Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 6
bisous spune:
Angelique,eu m am dus cu o sapt inaintede nastere ca era cezariana programata si am vorbit cu assistenya sefa sa imi pastreze o rezerva cu plata si ea a spus ca nu este problema , se rezolva atunci si nu a vrut sa ia banii ca si acolo spaguta.Bineinteles ca atunci cind a sosit momentul nu imi pastrase nimic ca era maternitatea aglomerata si se licitase pentru rezerve , iidaduse cineva mai mult ca mine,deci am stat in salon cu inca 2 mamici si pentru ca sotul meu a facut un scandal monstru , deh daduse bani s a gasit pina la urma rezerva mea si am mai stat 2 nopti unde am fost singura.Eu ii spuneam sotului inainte sa nasc ca daca mai stau in saloanele alea infecte cu cite 5 ma arunc pe geam,eram depresiva la gindul ca trebuie sa nasc , in loc sa fie un prilej de bucurie eram terminata(prima nastere a fost cosmarul vietii mele,nu nasterea si sederea in spital).De cand tot spun ca vreau sa scriu povestea nasterii si nu ma apuc
spun si eu cite ceva despre mine;sunt pe jumate libaneza, am trait acolo17 ani unde am prins si razboiul,am venit la facultate in romania unde am si ramas din cauza sotului ca deh am gasit unul din putinii romani care nu vor sa plece,e patriot9parintii si sora si fratele au emigrat in canada).Cind sa ma apuc sa dau rezidentiatul m am pus de facut copii,victor nu era programat asa repede dar daca s a infiitat bun venit lui,asa ca am intrat dintr un concediu de crestere de 2 ani in altul.Stam in ct de 4 ani , eu fiind din bucuresti iar sotul din pitesti .Nu imi mai vine nimic in minte,sper ca nu v am stresat si sa ne cunoastem mai bine pe parcurs.
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
ina78 spune:
Melek bine ai venit printre noi. Pe parcurs o sa ne cunoastem.
Bisous ce viata interesanta ai avut, numai din citeva rinduri. Pune-te pe scris si povesteste pe indelete.
Fetelor am mai cumparat un test miine dimineata il folosesc.
Doctorul Dantes stiu ca nu este si la Spital. Insa cunosteam pe cineva care a fost pacienta d-lui si la nastere Dr. Daduianau a asistat-o si s-a ingrijit de ea dupa - ea fiind si la spital (nu stiu ins daca e o regula, sau acesta a fost un caz izolat - era cu cezariana si au putut planifica totul din timp).
eu - Ina
alina_1980 spune:
toate fetele, ce imi place ca ne-am adunat mai multe, eu am auzit ca sunt 2 etaje in spital unul mai bun si unul mai nasol, stiti cumva cum sta treaba? eu merg la dr raica dan si tare ma bate gandul de o cezariana ca mi-e o frica de mor, dar mai am destul timp, sa vedem cu merge sarcina!
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/Suwyp3.png
http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0
AngeliquedeS spune:
Wow, fetelor, acum am ajuns acasa si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce multe ne-am adunat!!
Esma_angel, te-am trecut pe listuta, bine ai venit!! Ce interesant ce ne-ai povestit!!
AdrianaLa multi ani in avans pentru maine, lasa ca maine vom si sarbatori Si bineinteles Casa de Piatra, sanatate, intelegere si un bebe sanatos!!
Mav, Sebi e mortal!!!
Noi am fost azi la Dodo Kids pentru carucior, nu mai avea modelul pe care il ochisem eu dar mi-au facut comanda telefonica si mai aveau unul in depozit si vineri soseste. este foarte frumos si mai ales la reducere, e 6 milioane, se face landou, carucior sport si leagan, e minunat, o sa va pun poze vineri!!
Va multumesc pentru informatiile legate de rezerva. Doamne, am asa o teama de nastere! Inca nu pot sa ma decid cum sa nasc, oricum mi se pare groaznic... Bineinteles insa ca bebele meu scump merita toate sacrificiile!!!!
Pup toate fetele!!!
