Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Roxana, nu stiu ce sa-ti zic, la odisee adica http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap32 zice ca la 32 sapt are in jur de 1800 gr, deci s-ar incadra in grafic, eu stiu de al meu ca la 36 saptamani avea 2950 gr, la 32 saptamanai nu am fost...

Pupici

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RODICAMARIES ..multumesc din suflet..

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Felicitari proaspetelor mamici Slippers, Piccaflor si Mirella! Sa va bucurati de comorile voastre!
Andreea
EU sunt muuult in urma cu tot ce se scrie. Si inca nici n-am nascut! Pai si dupa ce-oi naste, cred ca ma dau rau de tot la fund. Cu Ana, ma mulgeam cu ochii in PC. Sau stateam la PC cu bebe intr-o mana (ce mica era si ce mama denaturata eram). SI Ana mea fu un bebe agitat, colicos, nedormicios. Ziua dormea numai cat era in brate. Avea senzori de apropiere cred. Cum o lasam in pat, cum se trezea. SI cum eram obosita, indurerata, etc, preferam s-o tin cat mai mult in brate pentru liniste. Noaptea dormea rezonabil (pana pe la 4-5 luni), cu trezirile de rigoare.
IAr icterul............ufffffff. Aici am o maaaare durere! PE noi ne-au evacuat din spital la o zi jumate dupa ce-am nascut, ca doar era Ajunul Craciunului. SI marea porcarie e ca facuse domnisoara icter fiziologic, dar inca nu era la maximum de intensitate! Abia cam la o saptamana cred ca era portocalie rau. Si portocalie, maronie, creola a ramas pana la o luna jumate! Si nu ne-am dat seama. DAr o vazusera 2 doctori acasa, intre timp! Aia ce-au pazit? CA noi nu aveam experienta, nu mai vazuseram copii mici. Si radeam ca la cat de deschisi suntem eu si barbatul la piele (piele de roscati cu pistrui), avem asa o fata bruneta (dar ziceam ca seamana cu tata care e tziganos bine). Si cand colo! Abia acum cand ma uit pe poze, ma ia o groaza......pana la o luna jumate icter vizibil! Si ma miram ca nu lua in greutate cum tb. Si ca am avut mai apoi probleme cu ea. . SI la noi n-a fost nici incompatibiliatte de RH, nici de grupa. Chiar ma miram de unde asa icter urat. Si acum am citit, ca dupa un diabet gestational, copilul poate face icter mai pronuntat! Ete de unde! Diagnosticat din parti la sarcina trecuta.
Acum, noi suntem bine. FAta nu a plecat la tzara pe motiv de vreme urata si a ramas acasica sa ne puna noua parul pe moatze. Trebuie sa mai sap sa vad exact cauzele agitatiei si maraielii extreme care o incearca de o vreme. Daca e vreo durere e de inteles. Rasfatz, n-ash prea crede, ca asta nu se instaleaza brusc. Ramane sa ne simta ea pe noi mai agitati si aerieni (diverse probleme administrative cu casa in constructie) si din cauza asta sa fie si ea receptiva. Daca e ultimul aspect, e nasol, ca si bb2 o sa fie afectat (stiu eu cum se transmit anxietatile astea). Asha ca eu am nevoie de o mare doza de caaaaalm si nesimtire. Dati si la mine, care aveti surplus!

Bee 33+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Carpatina, Tomasa , multumesc de ajutor dar nu reusesc in ruptul capului sa activez PM. Dupa ce dau click pe Mesaje Private ma duce la prima pagina a forumului si gata.........unde o fii buba???????

Madalina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bee, si sofia tot cam la fel, vreo 6 sapt a avut icter.dar pe noi nu ne-a strsat pediatra cu el.
e adevarat ca in primele 2 luni a crescut mai putin(in total , la 2 luni avea cu vreo 1200 de grame mai mult de cat la nastere), insa dupa aia progresat extraordinar.

RGE, al meu la 31 de sapt avea 1600 de grame...deci al tau NU e micut.Eu nu stiu cum judeca astia la ecografe, pe cuvant.Cred ca judeca ceva de genu un copil la termen 4 kile.ceea ce e total aiurea.

carpatina, poti sa folosesti pompa, dar numai putin, cat sa usurezi sanul. mai mult e aiurea, intr-adevar hiperstimulezi lactatia....

eu n-am folosit pompa niciodata. Doar m-am muls sub apa calda si am pus comprese reci.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

[quote]Originally posted by RGE

..fetelor va rog din suflet sa-mi spuneti si mie cam cat au avut puiutzii vostrii la 32 de saptamani??...al meu are 1.904 grame si mi s-a spus ca e micutz..

Iubita, noi la 31 sapt si 6 zile aveam 2048 g, dar parerea mea este ca fiecare bebe are propriul ritm de dezvoltare. Si apoi 100 g si ceva acolo nu cerd ca inseamna o mare tragedie, are tot timpul sa recupereze in sapt ce urmeaza.Timen pumnii si multi

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

plus ca bb creste 200 de grame pe sapt acuma... asta in seamna 1600 de grame in 8 sapt, bb de 3.5 kg e ok?
:)))

nu te ingrijora, e f bine la 1.9 kg.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Gema, ai intrat in contul tau?
Daca nu intru in cont, si pe mine ma duce pe prima pagina ...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..va multumesc din suflet fetelor..chiar ma speriasem dr a fost foarte rau ca sa zic asa intradevar era grabit si prima oara cand am fost la el insa nu mi-a placut deloc....si fiecare copil e diferit zic eu..unii mai grasuti, altii mai slabuti, eu m-am nascut la 3.500 kg si fratele meu (nascut la 7 luni) a avut 1.900 kg ...va multumesc din suflet pt incurajari...noi sa fim sanatosi!!
..va pup pe toate si va tin pumnii in continuare NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI!! REFACERE GRABNICA CELOR CE ISI TIN INGERASII IN BRATE!!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

RGE la mine la 32 de sapt avea 2050gr si a zis ca e marisor...la nastere o sa ajunga 3500 - 3600. Si daca mai pui si plus minus cum ii zicea sabinei...e perfect nu ai de ce sa iti faci griji.

38+ Robert

Mergi la inceput