Companii constructii case in Ro

Companii constructii case in Ro | Autor: Ira

Link direct la acest mesaj

Stie cineva sa existe companii de constructii case in ro (cu pliant de prezentare, contract, si casa ridicata de la A la Z pe teren propriu)...si cam care-ar fi pretul ?

Mama mea vrea sa-si vanda apartamentul de la oras si sa-si construiasca casa la tara la munte (are deja terenul). Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

www.constructii-case-vile.ro
http://www.girosconstruct.ro/
www.lacasa.ro

Sunt cateva din firmele care fac case la cheie!Nu stiu daca au pliante de prezentare,dar banuiesc ca poze cu ce au facut anterior au!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Eu te sfatuiesc sa uiti de "Lacasa" nu sunt seriosi, am sunat noi la ei si au zis ca nu au proiectant, ca sunt ocupati...probabil daca ridicam o casa de 2000mp ii interesa!

Ce mi s-a parut mai serios,"Agi", astia au preturi un pic mai mari dar au tot.
Trebuie sa fiti f atenti la costurile deplasarii daca faceti cu firme din alte orase decat V.Prahovei sau unde aveti terenul ca va percepe taxe de deplasare, diurna si eu mai stiu ce!
Ia de pe google o firma din V.Prahovei, eu am fost la munte si am discutat cu niste muncitori care construiau pe acolo si mi s-au parut f cumsecade, si locuiau in Busteni, ei mi-au spus ca daca pleaca prea departe de casa li se asigura diurna.

Succes la construit

Mergi la inceput

Incearca si la ADD PROXIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

sunt si eu interesata de o firma de constructii serioasa pt.o lucrare de extindere a casei in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, multumesc din suflet pt sfaturi,

mama mea e din judetul Buzau iar terenul inspre Vulcanii Noroiosi, pe dealurile acelea. Berca, Joseni, si dupa aceea urmeaza un sat superb, pe numele lui Policiori. Acolo e terenul.

Mergi la inceput

Ma lashi,
Acolo stau si bunicii mei, sunt niste livezi superbe de meri si pruni (or mai fii) nu am mai fost pe la ei de ceva vreme intr-adevar e superb, sa te sui pe cratere si sa bagi picioarele inauntru e f sanatos.
Dar au utilitatii ceva in zona?
Oricum poate mai imi dai si mie detalii pe parcurs, ca voi avea si eu ceva teren de mostenit de pe acolo, ne facem si noi o coscobeata pe acolo macar ptr vacante.Dar asta cat mai incolo sper!

Mergi la inceput

Bunicii mei stau cam la 1km de sat, sunt cam singurei pe acolo, pe unde trece "rata", se numesc (defapt mai e doar bunica) Dragomir Stere si Florica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Da, de fapt la Policiori stateau bunica mea si cu cumnata ei, mama a mostenit doar o casuta care necesita demolare, si pe teren sa construiasca o alta casuta mica.

In sat nu ezista canalizare, nu exista retea de apa potabila (sunt doar fantani cu galeata ca pe vremea lui Decebal si Traian), sa zicem merci ca e curent. Bunicii tai stau chiar in Policiori ?

Ala e cel mai perfect loc din lume, da, avem si noi livada de pruni si mere.

Mergi la inceput

Presupun ca o sa vina si acolo pana la urma utilitatile, oricum de apa nu-i problema ca poti face put cu hidrofor.

Bunicii mei stau la 1 km de Policiori cum urca Rata, care trecea prin fata casei lor, au langa casa o conducta de gazolina parca?
Stiu zona e superba, mai apare cate un porc mistret da e din peisaj...
Bunicii mei stau chiar intre dealuri.
Poate oi mai ajunge si eu pe acolo...

Mergi la inceput