***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 4
mamica gen spune:
Am citit despre un tip, roman stabilit in State, parca, comanda din orice magazin on line din lume, care nu livreaza in Romania , si percepe un comision 10%, dar minim 15 E, evident transportul il suporta clientul (de la magazin la el, insa de multe ori e gratuit, daca se comanda peste o anumita suma, si de la el in Ro care e de la 23$ in sus)
Vad ca din Franta in State tot 5 E, frais, au si detaxul,o sa ma inregistrez iar, cu alta tara de origine, alta adresa mail, macar sa fiu la curent cu promo si codurile lor, si o sa apelez la domnul Nicu, caci chiar mi s-a pus pata pe niste perdelute: insa o sa astept vreun cod de reducere, sau FDP 0....
O sa se cam adune, si comision, si transportul (sper sa iau impreuna cu vreo ruda ceva, intr-un colet, ca e mai avantajos), insa daca o sa fac un calcul, in perioada soldurilor si e ok, o sa ma aventurez...
Mai sap, mai sap, poate dau de vreun "Nicu" prin Europa....(am ceva prieteni si prin Franta si prin Italia, insa nu indeajuns de prieteni ca sa pot apela..)
In acelasi timp mai caut si situri cu sale/outlet/soldes/sconti/discount, (ca am gasit destule care livreaza si la noi, dar au niste preturi!!...) mai emailez sa vad daca trimit si in Ro...cele mai multe trimit si ...pe fundul oceanului, insa in Ro...no, n-ai sa vezi...
Ar trebui listate magazinele on line care livreaza si in Ro, ca unele sunt descoperite deja, dar cum nu am timp sa rasfoiesc prea in urma...mai imi bat si eu capul cu ele...
Ptr mine nu e capitol incheiat, devine tot mai palpitant..La redoute-ul nostru..ce nostalgie!
Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Lexi Roberta 14.08.2006
Graviduta spune:
Pai cu comision de 10% nu e chiar asa rau. Poate ne dai si noua niste date de contact ale acestui domn.
Alina
de Mara
tania-z spune:
sa va dau si eu un magazin de bantuit:
http://search.stores.ebay.de/Superschnecke2004-Mode-MarktW0QQfclZ4QQfrppZ30QQfrtsZ0QQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ41393942QQsofpZ0
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
andrei15 spune:
quote:
Originally posted by claujroandrei nici nu stiu daca sa rad sau sa plang..oricum, tare faza!!!!
Vezi ca pt 1 euro si ceva nu te-au taxat pe card, doar ti i-au blocat dar nu ii voi lua. Asa am patit si eu si mi-a scris Sabine mail ca tb sa platesc la livrare pt comanda mai mica de 10 euro.
Jasmine, ce mai e cu coletul Osaka?
Jasmine spune:
Claudia,nu mai stiu nimic de coletul Osaka.L-am trimis la ei pe la inceputul lunii iunie.Care va sa zica au trecut aproape 3 luni.De atunci am intrebat de el de nenumarate ori si nu primesc nici un raspuns.Ultimul mail pe tema asta l-am trimis acum o saptamana.Evident,nici un raspuns.
Asta inseamna cumva ca am fost eu fraiera ca l-am trimis inapoi?Acum ei se fac ca ploua si eu am ramas cu paguba de 27 euro cat a costat expedierea coletului.
nushulica spune:
fetelor am vesti bune
am sunat la bcr si mi-a zis sa-mi verific contul zilele astea ca trebuie sa vina banii

ei au trimis cererea de refuz de plata si n-au primit raspuns negativ(de fapt n-au primit deloc) dar dna de la bcr zice ca daca nu primesc raspuns negativ atunci inseamna ca trimit banii
sper sa fie asa si sa ne recuperam toate banii cat mai rpd
acina spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor am vesti buneam sunat la bcr si mi-a zis sa-mi verific contul zilele astea ca trebuie sa vina banii
ei au trimis cererea de refuz de plata si n-au primit raspuns negativ(de fapt n-au primit deloc) dar dna de la bcr zice ca daca nu primesc raspuns negativ atunci inseamna ca trimit banii
sper sa fie asa si sa ne recuperam toate banii cat mai rpd
Suuuper nushu.
Chiar o sa verific si eu cardul meu.cine stie ce gasesc.Adica banii de la LR.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
nushulica spune:
ovidiu esti prin zona??zi-mi te rog daca e posibil asa cum mi-a zis de la bcr??adik sa intre banii in cont in lipsa unui raspuns negativ din partea lr(ca parca mi se pare prea frumos sa fie adevarat)![]()
ella_74 spune:
hello,
eu am sunat ieri la raiffeisen si am acelasi raspuns: cererea mea e inca in analiza.
Si in dorul shoppingului LR, aseara mi-am comandat masina de spalat online, ca n-am nici timp si nici chef sa bat magazinele.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Jasmine spune:
cand am depus eu cererea de refuz de plata la BancPost mi s-a spus ca dureaza cam o saptamana pana intra banii in cont,dar eu n-am crezut o iota.De ce?Pentru ca ele habar n-aveau despre ce e vorba,a trebuit sa le explic eu ce inseamna chargeback,ce s-a intamplat si ce vreau de fapt.
La sfarsit mi-a zis ca OK,intr-o saptamana imi intra banii in cont,dar cum naiba sa cred asa ceva?
mamica_gen,tu vrei sa comanzi de pe La Redoute Franta cu livrare in State la acel domn Nicu?Exista la Redoute USA.
Sunt multi care se ocupa cu asta : fac comenzi pe site-uri din strainatate care nu livreaza in RO,si isi pun comision.Mai vazusem ceva de genul : comision 10 $ sau euro pe produs.Cauta pe softpedia,acolo citisem mai demult ceva de genul asta.
Tania,site-ul dat de tine e in germana si nu pricep nimic.Banuiesc ca e misto,dar ce pacat ca nu inteleg!Poti sa ne explici si noua cum functioneaza?Pe ce trebuie sa apas ca sa caut un produs,cum se procedeaza?