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
mav spune:
alina_1980 sarcina usoara si tie! Nici pe tine nu te-am mai "intalnit" pe aici, pana acum... Sa nu crezi ca n-am vrut sa te bag in seama, abia acum am observat ca te-am "sarit".
Am vrut sa va pun poze, cu Sebi si cu mine -de acum o luna de zile () inainte de dieta (da' fericita cu copiii in brate)... si de zilele trecute (), insa am facut greseala sa-mi mut pozele de pe yahoo, pe shutterfly... si nu ma descurc deloc... si sunt cam dezamagita...
Oare www.shutterfly.com/view/slideshow.jsp?auto=1&aid=67b0de21b3d9bfcb4594&js=1188835901109" target="_blank">aici se vede ceva?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
logic, nu se vede nimic....
Angi, 6 milioane la reducere?! E extraordinar de scump.... parerea mea...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alina_1980 spune:
mav, nu se vad pozele, mai incearca!eu am scris pana acum la aspirante optimiste apoi la mamici de mai -iunie cu toate ca am dpn in aprilie dar la sfarsit si la mamici de martie-aprilie eram putin pe dinafara pt ca celelalte burtici erau mult inaintea mea! am tot cautat asa un subiect dar nu am gasit iar acum ma bucur ca cineva a avut inspiratia sa il deschida!
multumim mult angeliquedes!
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/Suwyp3.png
http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0
AngeliquedeS spune:
Mav,miemi se pare convenabil pt ca are si scaunel de masina si nu am mai vazut modelul acesta de carucior atat de versatil cu mai putin de 10 milioane... Aaaa, mai avea niste modele la 18 milioane astia au innebunit de tot....
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
madaluta spune:
Incerc si eu sa spun impresiile mele despre spitalul constantean...Eram ingrozita k si voi caci in ultima luna inainte de a naste eu in maternitatea nostra 2 fete,chiar de aici de pe forum,si-au pierdut bebeii...Eram ingrozita si mi se parea k eu urmez pe lista neagra...
Ma chinuisem enorm sa obtin sarcina asta [-6 ani, dupa 2 sarcini pierdute,vizite la toti medicii constanteni si o parte din cei bucuresteni, analize,tratamente, histeroscopii, laparoscopii,interventie chirurgicala, stimulari, HSG-uri, asteptari, sperante nadejde, deznadejde...]si nu puteam sa o pierd la final...Va spun k eram ingrozita, dar dumnezeu a vrut sa fie bine pana la urma.
Am fost pacienta doctoritei Lutescu, despre care auziem mai mult de rau decat de bine, dar care s-a dovedit a fi de nota 10 in ceea ce ma priveste. Singura mea teama mai era k nu va veni la nastere si de aceea tot am insistat sa imi faca cezariana.eram speriata de fapt si de circulara de cordon a lui bb si de forceps si toata sarcina am batut-o la cap sa-mi faca cezariana....M-a cam dus cu vorba si probabil a vrut sa ma lase sa nasc normal...dar cu mine nu i-a mers...In ultimile 2 saptamani mergeam la 2-3 zile la dansa la cabinet sa o intreb dc nu nasc..Tot ma mai amana si-mi spunea k pana nu se deschide colul nu imi face cezariana , caci si-ar incalca prea multe principii profesionale...iar ma trimitea acasa...asa s-a intamplat pana in ziua anterioara implinirii DPN-ului adica pe 13decembrie.Parca o aud:" gata madalinule, maine vii si-l scoatem...la ora 8 sa fii la spital..." a doua zi m-am infiintat cu bagajelul la poarta spitalului...cand am vazut-o acolo parca si nascusem, asa de bine ma simteam..Ma bucuram k e acolo cu mine si k nu m-a lasat pe mainile altcuiva cum auzisem.sala de nasteri era ocupata si a trebuit sa astept pana la 11. Am intrat in antecamera salii de nastere de unde m-a preluat anestezista. mi-a bagat o perfuzie si a inceput sa vb cu mine despre antecedentele medicale..Nu a durat mult si am intrat in sala de nasteri...Mi-a facut rahia..si nu stiu dc au trecut 10 minute caci am si auzit plansetul, mai bine zis urletul lui darius..Nu mai avea rabdare sa-l scoata si a inceput sa urle de cand mi-a desfacut burta...Am inceput si eu sa plang..stiam k e bine dc plange imediat..L-au scos si mi l-au aratat..nu cred k la-m vazut de lacrimi..stiu k intrebam dc e intreg si sanatos...M-au asigurat k da...si nu mi-a mai trebuit nimic.Nu stiu cat a durat sa ma coasa, dar nu mult si m-au dus in postoperator.Imediat au venit mama si sotul, dar nu i-au lasat sa stea prea mult...i-au dus si la bb si Cip i-a facut poze si mi le-a adus apoi sa le vad...Am stat prima noapte acolo.Asteptam sa inceapa durerile acelea insuportabile de care auzisem..dar nici vorba de asa ceva.Doresc tuturor femeilor sa aiba o operatie asa usoara k a mea. Chiar m-am felicitat pt alegerea facuta....
