Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog
Raspunsuri - Pagina 6
Ginger00 spune:
quote:
Initial creeata de Annnca
Cum stiti,s`a terminat relatia.Am incercat sa uit,sa trec peste.Am fost optimista,am avut si seri in care plangeam cu capul in perna pana dimineata,dar am zis clar : Nu mai dau inapoi.
Mi-as fi dorit un singur lucru.Sa`mi respecte suferinta si sa nu calce cu bocancii peste sufletul meu.Si a venit si ziua in care a ajuns si el in oras.Si bineinteles,fosta era acolo..fosta care ne-a umbrit relatia..pe langa alte prob.Toate insa au inceput de la ea.
Nu stiu daca s`au vazut.Se abtine de la prea multe comentarii.Am incercat sa rupem legatura...dar el a incheiat`o pana la urma.Ma cauta doar ca sa`l vad vesel.Si ma doare sa`l stiu fericit cand nu mai e cu mine.
Azi insa,a intrecut orice masura.Scriam plangand.Nu stiam daca e el.Nu-l recunoastem.Rece,dur...mi-a vorbit ca si unei foste aventuri.Mi-a zis ca nu ma suporta,ca e adevarat ca m-a uitat in 2 zile de cand a ajuns,ca a stat cu mine un an..doar asa.
Mi-as fi dorit in momentul ala sa intru in pamant.M-am simtit ultimul om.M-am implicat f tare in relatie.A fost primul singurul si ultimul.Mi-as fi dorit sa ma respecte macar,sa ma inteleaga.
Am inteles acum ca nu ma iubeste..ca am fost nimic pt el.Am fost doar o aventura prelungita,care l-a adus mai apoi tot in bratele ei,ale fostei.
Va rog,sa nu fiti rautaciosi.Psihic sunt distrusa..chiar am nevoie de o vorba buna.In urma acestor cuvinte,le`am dat ignore din lista mea atat lui,cat si alora din fam lui.
Replica lui : Mai bine !
Ma doare,plang incontinuu..ma simt ultimul om.Va rog ajutati-ma !
Never say never !
Iubita, nu-ti mai face sange rau pentru un bastard de doi bani.Daca a avut tupeu sa-ti zica ca a stat "doar asa" cu tine un an de zile ar trebui sa-l stergi din memorie pentru totdeauna.Tu nu esti un pres la picioarele lui si nu merita sa-i deplangi absentza din moment ce te trateaza asa.Ce ultimul...doar nu e singurul barbat pe fatza pamantului, ba in locul tau as trage o vizita la coafor,pe la ceva buticuri si mi-as plimba fizicul prin fata lui fara sa-l bag in seama.
Ia uita aici un moto perfect : "Ce nu ma omoara ma face mai puternic!"
Deci ....banuiesc de de dragul cuiva nimeni n-a murit(mai ales daca nu merita) asa ca...
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
Ginger00 spune:
Am scris fara sa citesc ceea ce au scris altii si acum vad cat de jetonat e motto-ul asta
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
Lormi spune:
Annnca draga,fii tare si nu ceda in fata apelurilor lui,nu te merita si decat o boala lunga mai bine o moarte sigura.Lumea e plina de oportunitati mai noi si mai bune,de ce sa stai in loc si sa nu te bucuri de placerile vietii.Crezi ca el sufera?Atunci tu de ce sa suferi?
Capul sus si mergi mai departe!
Lormi
babyblue spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Dimineata m-a sunat iar de 2 ori.Ma uitam la tel cum suna si nu am raspuns.Chiar nu`mi doresc sa-l aud si nu o sa-i raspund orice ar face.Banuiesc ca,daca are ceva important de zis,ce nu suporta amanare,imi poate trimite un mesaj,nu?
Eu am jurat ca nu o sa-l mai deranjez niciodata si a zis : -mai bine !
Atunci asa sa fie !
Ma hotarasc greu de obicei,dar nu mai dau inapoi niciodata o daca ce m-am hotarat
Never say never !
eu inca nu te voi crede la faza asta.
acum esti cu psihicul mai sus, pt ca el te-a sunat si tu nu ai raspuns, crezi ca tu ai controlul! iti permiti sa te simti dura!..dar curand tipul va aplica tactica ignore, adika te-a bagat putin in seama, ti-a aruncat trei bombitze pe care sa le intorci pe toate fetzele si apoi dispare iar ca magarul in ceatza...si te va durea ignorul sau, mai rau.
vindecata de el vei fi dupa un timp..minim o luna, dc nu l-ai prea iubit..si mai ales cand vei veni aici sa=mi zici: babyblue iubesc pe altul!
oricum ai facut bine ca nu ai raspuns, sigur te suna sa te umileasca cu ceva. sotto! deja cunosc badaranismul asta psihologic. sa te umileasca, pt ca-l racaia absenta ta. tacerea ta. apoi il va apuca orgoliul, ca iti arata el tie...apoi sexul cu altele...apoi depresia...apoi curiozitatea" ce o fi cu proasta aia de nu ma baga in seama..cum nu se taraste in genunchi la usa mea? o fi cu altul? ia sa-i dau un tel de curiozitate, ca oricum nu-mi mai pasa de ea.."
si va suna cu un pretext, aberatie...
apoi iar te mai uita o perioada...si de aici se separa 2 variante: dc ai insemnat ceva pt el, vine cand i se ia de altele...vine sotto, daca il ignori, vine cand nu mai poate. si dc nu ai insemnat cine stie ce....se reface in bratele alteia si chiar nu te mai baga in seama.
