Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog
Raspunsuri - Pagina 15
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Fetelor,este game over !
M-a sunat azi dimineata sa ma intrebe ce fac si zicea ca abia asteapta sa vorbim pe net.Dar asta nu s-a intamplat.S-o fi razgandit intre timp,insa pt mine asta a fost testul final.
Una calda,una rece..nu merge la mine.Daca nici in al 12`lea ceas el nu e de nadejede,atunci sa ma scuteasca pe mine de incertitudini.
Deci,nu mai fac nimic macar un pas.Sau ba nu..il fac,dar pt mine si pt viitorul meu.Va multumesc pt sfaturi.Se vede ca,experienta voastra si-a spus cuvantul.
Cine a muscat-o odata,a doua oara nu mai poate fi prostit.Eu mi-am invatat lectia.
Never say never !
AMIN!
da' eu nu cred
Annnca spune:
Pai ai face bine sa crezi.Sa-l fereasca sfantu` sa ma mai caute,ca-l iau in suturi.Chiar nu mai are scuze,chiar nu pot spune ca nu i-am deschis poarta ca sa-si poata arata noua ..fata.
Da de unde...cum sa se schimbe un om ...ce absurd....
SEASOUL spune:
quote:
Pai ai face bine sa crezi.Sa-l fereasca sfantu` sa ma mai caute,ca-l iau in suturi.Chiar nu mai are scuze,chiar nu pot spune ca nu i-am deschis poarta ca sa-si poata arata noua ..fata.
Da de unde...cum sa se schimbe un om ...ce absurd....
Never say never !
Asa Anca,fii rea...si sa ii dai unul si din partea mea ca merita.Foarte bine ca te-ai decis,sper sa fie nu fie pentru o scurta perioada de timp
Annnca spune:
Pai nu mai am cum sa dau inapoi.Eventual,daca ma duc eu la el si il implor sa ma ierte ahahha
Ca doar eu sunt vinovata..nu ?
Habar n-are el ce tzeapa si-a luat acum cu orgoliul asta.O face pe nebunu` acu.Crede ca,atunci cand o sa-l vad..vai o sa lesin.Habar n-are ce-l asteapta.
Abia astept sa plec,sa-mi continui viata,asa cum mi-am propus.
dora78 spune:
Ba sa nu-l iei in suturi, ca "agresivitatea" dezvaluie sentimente care pot fi exploatate... ai sa-i canti cat poti tu de frumos "Fiecare zi fara tine / Ma face sa ma simt din ce in ce mai bine" si ai sa-i spui caaaalm ca tocmai si-a ratat si ultima sansa? De ce? Sa-si dea seama singur, tu n-ai chef de explicatii...
Auzi, era un cantec prin '91, '92 cred... "please, get out of my life" era refrenul...
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by dora78
Auzi, era un cantec prin '91, '92 cred... "please, get out of my life" era refrenul...
off topic si la subiect
E vorba de You Keep Me Hangin’on; il canta Kim Wilde
cantecul -> http://www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY
versurile -> http://www.lyricsfreak.com/k/kim+wilde/you+keep+me+hanginon_20078404.html
Guestus spune:
quote:
Cine a muscat-o odata,a doua oara nu mai poate fi prostit.Eu mi-am invatat lectia.
Never say never !
ai uitat sa pui
tu zici ca roiesc ca mustele in jurul tau...de ce nu iti gasesti un mr musculo care sa te ajute sa-l uiti pe spaniol?
Annnca spune:
Fetele,multumesc pt melodie
Guestus,nu era spaniol...cre-ca ai inteles tu gresit,sau o faci pe prostu`.
Trebuie sa-ti zic ca am ratat deja 3 intr-o luna.
De ce...? Pt ca...nu eram complet desprinsa de el..si mi-as fi batut joc de altii,doar atat.Si pt ca,nu se merita sa leg o relatie cu cineva din tara...Daca iar plec...pt ce? (acum am pus si ..sa fii multumit)
Guestus spune:
Ai ratat 3 intr-o luna ...papa pius de la roma te crede .
Acum spune si tu...e mai bine sa stai aici sa rupi scaunul la netcafe si sa scrii "nu mai dau inapoi...am invins..ma cauta...ma suna..ma aia..ma aia" sau sa te plimbi la brat cu 1 musculos....si sa-ti bati joc de el supunindu-l la toate perversiunile pamintului.
Annnca spune:
Guestus,de ce mai intrebi,daca nu crezi.
Vezi-ti atunci de borcanul tau cu miere...daca-l ai,daca nu fa si tu un lucru manual si lasa femeile in pace,ca nu esti de ele.