Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Pentru ca nu suporta probabil faptul ca in sfarsit nu i-ai mai cedat,si ca nu te mai are "sub papuc",de aceea acum se comporta frumos,este las,foloseste cele mai josnice mijloace,daca intr-adevar te iubea nu te ranea prima data,ci te facea fericita.
Sau poate ca el intr-adevar s-a intors la ex-a dar tipa nu l-a mai vrut si incearca din nou la tine.

NU MERITA!!! Fii tare astea 2 saptamani,de asta depinde viitorul tau(viitorul apropiat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Tocmai de asta ma tem atat de mult,pt ca,de asta depinde viitorul meu.

E f posibil...sa ma iubeasca asa tare,tocmai pt ca nu l-am mai cautat sub nici o forma,nu am plans ca il vreau inapoi.
Am renuntat la el cu fruntea sus si m-am tinut de cuv.
Asta poate l-a ambitionat asa..de acum ..ar face orice numai sa ma intorc.

Mergi la inceput

Da,posibil ca asta l-a ambitionat,insa,gandeste-te ca odata intoarsa la el,tot asa o sa se comporte,poate si mai rau(un fel de razbunare a faptului ca a trebuit sa umble si sa se injoseasca in fata ta) si tot tu vei avea de suferit.

Lasa-l in pace cu viata lui(hmmm,care viata?? )iar tu urmeaza-ti planurile.Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci,pune in balanta totul dar cel mai important gandeste cu mintea nu cu sufletul.

Multa bafta

Mergi la inceput

Si totusi sunt curioasa....daca sa zicem prin absurd te-ai impaca cu el,te-ai gandit care ar fi viata ta alaturi de el??

Mergi la inceput

Pai tocmai de asta...vad un gol imens cand ma gandesc la un viitor cu el.Adica,nu vad nimic.
Nici macar o relatie de inca 1 an,o casatorie nici gand,o despartire asemanatoare nu-mi mai inchipui.

Cel mai probabil,as sta maxim..o luna cred..dupa care as pleca cu gandul : Nu merge pa si pusy forever.

Asta daca ..nu stiti voi cumva ca,lupii devin miei si chiar asa si raman.

Eu am mai auzit,dar n-am vazut cu ochii mei asa ceva...

E posibil insa...un om cand pierde ceva sa isi dea seama cat valora si pe urma sa stie sa aprecieze.
El insa,zice ca...intalnirea asta..care urma sa se intample,intre el si fosta,ne-a distrus noua relatie.Ca eu eram tot suspicioasa si asteptam intalnirea..ca m-am axat pe asta.

Acum..nush ...cam asa a fost...

Mergi la inceput

De ce oare crezi ca trebuie pierdut acel lucru ca sa iti dai seama cat de mult valoreaza??? Trebuia sa stie cat de mult insemni pentru el de cand erati impreuna,ce Dumnezeu i-a trebuit asta ca sa realizeze??????

Tu ai spus ca nu vezi nici un viitor cu el....sau nu mai mult de o luna...nu stiu de ce vrei sa complici lucrurile.Acum ai o viata linistita,de ce vrei din nou sa suferi???

Mergi pe drumul tau si eventual ii poti canta si melodia de la VH 2 ca se potriveste

Mergi la inceput

Ahahaha

El are impresia ca,acum am trai fericiti pana la adanci batraneti.

Apropo,s`a trezit ieri si s`a gandit azi,ca maine sa facem un copil.Asa ca sa fiu in ton ahahha

Mergi la inceput

LOL Anca,vreau sa cred ca esti o fata inteligenta si nu te lasi pacalita asa usor de lacrimile false,pentru ca sunt false,ale unui barbat.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Si eu vreau sa cred ca o sa ma ajute tartacutza si nu o sa-l iert pe bietul om ranit.Sunt cam miloasa

Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Anca, tu vei sti cel mai bine ce sa faci. Adica n-a fost suficient ca relatia n-a mers si v-ati despartit, a trebuit sa si rasuceasca cutitul (ditamai iataganul) in sufletul tau si sa te raneasca, pretinzand ca n-ai insemnat nimic pt. el si toate celelalte... Chiar poti sa treci peste astea, ai uitat deja de te gandesti sa-i dai a doua sansa??? Eu cred ca ti-a dovedit ca nu poti avea incredere in el, ca nici el nu stie ce spune, ce simte, ce vrea... iar acum sa te bagi singura inapoi in relatia asta... Poti sa-l lasi sa te curteze cat vrea, daca te vrea inapoi n-are decat sa-si puna cortul sub geamul tau si sa stea acolo un an... asta nu inseamna ca trebuie sa-l si primesti inapoi in viata ta... Unde era el cand tu sufereai? Arunca mizerii si rautati...

Acu vreo 2 zile erai mai hotarata... ia da-i un ignore pe mess si gata.

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput