***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 6
claujro spune:
M-am uitat si eu acum pe ebay.at si ebay.de...De ce ar vinde cineva geanta de piele la 1 euro sau incaltaminte de copii la 1 euro?! 
Eforie-august
madau spune:
Bai io nu inteleg nimic de pe situl de la Tania...e in germana

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Rall de unde alegi la shipping Romania, ca io nu gasesc niciunde?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alexxia spune:
Ieri am venit din concediu si cand am verificat emailul l-am gasit burdusit de oferte laredoute. In plus am intrat pe site-ul lor si surpriza pot sa ma loghez si chiar sa comand. 
Iar comanda care nu am primit-o apare in curs de "preparare" ![]()
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
claujro spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Ieri am venit din concediu si cand am verificat emailul l-am gasit burdusit de oferte laredoute. In plus am intrat pe site-ul lor si surpriza pot sa ma loghez si chiar sa comand.
Iar comanda care nu am primit-o apare in curs de "preparare"
AlexxiaRuty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
Edit: asa e, am intrat acum pe contul meu, la suivi...am simulat o comanda...

Exact ca alexxia, merge! Care se risca?! Eforie-august
rall spune:
quote:
Originally posted by madau
Rall de unde alegi la shipping Romania, ca io nu gasesc niciunde?
Copii ce am scris pe PM pt Jasmine
Uite un screenshot cu modul in care alegi tara unde vrei sa fie trimis coletul:
http://i10.tinypic.com/4d4zmft.jpg
(deci apesi intai acolo unde am scris 1, iti apare fereastra unde am scris 2, acolo alegi Romania si dai OK). Dupa ce alegi Romania, iti va aparea fie cat costa transportul, fie ca nu este disponibil, in dreptul fiecarui produs.
claujro spune:

Eu nu stiu sa rad sau sa plang?! S-a dat drumul la redoutit... Pacat ca nu am 1-2 euro pe card ca ma bagam si eu la niste sireturi...sau macar un tricou. 
Eforie-august
Jasmine spune:
gata,nu va riscati ca deja nu mai merge.
am incercat eu acum sa ma loghez si imi apare DESOLE...
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
gata,nu va riscati ca deja nu mai merge.
am incercat eu acum sa ma loghez si imi apare DESOLE...
La mine merge...Pe amandoua conturile, m-am logat, m-am delogat si tot merge....
Eforie-august