Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hainutele de bb abia se usuca:)

in rest, mi-am cam facut bagajul.
duamna nu mi-a mai dat semn de viata, sper ca au ajuns intr-un final acasa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine v-ati intors acasa mamicutelor Gabriela si Mirela!
Gabriela e o dulcica printesa.
Mirela nu va speriati ca mai vin si de la sine ideile...daca sant probleme repejor la mamicutele de aici si mai se rezolva cate ceva.

Sabina e scump si aici...credeam ca e fabricat in Ro asta si mana de lucru mai ieftina...tot cu cel vechi cred ca raman si eu, ii schimb salteaua, paturica, plaplumioara, cearceafurile etc...si e ca nou

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Felicitari Andreea!!!! sa-ti traiasca grasunelul si sa fie cumintel!!!

ce veste frumoasa!!!mai, da nenea dr ala a stiut el ceva.
carpatino, baga-i poza

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

ali, asa am zis si eu.Mai ales ca patutul Sofiei e vechi de...30 de ani:).A fost in familie.
da nu merge salteaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Carpatina, stii corect ca stiu +

Andruzza - pupici. Pai da, asa faze usor ciudate am avut, ceva ganduri - da' chiar asa?! Ia da-mi-l pe Rares sa ma tzina in sah permanent, ca-tzi garantez ca nu mai am vreme de prostii...

Da, mai Sabina, chestia e ka ku depri post-natala, p-aia o stiam - ok, baby-blues, trece, hormonii etc - dar acum pre-natala m-a luat total prin surprindere...!
Ce frica...? Am o fica generalizata, de tot ce va sa vie, dar nu de nasterea in sine! (ma rog, mi-o pot cultiva si pe aia, ca mai am vreme) Si eu am plans ieri de sarea camesa pe mine - dar tu erai o fetitza si aveai voie, eu sunt o tanti mare, si nu-i voie!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

stai, ca eu la Sofia n-am avut prenatala, numai postnatala
si acu am avut prenatala.Si nu mai sunt fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Andreea, refacere rapida si un bebe sanatos, cuminte si destept!

Mai, dar doctorul ala ori are un super glob de cristal, ori a facut ceva sa intre Andreea in travaliu exact azi! Pare prea de tot, zau asa! :))

Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FELICITARI ANDREEA SI UN BEBIC SANATOS SI PAPACIOAS!

Piciulika toate am trecut prin momente nasoale, dar nu te pierde cu firea...din cand in cand clocotesc dracusori si in mine, dar incerc sa ma abtin, ca atfel i-as termina si e cei de langa mine, dar mai ales m-as simti mai prost dupa Daca nici dupa un plans bun nu te racoresti, incearca sa te distrezi cu ceva anume...oricum clocotesc si hormoni masculini in tine

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Felicitari Andreea!!!! Ce frumos!!!
Sa-ti traiasca feciorul (ce bine legat e!) sa fie sanantos si sa continue la fel de cuminte ca la nastere:tacticos, cu semne prevestitoare, usurel si repejor...

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari, Andreea! Chiar uimitor medicul, bate orice pronostic de pana acum. Sa fiti sanatosi, mancaciosi si fara colici!
Mirela si Gabriela bun venit inapoi!
Gabriela, ai o fetita superba! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!
Am fost si noi la medic. La aproape 35 de sapt, ca le facem maine, avem 2.400. Eu sunt multumita. Are in continuare circulara de cordon si dupa discutia cu domnul doctor se pare ca o sa facem o programare de cezariana data viitoare cand mergem la control, tinand cont ca am si probleme cu soldurile mele dislocate. In rest suntem bine, sanatosi, aveam tensiune 12 cu 7, am pus 15 kg pana acum, de la 45 la 60.
Si nepotii mei au facut icter, si i-a tinut pana la 2 luni, si nu exista nici o incompatibilitate de grupa sau rh la ei. Singura chestie e ca si sora mea si cumnatul sunt mai sensibili cu ficatul, fac imediat intoxicatii cand schimba aerul sau mananca ceva mai vechi.
Sabina, sunt tare frumoase patuturile, dar al doilea pare mai practic.

Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput