***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am trecut doar sa va salut! Nu am nici o noutate....

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-am uitat acum pe www.ebay.fr si vad ca se plateste daca vrei sa pui un anunt cu ceva de vanzare!

http://pages.ebay.fr/help/sell/fees.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Jasmine, linkul dat de mine e la unul din magazinele de pe ebay, cu haine noi si ieftine. Multe sunt solduri, de aia au pretul asta. Eu de pe ebay am luat numai lucruri noi. Functioneaza asa:
- iti faci cont la ei. Ca sa mearga repede, iti faci cu datele cardului de plati online. Eu am din aprilie contul asa, nu au facut tziganii.
- pt plata, iti faci cont pe paypal.com si poti plati extrem de usor, online. Ebay iti garanteaza platile in limita a 500 de euro. Comisionul e, parca 5%, dar din cate am vazut eu i se taxeaza vanzatorului, nu tie.
- accesezi ebay-shops.
Dupa ce esti inregistrata cu tzra, la fiecare articol vizionat ti se spune daca trimite sau nu vanzatorul in Ro si cat costa. De ex., pe site-ul dat de mine, chelt de transport(versand) erau de 4-6 euro.

Iti poti face contul pe ebay.fr sau in ce tara vrei si intelegi limba, e valabil in toata reteaua.

Succes!

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

inca un exemplu. Rochia asta:
http://cgi.ebay.de/Kleid-wadenlang-lachsfarben-MAXI-Baumw-Gr40-42-NEU-737i_W0QQitemZ150120825669QQihZ005QQcategoryZ24066QQtcZphotoQQcmdZViewItem

ai poza in stanga, in dreapta detaliile:
- pret 6,32 euro
- transport 6 euro (DHL)
- oferta valabila 11 zile

mai jos ai descrierea produsului, daca e nou, ce marca, din ce material, marimea, culoarea, cum se intretine etc si poza in detaliu.

In germana, produsele cu mentiunea "sofort Kaufen" pot fi achizitionate pe loc, fara licitatie, la pretul afisat. Cel mai bine e sa iei mai multe produse de la acelasi shop, ca sa platesti o singura data transportul.

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

tu pana acum ai comandat/primit de mai multe ori de pe ebay Germania,sau ai facut doar o singura data un experiment?
N-au fost nici un fel de probleme?
Cam cat a durat de cand ai facut comanda pana cand ai primit pachetul?
Si,nu in ultimul rand : cam cat la suta dintre vanzatori accepta sa trimita produsele in RO?
Adica trebuie sa caut mult si bine pana sa gasesc pe careva care sa vrea sa trimita aici?

Multumesc si s-ar putea sa nu fi scapat inca de mine cu intrebarile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Andrei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu nu ma bag la ebay, am o oarecare retincenta de a cumpara de la persoane fizice.

Eforie-august

Mergi la inceput

si eu am reticenta asta dar ma gandesc ca cei care vand au un punctaj acolo,obtinut din aprecierile celor care au cumparat de la ei.Plus niste comentarii,si cand vad ca 30-40 de persoane zic ca au cumparat de la ala si a fost totul OK...cred ca pot sa ma risc.

Inafara de asta,pt mine e singura varianta de mai cumpara ceva pe net.
Ca Redoute nu mai pup eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ovidiu esti prin zona??zi-mi te rog daca e posibil asa cum mi-a zis de la bcr??adik sa intre banii in cont in lipsa unui raspuns negativ din partea lr(ca parca mi se pare prea frumos sa fie adevarat)

Pe mine m-a contactat ieri pe ICQ un reprezentant al bancii unde am eu contul si mi-a spus ca daca LaRedoute nu va contrazice povestea mea, pe 1 octombrie voi avea banii in cont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

tu pana acum ai comandat/primit de mai multe ori de pe ebay Germania,sau ai facut doar o singura data un experiment?
N-au fost nici un fel de probleme?
Cam cat a durat de cand ai facut comanda pana cand ai primit pachetul?
Si,nu in ultimul rand : cam cat la suta dintre vanzatori accepta sa trimita produsele in RO?
Adica trebuie sa caut mult si bine pana sa gasesc pe careva care sa vrea sa trimita aici?

Iti raspund eu, din experienta mea :
- am comandat ~55 produse pana acum de pe ebay, de la diversi vanzatori, fara nici o problema, de toate produsele am fost 100% multumita;
- sosirea coletului dureaza intre 5-12 zile;
- aproximativ jumatate din vanzatori livreaza si in Romania. Oricum, alegi la shipping Romania si ii poti vedea f usor pe cei care livreaza la noi...

Mergi la inceput