Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 28
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
[Draga Emma - ma linisteste (...si nu prea! adica preferam sa nu ai si tu faza asta!!!) ca nu ma lasi singura in gaura neagra.
Piciulika 35+ Michael
Ei gata! Mi-am revenit! Doar n-o sa stau in starea aia non stop. Acum e mai bine. Sper ca si tu esti ok fata de zilele trecute. Pupici!
Emma 36+
andrruzza spune:
Sa va zic ce vis am avut. Faceam eco si Stefania avea 5 kg Pai cu atitia bebei uriasi cum sa nu ma apuce visele!?
Mai fetelor, ce-i cu Tutunaru de tot va baga una doua in cezariana, ca parca era contra contra!?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
isabeluta spune:
Da, treaba asta cu mama e cam roz cu picatele si la mine.
Eu i-am zis ca poa` sa vina dimineata, dar seara sa mearga la ea... Da ce crezi, tine? O da pe "nu mama pentru cand o sa mergi tu la munca"... da nici eu nu ma las!
isabeluta36 +
bebita
AMR 24 zile
alehiam spune:
Da mey Annisia, stiu ca asa era si la Roxana... dar vezi depinde de dr. Iar Tutu nu vrea sa riste natural cu bebei mai mari de 4 kg. Ai vazut ca si pe sim tot la cezariana a bagat-o ... asta e, daca nu se intampla nimic pana luni cand se intoarce, asta ma paste.
Mad cu Robert
Roxali spune:
Alehiam adica ce risca doctorul la nasterea naturala...niste ore in plus pe langa tine??...daca copilul e pozitionat si nu sant probleme.
Eu nu pot sa accept chestia cu cezariana in Ro...ce naiba parca ar fi taietura de porc...pai acolo sant taiati niste muschi, e tatiat uterul...pai se mai refact ele asa cum le-a lasat mama natura??
Ali32si Enrico 7ani
poze
adimercedes spune:
Aniast, multe felicitari pt bebelin!!! Sa va traisca si sa va aduca bucurii muuulte!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Piciulika, ce vrei sa spui cu depresia aia, hugh? Vezi ca esti cu o saptamana in urma mea si ai voie sa faci depresie DOAR la o saptamana dupa ce fac eu. Iar eu nu ma grabesc . Sper sa iti revii la sentimente mai bune. Stiu ca nu e ceva controlabil si e greu de facut fata. Dar mai avem asa de putin pana ne tinem minunile in brate. Eu mai am oficial 22 de zile!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
Amironeanu, nastere usoara, desi cred ca la ora asta e gata tevatura!!! Are cineva ceva vesti???
samburici
alehiam spune:
gata, nu ma mai plang, ca iar intru in depresie . nu vreau decat sa fie copilul sanatos pana la urma... iar o speranta tot mai am sa-mi fie bine- sa vina bebe la DNP, asa cum am zis toata sarcina
Mad cu Robert