In prealabil intrebasem de rezerve de anestezist, dar a zis k totul se rezolva la fata locului..si asa a fost...
Probabil a contat si faptul k nu erau rezervele ocupate si chiar am avut sa aleg cu un pat sau cu doua.Am ales cu doua k sa nu fiu sigura doar cu bb. rezerva a costat 1 mil pe noapte si nu am dat nici 5 bani spaga sa-o obtin.Avea chiar 2 camere, din care una era de oaspeti. Erau dotate cu AC,TV, frigider, baie, termopan, jaluzele verticale... era si f curat .
Nici nu am stiut dinainte k sunt rezerve private. in mintea mea rezervele erau camerele cu 3 paturi cu baie proprie si cu bb in camera.Apoi am aflat k la etajul 6 toate camerele sunt asa, numai la 7 sunt cele naspa, la comun, dar tot la 7 sunt si rezervele private.
cat am stat prima noapte la postoerator mi l-au adus pe bb cand am cerut eu k sa-l alptez.este incurajat alaptalul la san si nu protesteaza nimeni dc itit ceri copilul. a doua zi de dimineata m-am mutat in rezerva si mi-au adus si copilul.
Nici personalului nu am ce reprosa, dar probabil si pentru k n-am avut probleme...Sincer nici n-am stiut care e neonatolog si care asistenta cele 2 zile cat le-am mai stat in spital..
D-na dr e fost plecat in w-endul respectiv din localitate, dar zilnic venea d-l Lutescu sa ma vada, lucru ce mi s-a parut chiar deosebit...
In prima seara nu a mai venit nimeni in al doilea pat din rezerva , asa k mama mea a stat cu noi acolo. A doua seara a mai venit cineva, dar tot a ramas cip si a dormit cu mine in pat, caci nu aveam putere sa il ridic pe bb din patut k sa-l alaptez...
Cat despre " micile atentii" pe care le-am dat, le-am dat k asa e obiceiul si nicidecum k nu erai tratat bine. Intotdeauna bagam ceva in buzunar dupa ce imi facea un serviciu , niciodata k sa imi faca acel serviciu...deci k recompensa si multumire.
Joi am nascut si duminica am plecat acasa...Neasteptat de putin ne-au tinut, dar probabil pt k totul a decurs f bine.....
cam asta e povestea nasteriilui darius, dar daca aveti intrebari, raspund cu mare placere, caci stiu cum eram si eu avida sa stiu toate amanuntele....
Fun aici fotografii k sa vedeti cu rezerva din maternitatein care am stat. In una din poze ma veti vedea cu 2 fete. Sunt Angeelique si Ioana pe care le stiam doar de pe forum si care au fost asa de dragute de au venit sa ma cunoasca in maternitate...Abia astept si eu sa merg la ele. Deocamdata lui Angelique ii urez sarcina usoara, iar Ioanei sa dea d-zeu sa ii reuseaca cel de-al doilea FIV
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
si v-am promis k voi pune si niste fotografii sugestive, k sa ne cunoastem mai bineUiteti ce avem aici
asa imi place sa dorm
cele mai haioase poze de cand m-am nascut
imi place la baie
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,