oricum e o lupta a orgoliilor si atat.
urmeaza o perioada in care o sa va urmariti din umbra, care cu cine e, e fericit sau nu, se mai gandeste la mine...de ce a zis aia, de ce a facut aia...fiecare isi va juca rolul de super fericit cu alta/altul..de nepasare acuta. pe tine o sa te racaie fiecare bip, sms, tel...buzz...etc..pe el mai putin, dar nu deloc.:))))) ca nah..asta e.
oricum cea mai mare eroare pe care poti sa o faci e sa te arati si sa fii disperata. trebuie sa crezi cu adevarat ceva: ca el oricum se va intoarce la tine. si dc nu, pana sa apuci sa suferi ca nu s-a mai intors (adikca dupa 3-4 luni) o sa fii deja vindecata si cu altul combinata. deci e de bine. crede-ma!:)) chiar o sa fie bine. ai incredere in tine.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
babyblue spune:
oricum dc vrei sa joci un rol marfa, joaca rolul de femeie deosebita, matura..care nu se poarta ca un copil caruia i=a fost luata jucaria, care nu e disperata, care are un mister al ei...nedefinit....suna romantic, nu?
cum ai un mister al tau?
pai NU vorbesti cu nimeni nimci despre el, despre ce simti tu, despre suferinta ta...oricum vorbele ajung prin amici, se plimba la greu...MAI ALES...in despartiri cand toti asista la filmul asta...
dc tu nu te plangi, nu te spovedesti la nimeni...toti vor fi mirati si intrigati: oare sufera, oare nu, oare are pe altul, oare e deramata psihic...or sa inceapa speculatii, barfe, zvonuri si el va turba cand toti vor fi asa mirati de tine...ce e cu anca..ce simte...incat povestea lui cu fosta nu va fi asa cool.
uite eu cu asta ultimul asa am facut...taceam, ma intreba careva...suradeam asa...aberant. vorbeam in dodii...n-am zis nici ca wow am plecat eu super tare, nici ca sufar nimic...se tine unul dupa mine si nu stie precis, ma consoleaza dupa despartire, nu ma consoleaza..sufar, nu sufar, iubesc, nu iubesc...si eu imi iau figuri, cand visatoare, cand vesela, cand ciudata..asa imi rad in sinea mea de curiozitatea la toti, ca m-au super stresat toti amicii pe faza cu despartirea asta..
oricum ai dublu castig: nemaivorbind cu nimeni, nu te mai gandesti asa mult si doi, nimeni nu isi rade de tine pe la spate..pt ca, cum ziceam, nimeni nu respecta disperarea. in plus, iti testezi capacitatea de auto control...
hai ca am tinut curs naibii aici.:)))
_
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
dora78 spune:
Anca, eu zic asa: daca nu-l mai vrei inapoi, nu raspunde la telefon. Si ca sa dispara ispita de a-i raspunde, schimba nr. sau blocheaza-i apelurile (cred ca se poate, asa ar fi normal, nu?). Daca il vrei inapoi, poti aplica faza "raspunsului intarziat / grabit / obosit" cum ziceau fetele de mai sus. Da' eu as zice ca nu merita... adica de ce l-ai vrea inapoi? Ce rautati ar mai putea sa faca... sa spuna? Flit total... Daca atat ai insemnat tu pt. el... ATUNCI POARTA-TE CA ATARE!!!!!
Fii tare ca n-ai voie sa mori de dorul unui pulific de barbat mincinos si increzut.
Sa adaug labagiu?
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Annnca spune:
babyblue nu avem amici comuni !
Am o singura cunostinta care locuieste cu el in bloc pe acolo,insa vorbim doar la tel.M-a chemat la ea,dar i-am zis : Nu te supara,as veni,dar nu vreau sa-l vad pe el.Asa ca hai tu la mine !
Distanta intre noi e de 200 de km si cred ca asta spune tot.Nu as avea unde sa scormonesc si pe cine sa intreb ce mai face si cum mai e.
Si sincer,mi-a trecut orice gand care il priveste.
De atunci n-am mai plans niciodata pt el,m-am impietrit pt el.Nu ma mai intereseaza cu cine e.Nu ma mai doare.Mi se pare asa departe mom in care am fost cu el..
Oricum noi ne-am despartit acum o luna de fapt.Zilele acestea am intrerupt orice legatura insa.
Si sa stii ca nu ma simt mai smechera ca ma suna.Nu am raspuns pt ca am simtit asa o repulsie totala de nici nu puteam sa apas pe tasta aia.
Annnca spune:
Amicii mei,unii,nici nu stiu nimic.Nu m-am plans nici macar mamei mele.Am pe net cativa amici extraordinari,unul din ei chiar m-a ajutat enorm de mult !
A fost alaturi de mine in acea zi si m-a ascultat,chiar daca din 5 in 5 min cand scriam cuv EL,ma lua plansul.
Eu chir ma simt bine fara el si nu`i o gluma.Ma simt trecuta peste faza critica.Primele zile mi-a fost mai greu,acum merg inspre bine.
Iar dumnealor barbatii....au aparut ca si ciupercile dupa ploaie!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Annnca
[
Iar dumnealor barbatii....au aparut ca si ciupercile dupa ploaie!
Never say never !
auzi draga...da ala e semn ca te speli pe dinti sau alta magarie?
babyblue spune:
guestus, ai aparut ca ciuperca dupa ploaie..nu pricepi???
_