Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

auzi scumpa, cat stai tu sa deslusesti tacticile unui magar in ceata sau cum o fi numele lui, cat stai tu sa incerci sa gasesti raspuns la disparitiie, aparitiile si fostele lui...altele fac bani, vad lumea, sunt rasfatate, se simt bine...nu mai au "disperare".

io ti-o zic cu tot sufletul, ca esti fata buna si tanara.:)
io mi-am pierdut un an din viata pt un cretin din asta cu tactici....
nu merge.
asculta la babyblue.
asa ca m-am reorientat pe facut bani. sau "cascaval", cum mi-a zis noul meu shef, care e cam dement si descreierat, cand am luat primul salariu de aici de unde lucrez. cica, babyblue come on, ca a venit cascavalul! si mi-a trantit in palma un salarutz chair f bunicel (ma rog, pe card)...si atunci mi-au trecut temerile ca vaaai am pierdut masculu' care in afara de niste mesaje de a ma provoca, nu m-a cautat, nu m-a hartuit, nu mi-a facut nimic interesant..."magarisme" din astea...atat. si ce mai speram eu, moartea caprioarei, ca o sa fie, o sa faca, o sa dreaga....vai si ce iubire..prostii.

asa ca iubita, ia drumul italiei sau unde ai tu treaba, tine-te de scoala, ia-ti job, schimba jobul ca pe sosete, nu barbatii...ca nu aia sunt cei mai smecheri. si fa-te femeie "adevaraciune", sa "crape dusmanii tai"...cand te vor vedea...ai atunci alegi tu barbatul care ti convine.

pupicei

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

ca bine le zici babyblue!!subscriu din toata inima!P.S cascavalul ingrasa rau, dar ce bun esteeeee!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da tu babyblue esti un fel de sharon stone in basic instinct?...sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Da tu babyblue esti un fel de sharon stone in basic instinct?...sau cum?

:))) eu sunt bruneta guestus. de ce? vrei sa joci rolul politistului?

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Guestues..daca cauti..prtimesti!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Clover
Gaseste altceva de infrumusetat decat solarul, ca e cancerigen. Si nu pica in plasa de a schimba barbatii rapid doar pentru a-ti demonstra ca esti frumoasa/desteapta/dorita.

zau daca inteleg...un om venit din spania acu citeva zile sa arda gazu la solar in Ro...cred ca e mina diavolului aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Dar tu ce credeai Guestus ? Ca in Spania am stat numai la plaja..ahahaha.
Nu baiatule,m-am ocupat de seriviciu si de domnu`.
De mine,ultima. Mea culpa !

Dar nici nu era corect,el la lucru eu la plaja,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Clover
Gaseste altceva de infrumusetat decat solarul, ca e cancerigen. Si nu pica in plasa de a schimba barbatii rapid doar pentru a-ti demonstra ca esti frumoasa/desteapta/dorita.

zau daca inteleg...un om venit din spania acu citeva zile sa arda gazu la solar in Ro...cred ca e mina diavolului aici

Nici nu ai avea cum sa intelegi Guestus....este prea mult pentru tine.Ai fugit de acasa in primii 7 ani ai tai de viata,asa-i??

Anca,nu ceda.El ti-a demonstrat ca nu este sincer si mai ales se intoarce la 180 de grade de la un minut la altul.Serios,ai 10 pagini scrise pe aici,ar cam fi cazul sa tragi o concluzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Guestus, ai fost servit. De doua ori intr-o zi... e mult pentru tine. Da' nici asta nu intelegi, nu? Las' ca o sa fie bine si pentru tine...

Anca, nu-l mai lasa pe individ sa se "joace" cum vrea el. Game over!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Fetelor,este game over !

M-a sunat azi dimineata sa ma intrebe ce fac si zicea ca abia asteapta sa vorbim pe net.Dar asta nu s-a intamplat.S-o fi razgandit intre timp,insa pt mine asta a fost testul final.
Una calda,una rece..nu merge la mine.Daca nici in al 12`lea ceas el nu e de nadejede,atunci sa ma scuteasca pe mine de incertitudini.
Deci,nu mai fac nimic macar un pas.Sau ba nu..il fac,dar pt mine si pt viitorul meu.Va multumesc pt sfaturi.Se vede ca,experienta voastra si-a spus cuvantul.
Cine a muscat-o odata,a doua oara nu mai poate fi prostit.Eu mi-am invatat lectia.

Mergi la inceput