***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cred ca "dilit" o sa devina un cuvant-mascota...Eu sigur m-am dilit de cand cu LR si parca imi pare rau ca am comandat in Germania.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

si io cred ca livreaza iar in Ro, ca doar s-au terminat soldurile monstru din vina carora au fost comenzi multe si implicit rateuri multe la livrari.

hai, cine se baga? ca rad io acum da si cand o sa primeasca coletul ...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

S-a bagat cineva cu 6 euro si un pic, acum cateva minute dar nu poci sa va spui, sa va spuna ea...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

De cand au sistat livrarile eu nu am mai intrat pe situl lor pana acum 5 minute si rau am facut , ca au niste preturi....si niste hainute....frumoaseeeee.
Mor de ciuda , maiales ca mi-au trimis si o oferta cu un cod de raducere.
Totusi mi-se pare ciudat, ieri cineva a primit un colet (ce-i drept cu niste sireturi dar le-a primit) , azi ne putem loga pe sit , oare ce mai urmeaza?

Nici eu nu am bani pe card , banca este inchisa acum dar maine daca reusesc ma duc sa alimentez cardul cu 10 E si dau o comanda (si le bag si codul care mi-au trimis ei pe mail)sa vedem ce o iesi.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by claujro
Sa vedem ce raspund.

DACA raspund...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rall

quote:
Originally posted by claujro
Sa vedem ce raspund.

DACA raspund...

Raspund!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu , repede , repede am vrut sa incerc codul cu plapumioara care avenit cu catalogul.Dar nu merge.......la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Care ne-o fi activat conturile? O fi monsieur le president Obala?. Daca merge treaba cu comenzile, nici nu stii cui sa multumesti

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumim in gand...si ne vedem de comenzi. Doamne ajuta sa si vina, ca daca nu....nu mai vedem noi nici cecuri inapoi. Io astept sa vad daca va vin voua coletele, nu ma mai risc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

A fost o zi buna!

Mi-e o foame de mor, as manca ceva cu mujdei...

Eforie-august

Mergi la inceput