dar n-am vorbit inca si maine nu am timp, ca trebuie sa merg sa iau concediul de lauzie si sa-l duc la scoala,apoi sa merg la asistenta sociala, sa vad daca pot depunde dosar pentru alocatie si pentru ajutoarele alea care se dau de la primarie.Si eventual sa ajung si la inspectoratul scolar general,sa depun cerere de intrerupere a activitatii. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
am blog
Annisia spune:
Ma bag la nani, sa mi se mai calmeze neuronul... Poate ca din afara arata altfel lucrurile, dar din interiorul meu e oribil...
Noapte buna gagici!!!!
PS - FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!!! YUHUUUUU!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
Sabina, ee, nu ne-am lamurit deloc pai io am deja +25 si inca o luna jumatate pana nasc, deci pot lua premiul cel mare, sa ajung la 90 :((
Off, la Rares am luat doar 26, tot de la 60 am plecat. Si uite acum. Culmea ca sarcina asta nici n-am prea mancat, nici dulciuri, toata vara am trait cu fructe.
Dar las ca ne revenim noi, nu?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
aniast, nastere usoara daca maine te intalnesti cu bebe!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Culmea ca sarcina asta nici n-am prea mancat, nici dulciuri, toata vara am trait cu fructe.
Pai tu crezi ca zaharul din fructe nu se pune? Se puneeeee...
35+ cu Ioana
alinkav spune:
Sabina, daca alegi anestezie generala, atunci nu ai voie sa mananci cu multe ore inainte, iar daca faci rahie, atunci nu e nici o problema. Eu din cauza asta am si facut rahie anestezie, ptr ca mancasem, si m-au luat prea repede in sala de operatie.....se grabea doctorul meu , la 8 am venit la spital la control si la 10.05 am nascut!
quote:
Originally posted by Sabina
gagici, eu am alta goanga.
la ceza e musai sa nu mananci nu stiu cate ore inainte.Pai si daca m-apuca nascarea pe neasteptat? io ce fac pana joi? nu mai mananc nimica?
Alina34+ si Alex
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by andrruzza
Culmea ca sarcina asta nici n-am prea mancat, nici dulciuri, toata vara am trait cu fructe.
Pai tu crezi ca zaharul din fructe nu se pune? Se puneeeee...
35+ cu Ioana
Pai asha?? Ma faci sa regret ca n-am stat cu ceafa de porc pe gratar toata vara?Dar deh, fu canicula.
alinkav spune:
Si iarasi sunt eu!
In ziua in care am nascut eu, nu mai era niciun loc nicaieri, in dimineata aceea s-au facut 10 cezariene una dupa alta, asistentele de acolo erau ingrozite, doctorul meu(seful clinicii)l-am auzit cum zicea sa nu se mai faca internari in ziua respectiva(presupun ptr nasterile care pot astepta)....asa ca ....intr-adevar e un sezon bun, se nasc bebelusii unii dupa altii!
quote:
Originally posted by Sabina
si sa nu ne speriem,. la Municipal e sezon bun, sunt locuri. Au renovat etajul4, sunt una sau 2 in ca,era.
La et 5(ala e cu desene parca, nu?) un picut mai multe fete, dar tot ok.
Alina34+ si Alex
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Da mai Dany, dar de crapaturi, rupturi si vergeturi??? Nu mai am nimic intreg pe mine. Sunt toata brazdata, desi am investit milioane peste milioane in creme si tratamente. Burtica deja ma ustura decat de mult a inceput sa se rupa.
Sa dea dracu sa nu fac o mandrete de baiat, la cate am patimit eu pentru sarcina asta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
te inteleg perfect de ce esti asa amarata.ai vazut si la mine cum sta treaba...in fata pe picioare nu prea sunt crapata,dar in spate...nu stiu de mai am vreun centimetru necrapat
sub sani,vergeturile cele vechi mi s-au inegrit nu stiu cum,de parca ar fi niste rani vechi taiate cu lama,in schimb,burta mii curata,inca nu s-a crapat dar a inceput spre spate asa si astea dor,mai ales la schimbare de vreme si iti dai seama ce greu dorm,simt ca ma fisurez ca burta intinde pielea cum stau pe o parte
nu te intrista,eu nu cred ca mai are rost,si eu am bagat o gramada de bani in uleiuri,creme si fel de fel de unturi ptr. piele sa se faca mai elastica.nimic nu a functionat,m-am resemnat desi tot mai folosesc produsele.
las` ca induram noi acum,dar sa vezi ce bebelushi frumosi si sanatosi facem noi indata o sa ne treaca de vergeturi,dureri si toate cele.
danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici