Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

El mi-a propus sa ne dam o sansa,iar eu sa aleg ce facem si in ce tara ramanem.
Dar nu as vrea in Italia si pe urma sa ne certam.
Probabil,in cel mai bun caz..m-as gandi sa plecam fiecare in directia lui..si in decurs de..o luna sa zic..in functie de,cat de tare ne mai dorim,sa vina el la mine,in caz ca mie o sa-mi fie bine acolo.Insa ...exista si posibilitate sa cunosc pe altcineva ..si el pe altcineva intre timp.
Tocmai de asta,nu vreau sa il accept.As vrea sa trecem prin anumite teste..E f posibil sa nu reziste si sa pice in bratele alteia.
Si atunci pot spune : Misiune indeplinita.

Eu n`am de gand sa ma intorc cu el acolo.Eventual ma asteapta pana decid eu sau vine el la mine,daca si cand decid eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da tu ce zici Annnnca...ai avea sanse sa-ti gasesti pe altcineva sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

LOOOL

anca, iti iei teapa. eu nu mai stiu ce varsta ziceai ca ai, dar dc iti permiti sa mai pierzi 1-2 ani, impaca-te cu el.
tot acolo ajungi.
belive me.
dar e bine sa te impaci, ca sa vezi exact.

un sfat iti dau: nu te marita si nu face copil cu el! chit ca el vrea. maree grija!

cat despre el, e si el dependent de tine, tu de el, obsesie, dependenta si cam atat. iubire? hm...intr-un fel ciuntit, da, este.

incearca, dar macar nu te mai lasa transformata in carpa.

eu m-am impacat cu un tip pe care l-am iubit f mult, enorm chiar, pana in mom in care m-a lasat balta (cu o palma), inainte de cel mai imp examen al vietii mele..m-am impacat cu el dupa 3 luni in care nu am dat eu nici un semn de viata. adika fix dupa examenul meu, la o saptamana. de ce m-am impacat? n-as putea sa-ti zic, poate pt ca ma consumasem prea mult in despartirea aia si aveam impresia ca meritam o incercare, apoi si din ambitie...habar nu am. si? a mai durat fix 3 saptamani, toata relatia. de ce? pt ca el ramasese acelasi om insistent, dominator, jignitor, zgarcit si eu am ramas aceeasi femeie care are nevoie sa fie iubita si rasfatata..asa ca am ajuns la aceleasi discutii....el obsedat sa ma mut cu el, eu obsedata ca ma mut doar ca sa ma puna la munca de menajera si sa aiba sex la discretie. si nu voiam asta. nu simteam ca e momentul. voiam mai mult timp o relatie de iesit in oras, decat de casnicie precoce.

ideea e ca ce nu merge de la inceput, nu va merge. si rautatile si jignirile astea te deregleaza psihic si iti strica reperele....mare grija!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Guestus,tocmai pt ca am vazut in luna asta ca as putea avea barbati destui am inceput sa dau inapoi cand vine vorba de impacare cu el.
M-am obisnuit cu libertatea de acum.Ma simt bine,ma simt sigura pe mine.Am inceput sa ma ingrijesc mai mult.Cosmetice noi,solar.Tot ce are o femeie nevoie pt a se simti frumoasa.

Si cand i-am zis ca fac solar si am mai multa grija de mine,a facut mutre ca am pe altcineva.

Mi-am dat seama ca,nu merit sa stau langa un singur barbat de la 20 de ani(20 am babyblue)

Iar lui,nu i`am dat nici o garantie.I-am zis doar: Ramane de vazut...

Pt ca,presimt ca..o va da cu bata in balta curand.Nu ar fi prima data.Tocmai de aia,nic nu resping,nici nu accept..doar privesc..cu detasare,de la distanta,sa vad de ce este in stare.
E bine ce fac?

Mergi la inceput

Asa Annnnca...hai sa vedem daca te tii de cuvint.
Yo zic ca trebuie sa-ti programezi viitorul un pic mai matematic...mai inteligent . Cu cit faci mai multe teste pe mai multi domni cu atit ai sanse mai mari sa-l descoperi pe Superman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

da, o sa dea cu bata in balta si asta curand.
si da, este bine sa fii detasata.
cat te va tine...
este important sa realizezi ca nu e bine sa te agiti si sa te consumi. dc vine ceva de la el, vine, dc nu cu atat mai bine...orice forma de a te agita, el va interpreta ca esti o disperata si face ce vrea din tine.
va interpreta ca mor femeile dupa el, deci va cauta mereu sa=si reconfirme chestia asta cu altele. vezi fosta!
in cazul meu dc ar mai fi sa mai am de-a face cu astfel de oamnei, as fi extrem de detasata, destul de rece, de indiferente si in nici un caz nu as mai admira, aprecia sau adula astfel de specimene.
as sta super pasiva si as astepta doar sa plece totul din partea lui. si doar dc intradevar mi-ar conveni ce face, as misca si eu cate un deget.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

auzi annnca ce zice babyblue....cica o sa dai iar un mare rateu. si yo cred ca babyblue mai gindeste ca tu o sa te ingrasi pe fond nervos...adica o sa maninci de nervii ce ii ai pina ajungi ca un dop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

LOL Guestus dar de unde ideea asta? "ai citi in gandul lui babyblue"??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Annca, am citit doar inceputul de pe pagina 1, din spusele tale imi dau seama ca nici un se merita sa plingi dupa un asemenea `om`, bine ca s-a intimplat acum si nu mai tarziu cind relatia deja s-ar fi consolidat bine, durerea ar fi fost mult mai profunda.
O iubire pierduta inseamna alte 10 viitoare la orizont.

quote:
Yo zic ca trebuie sa-ti programezi viitorul un pic mai matematic...mai inteligent . Cu cit faci mai multe teste pe mai multi domni cu atit ai sanse mai mari sa-l descoperi pe Superman

Guestus, ascunse iti mai sunt vorbele(ironiile).

Mergi la inceput

Guestus,te plimbi si tu pe aici si vorbesti prostii.
Si stai pe pace ca,nu am probleme cu greutatea.Daca asta te chinuia si nu stiai cum sa intrebi.

Te pomenesti ca,o sa-mi scoti vorbe ca m-a lasat baiatul de grasa ce am fost...ahaha..deci stai calm.

Asa boon..ma bucur ca te-am linistit.

Babyblue,cum spuneam si mai devreme.Nu ma agit deloc.Iau lucrurile asa cum sunt.In continuare,nu-l caut,nu-l deranjez.
Sunt rece si indiferent.Si nu-mi propun asta.Dar nici nu imi doresc sa sar in bratele lui.Sunt asa..intr-o indiferenta totala.
Sunt curioasa cat o sa-l tina pe el.Dar..imi miroase mie ceva putred..O fi intrat baiatul in depresie din cauza abstinentei.Daca tot zice ca n-a prestat nimic.
Ca sa mai fac putin hai de necaz

Mergi la inceput