Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Nana, oi fi tu in concediu.. dar treci sa faci prezenta!
35+ cu Ioana
Prezent!
Suntem bine amandoi, doar incercam sa dormim dimineata ptr ca noaptea nu reusim de nici un fel.
Felicitari Mirella, Slippers, Piccaflor si multa bafta Anaist!
Nana, 38+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
isabeluta spune:
Valentinapana la termen ai inca 8 saptamani sa-l aduci macar la 3 kg. Eu cred sincer ca va avea mult mai mult. Nu te speria! In plus ei iau in greutate in salturi, iar greutatea nu e singura variabila pe care trebuie sa o urmareasca dr. Daca ecografic are aproximativ 32 saptamani e super ok.
Sabina da cu mulsul asta e vreo smecherie? Intreb si eu ca novicii...ca nu am mai experimentat. Nu as vrea sa-mi iau pompa si sa nu am la ce s-o folosesc. Si atunci in momente de urgenta maxima ma gandeam daca nu ar trebui sa stiu care e tehnica la "manual". Suna aiurea stiu....mea culpa.
isabeluta36 +
bebita
AMR 25 zile
toma_lly spune:
RGE stai linistita... Natty a mea avea 1600 gr la 32 de saptamani, asa ca...bebele tau la 1900 gr e ditamai flacaul
Tomitza 39+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
cecilia L spune:
Am reusit si noi sa mai dormim vreo 2 ore.Acum ma simt odihnita.... sa vedem mai tarziu.
Andreea
Gata merg sa fac mancarica.
cecilia,39+ Cristian Matei
valentina_22 spune:
Isabeluta, eu am dat-o pe muls manual doar atat cat sa-mi dispara tensiunea din sani. La mine au fost ceva probleme la nasterea lui bb1 si doc a decis ca este mai bine sa nu mai alaptez.Tehnica nu stiu ca ti-o explic,poate se pricep alte fete mai bine ca mine oricum vine de la sine. Ti se arata si la spital, ideea e, daca imi mai amintesc eu bine ca apuci mamelonul si sa tragi usor de el, apasand in acelas timp. Si iese lapticul mai ales daca ai canalele desfundate e si mai bine.Acum ma rog ca vechile prob sa dispara si sa alaptez mai ales ca-mi curg sanii garla.
34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
isabeluta spune:
Cred ca am facut o mica confuzie...mesajul era pentru RGE.
Scuzeeeeee Valentina!
isabeluta36 +
bebita
AMR 25 zile
isabeluta spune:
Multumesc Valentina. Cred ca si eu sunt prea "stressata" si imi pun tot felul de intrebari prostesti.
isabeluta36 +
bebita
AMR 25 zile
gema spune:
Gataaaaaaaaa, am activat PM-ul..........Carpatina, Tomasa astept sa-mi trimiteti ce mi-ati promis (indicatii privind listuta cu telefoane). Plissssssssssss!
Andreea, galeria de la Ploiesti este cu tine. Iti doresc mult curaj, sanatate , un bebe sanatos si frumos!!!!
Madalina 39+
Gabriela77 spune:
Eu si Sara va multumim mult pt sustinere. Sintem prima zi acasa, dar cum nu pot sta jos, nu prea pot scrie! O sa revin cat de curand cu amanunte, pana atunci trimit cateva poze cu printesa mea!
Le multumesc din suflet celor care s-au gandit la mine si la Sara si ne-au trimis mesaje de sustinere,nici nu stiti ce bine mi-au facut!
Va pup cu mare drag, felicitari noilor mamici si mult succes celor care urmeaza!
http://www.flickr.com/photos/11609906@N08/?saved=1
Gabriela 37+ Sara