Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog | Autor: Annnca

Link direct la acest mesaj

Cum stiti,s`a terminat relatia.Am incercat sa uit,sa trec peste.Am fost optimista,am avut si seri in care plangeam cu capul in perna pana dimineata,dar am zis clar : Nu mai dau inapoi.

Mi-as fi dorit un singur lucru.Sa`mi respecte suferinta si sa nu calce cu bocancii peste sufletul meu.Si a venit si ziua in care a ajuns si el in oras.Si bineinteles,fosta era acolo..fosta care ne-a umbrit relatia..pe langa alte prob.Toate insa au inceput de la ea.

Nu stiu daca s`au vazut.Se abtine de la prea multe comentarii.Am incercat sa rupem legatura...dar el a incheiat`o pana la urma.Ma cauta doar ca sa`l vad vesel.Si ma doare sa`l stiu fericit cand nu mai e cu mine.

Azi insa,a intrecut orice masura.Scriam plangand.Nu stiam daca e el.Nu-l recunoastem.Rece,dur...mi-a vorbit ca si unei foste aventuri.Mi-a zis ca nu ma suporta,ca e adevarat ca m-a uitat in 2 zile de cand a ajuns,ca a stat cu mine un an..doar asa.

Mi-as fi dorit in momentul ala sa intru in pamant.M-am simtit ultimul om.M-am implicat f tare in relatie.A fost primul singurul si ultimul.Mi-as fi dorit sa ma respecte macar,sa ma inteleaga.
Am inteles acum ca nu ma iubeste..ca am fost nimic pt el.Am fost doar o aventura prelungita,care l-a adus mai apoi tot in bratele ei,ale fostei.

Va rog,sa nu fiti rautaciosi.Psihic sunt distrusa..chiar am nevoie de o vorba buna.In urma acestor cuvinte,le`am dat ignore din lista mea atat lui,cat si alora din fam lui.
Replica lui : Mai bine !

Ma doare,plang incontinuu..ma simt ultimul om.Va rog ajutati-ma !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Imi pare rau pentru tine.
Esti o persoana puternica si cu capul pe umeri tu singura ai avut curajul sa spui: "Nu mai dau inapoi" Orice sfarsit are un nou inceput. Esti tanara, meriti mai mult si cu siguranta intr-o zi vei gasi un barbat care sa te respecte si sa te aprecieze la justa ta valoare. Capul sus, sterge lacrimile, incearca sa iti ocupi timpul cu ceva ce iti place. Sper ca rana din sufletul tau sa se cicarizeze in cel mai scurt timp, nu este sfarsitul lumii, acest ipocrit nu merita nimic .
Vreau sa aud vesti bune de la tine in cel mai scurt timp.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Evita-l, de ce vorbesti cu el? Daca e gata, e gata!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Ai incredere in tine. Si scrie oricit de mult ai nevoie. Te vei simti mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Iti spune toate lucrurile astea urate din razbunare si din orgoliu, nu e adevarul.
Oricum bine ca ai scapat de el!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Curaj!E mai bine ca s-a terminat acum relatia,dupa un an,si ca n-ai lasat sa treaca mai mult timp.Viata ta e importanta.Citeste,iesi in oras cu prietenele,du-te la un salon de infrumusetare,gandeste-te la tine!

Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru.

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by J G

Iti spune toate lucrurile astea urate din razbunare si din orgoliu, nu e adevarul.
Oricum bine ca ai scapat de el!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Si eu cred exact la fel!

Oricum, nimic nu te-ar fi convins mai tare ca n-ai ce cauta cu el! E mult mai bine ca se comporta asa, decat sa fi venit in genunchi inapoi si sa te fi intors pe dos. Capul sus!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Sunt de acord cu fetele dinainte, toate astea ti le spune incercand sa te faca sa te simti rau, dar as adauga eu si din frustrare personala...
Mult curaj! O sa treaca si o sa iesi puternica din asta!

Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Da,e adevarat...intr`un fel..e mai bine ca se comporta asa.Pt ca nu mai sunt tentata la nimic.

Dar mi-as fi dorit macar sa stiu ca-i pasa.Asa,simt ca n-am insemnat nimic pt el.
Oricum ..acum e fericit..a ajuns langa cine si-a dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai Annca, daca stai s-o iei asa, acum tu suferi in mod gratuit.

Lasa-l sa fie sanatos si fericit cu cine doreste el.
Te-ai convins dinainte ca nu era potrivit pentru tine. Deci de ce sa te mai intereseze ce face el acum?

Bravo lui ca e fericit. Si tu ar trebui sa fii ca ai scapat de el.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Draga mea,

ceea ce iti spun cu siguranta ca ti-au zis si o sa-ti mai zica fetele.. dar, crede-ma.. intr-un fel bucura-te ca se comporta ca un magar. Macar asta iti confirma ca ai avut dreptate ca ai plecat, ca esti o fata desteapta care se respecta pe sine.

Iar daca zilele, lunile urmatoare, in viitor, ti se face dor de el (se intampla!), ei bine,aminteste-ti cum te-a facut sa te simti acum. Tu, da, l-ai iubit, si de aceea ai stat cu el, cu partile lui bune, cu partile lui rele. Dar el... a stat cu tine "doar asa". Asta spune multe... la cat te-a respectat inainte, la cat respecta in general femeile, la cat se respecta pe sine. El... atata il duce mintea, atata face. Data viitoare, o sa faca la fel... dar alteia, nu tie.

Citisem intr-o carte o replica ce mi-a placut "Cand un idiot ma face 'proasta', o iau drept compliment". Fa si tu la fel... de fiecare data cand el te "gratuleaza" cu "vorbe bune", sau se afiseaza cu fosta, sau orice alta fata sa-ti faca tie in ciuda (eu una in locul fetei aleia i-as da cu flit pe chestia asta, adica de aia iese cu mine, sa o enerveze pe Annnca)ia-o drept o dovada in plus ca tu esti o persoana de calitate si el nu.

Cat despre faptul ca lui si alor lui i dat "ignore", perfect! Tu cu le tale, ei cu ale lor.

Esti atat de tanara, la inceput de drum, si sa stii ca ce-i al tau e pus deoparte. Bucura-te de tine, fa-ti prieteni noi, fa ce-ti place, gaseste-ti hobby-uri noi. Plimba-te, calatoreste, descopera. Lumea e plina de lucruri frumoase si de oameni buni.

Plangi daca vrei, cat de mult vrei. Apoi sterge-ti lacrimile si iesi la aer. Viata e frumoasa.

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput