Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog
Raspunsuri - Pagina 11
akella spune:
Of, Anca, ce tanara si sufletista esti! Mey! Revino-ti! Nu ceda la santajul sentimental al domnului... Ia te uita ce filozofezi la doua jumate dimineata... N-ai avut somn?
Ingrid S spune:
Iaca ma bag si eu pe aici. Eu zic ca tu il mai iubesti, ca altfel nu te-ai gandi la a doua sansa. O femeie care nu mai iubeste, nu mai are nici o farama de mila pt un ex., de regula calca cu bocancii peste fosta relatie.
Daca vrei sa-i mai dai o sansa, eu zic s-o faci. Fa-o si vezi ce urmeaza. Se poate ca astfel sa-ti dai seama ca nu merita sa stai cu el. Cat va fi departe si va suspina dupa tine (si tu la fel) vei pastra o imagine idilica asupra unei eventuale impacari...ce ar fi fost daca...asa, ai sansa sa te trezesti la realitate si sa pleci tu la un moment dat.
Orice ai face, gandeste-te bine inainte si nu-i mai da ocazia sa te jigneasca sub nici o forma.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
Annnca spune:
Ma gandeam acum ca,marea mea fobie s-a evaporat.De fosta lui imi era cel mai frica.
De acolo s-au nascut multe certuri intre noi...
Nu cred ca a avut nimic cu ea,probabil a stat in cumpana sau eu stiu.
Sau poate a ajuns la ce i-am dorit eu : Sa-l ajute fosta acum sa ma uite.
Oricum,ma tot gandesc..cat de mult trebuie sa isi calce un barbat orgoliul ca sa poarte discutia pe care am avut-o aseara.
Ca nici macar eu nu m-am umilit asa vreodata pt nimeni si nimic.
dora78 spune:
Dar tu, tu ca om, ca femeie... unde esti in toate afirmatiile astea si in gandurile pe care le ai acum? Ca vad ca te gandesti doar la el, la cum se umileste el, cum te roaga el sa va impacati... Tu si suferinta ta din ultimele saptamani... unde ati ramas? A trecut suferinta, s-au sters lacrimile, au disparut vorbele grele pe care ti le-a spus? Daca da, atunci mai da-i o sansa... Daca nu, atunci lasa-l sa se chinuie sa te cucereasca din nou, daca vei mai gasi puterea si dragostea sa te intorci la el...
E clar ca inca il mai iubesti... nici nu puteai sa stergi povestea de dragoste atat de repede. Si durerea ta de pana acum, tot din iubire se trage. Dar daca chiar vrei sa-i mai acorzi o sansa, nu-ti mai deschide sufletul cu totul de la inceput. Pastreaza ceva acolo doar pentru tine, ceva sfant in sufletul tau, un loc in care sa te poti refugia oricand, un loc in care el sa nu existe si in care sa nu poata sa dea buzna. Un loc doar al tau.
Personal, eu nu i-as mai da decat pauza.... eterna.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Oricum,ma tot gandesc..cat de mult trebuie sa isi calce un barbat orgoliul ca sa poarte discutia pe care am avut-o aseara.
Ca nici macar eu nu m-am umilit asa vreodata pt nimeni si nimic.
Never say never !
vaaai, nu mai sttiu ce sa zic, ce impresionant si emotionant!
dupa ce-a sters pe jos cu tine un an de zile acuma te iubeste de nu mai poate;
ma gandesc ca i-a ramas casa nesmotruita, si-a dat seama ca nu mai are bucatareasa vestita si gratuita si nici sex imediat, la cherem; so... eu zic ca te iubeste
Annnca spune:
dora,doar o foarte mica parte a mintii mele vrea.
Sufletul nu-l iau in calcul,pt ca el s-a inselat de atatea ori.
Nu as vrea sa renunt la ce am acum.Chiar ma simt bine acum in pielea mea,am reinceput sa-mi dau seama cat valorez,cat merit..Si mi-am dat seama intre timp,ca merit ceva mai bun.
Viitorul meu se contura f frumos,aveam mari sperante,ma vedeam in viitorul apropiat singura,libera.Fara el,fara certuri,fara suspiciuni si discutii chinuitoare.
Tocmai de asta,nu prea imi vine sa renunt la ce am acum din mila pt el.
Imi aduc aminte in acelasi timp,cat m-a facut sa sufar,cat de putin i-a pasat.Si ma gandesc : Mie de ce mi-ar mai pasa ?
E bine sa ai grija ce-ti doresti,ca..s-ar putea implini.De ce sa nu inceapa si el sa constientizeze valoarea lucrurilor.De ce sa-l fac sa fie ca un copil care plange si se zvarcoleste ca sa-si primeasca inapoi papusa,ca ma apoi,cand se plictiseste iar,sa o arunce la gunoi.
Stau f mult in cumpana...Si tind f mult inspre..NU !
Ma comport si f ciudat cu el,nu i-am promis nimic,nu i-am confirmat nimic,pt ca nu prea vreau...
Annnca spune:
oana,n-am chef de replici acide.Daca vrei sa fi serioasa si sa pari o femeie matura,scrie-ti parerea in alt mod.
Nu castigi nimic cu replicile alea,ca nu ma ating.
oana1177 spune:
Anca, n-au fost replici acide ci realitatea scrisa pe scurt sub forma unui dus rece, caci nu-mi plac balonasele roz
poate-ti citesti toate postarile de pe DC, sa-ti reamintesti "de unde ai plecat";
nu-l mai iubesc dar stau cu el din interes, stati asa ca n-ati inteles, il iubesc de nu mai pot, as vrea sa lucrez dar pana la urma-i mai bine sa fiu menajera domnului si sa dau vina pe el pt esecurile mele; nu-l mai iubesc ca e nebun, ba il iubesc si-astept recunostinta, etc, etc
Annnca spune:
oana,cred ca ..s-a exagerat un pic pe tema asta.
Am facut marea greseala,pe care o fac femeile cand sufera.
Sa nu-si aminteasca si partile lui bune si calitatile lui.
dora78 spune:
Anca, daca tu crezi si simti ca ar fi mai bine sa nu te mai impaci cu el... mergi pe ideea asta. Normal ca iti vei aminti si de momentele frumoase... dar vezi sa nu le uiti pe alea neplacute. Ca degeaba se poarta el frumos o bucata de vreme, daca dupa aceea vine si te jigneste si iti calca sufletul in picioare. Oricine intelege ca e posibil ca o relatie sa nu mearga (din diferite motive), dar asta nu inseamna ca te apuci si-ti bati joc de ce a fost frumos, doar ca sa inchei povestea. Ori el cam asta a facut...Adica daca avea sa se certe cu tine, sau tu cu el... treaba trebuia facuta punctual (ma enervez pt ca...), nu improscat cu venin in toaoa relatia...
Tu nu crezi ca el cam profita acum de faptul ca inca il iubesti, si vine ca mieluselul? Eu i-as zice acum ca sunt o femeie libera, deschisa unei noi relatii, daca vrea sa ma cucereasca n-are decat sa incerce, nimic nu-i garanteaza succesul, mai ales ca s-a purtat urat o data (sau de mai multe ori). Si ca s-ar putea s-o dea in bara, ca mai sunt si alti cavaleri la usa, pe care nu se merita sa nu-i iau in seama. Adica sa stie ca va avea concurenta, iar ca tu nu vei face nimic sa elimini concurenta. Nu "numai cu el", ci mai vezi si alte variante. Ei, si daca ai sa decizi la un moment dat ca el e cel bun... ai sa vezi ce ai sa faci. Esti tanara, bucura-te si de atentia altor barbati, iesi cu alte persoane, nu te "rezerva" doar pt. ex-ul.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!