Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Moni eu am tip grecesc atunci, cu toate ca parca sunt cam egale, cu putin depaseste al doilea deget pe primul. dar am picioare foarte subtiri si inguste. Nici Clau nu e lat la picior si nici marco.
Bianca tu atunci te potrivesti cu Ghitza[:], daca Moni e cu Nelu.
Pai daca ai atatea perechi de mocasini, de ce i-ai mai luat? doar pt. reducere? nu ai gasit altii?
si eu am o groaza de papuci, sunt slabiciunea mea, ca si gentile de altfel. de vara am o groaza, sunt unii pe care nu i-am incaltat deloc anul asta. i-am mai dat si maica-mi vreo 2 perechi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni, miercuri sau joi a fost la ProTv la "Ce se intampla doctore" reportaj despre monturi.(recunosc ca nu stiam ca le zice asha) . Am vazut ca femeile in varsta au dar habar nu aveam din ce cauza se fac.
Cauta pe site la wwww.csid.ro sau pe situl Oanei cuzino si vezi ce s-a discutat ca nu mai retin exact. Oricum trebuie gimnastica, fizioterapie si daca e grav se poate ajunge la operatie cu laser.
Eu am degetul al doilea mai mare cu Sandra, Nelu cu Dani au primul deget mai mare. Deci sunt "grecoaica". Dar e ciudat ca dani are formatul unghiilor mele, iar Sandra ale lui Nelu. Dani le are cu colturi crescute in carne ca ale mele dar patrate si frumoase
Mai eu cand mai invatz?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
ca tot vorbim de papuci. cica firma care face pt. Batta, de care ziceam mai sus, vand si on-line, adica comanzi, vb. la tel. si ti aduce curierul fara niuci o taxa. au coamndat deja cateva tipe si sunt multumite.
Uitati site-ul:
http://www.incaltaminte-mopiel.ro/
cred ca ma apuc si eu de cumparaturi, sa vad ce gasesc.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
BIANCA vad ca ai inceput sa vorbesti numai de firme ,nu ti-ie frica de barfe?
Ioaii ... stati ca in iarna asta deschid si la noi astia Carrefour cu o multime de magazinutze de firme si firmulitze aci si atunci sa ma vedeti pe mine cu firmele Ca deocamdata bate vantul prin Arad,nu tu mall ,nu nimic.Ce sa zic si io,ca-s p-aci numa Steilmen si Kenvello,in rest numai tampenii italiene sau ba,care nici nu stiu daca-s de firma sau de semi firma,tip Ciao-Ciao si Lee Cooper etc. ,nu le prea am io cu astea Mai mult numai cu haine sport sunt in Arad.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Giova, pt reducere i-am luat. Nu au fost modele multe care sa imi placa, nu stiu ce gusturi au pt cine le face. Mi-as fi luat alceva a doua pereche dar nu stiam ce. Sora-mea a facut stanga imprejur si nu a cumparat nimic ca nimic nu i-a placut. Am mai vazut o pereche de pantofi rosii de vara josi dar Nelu spunea ca nu sunt frumosi si atunci am preferat mocasinii. Treaba e gata oricum..Mocasinii erau si portocalii, mov, maro deschis, inchis..
Mania gentilor eu nu am, ma enervaza sa imi tot schimb lucrurile dintr-o geanta in alta (si am o gramada in geanta..uneori ma doare umarul de la ea). Am o geanta negra , de piele, si cu aia umblu tot timpul.Pt nunti normal ca trebuie alta geanta, dar altfel..una singura pana se rupe si apoi cumpar alta neagra sa mearga cu orice.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Si am mai citit o chestie interesanta ieri,cica sunt mai predispusi cu 40% la miopie copiii nascuti in iunie si iulie,din cauza soarelui.Io-s mare mioapa, nascuta in ... 30 iunie Poate scapa macar Diana,ca e nascuta in ianuarie
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Moni..pe mine oricum ma barfeste lumea... asha ca cu firma sau fara firma..tot aia sunt.
Giova nu m-am gandit ca astia ar avea site...hmm..poate au..
Nu o sa imi cumpar niciodata pantofi de pe site pana nu ii incerc sa vad cum arata si daca mi-`s buni. Sunt pantofi 37 care imi sunt buni, 38 in general, uneori 39. Si sa ii primesc si sa ii trimit inapoi ...e cam nasol. Succes la cumparaturi
Giova spune:
M-am uitat pe site, pai nu prea e nimic sa-mi placa de toamna-iarna. astept colectia pe anul asta.
eu am un singur ceas de firma, Clau are vreo 3, a tot primit cadouri cand eram in Italia. al meu e mai elegant, cu bratara ixa, asa ca nu-l port zilnic. dar tare mi-e drag. si eu am ceas la mobil, asa ca nu prea imi trebuie.
_
monica70 spune:
De monturi am mai citit demult ceva; se zice din popor ca e "semnul vaduvei" ,ca il au mai mult femeile cu personalitate ,mai pisaloage adica ,cu care nu prea rezista nimeni,de aia sunt parasite,adica raman cam singure.
Pe mine ma deranjeaza un pic la incaltaminea mai stramta doar,dar vad ca e mai accentuat acolo piciorul,e iesit in afara un pic.Si eu am laba piciorului inguuusta tare.Mami o are lata,poarta 39 din cauza asta,desi la lungime ar avea 38 ca mine.
Biancas spune:
Lui Nelu ii plac ceasurile mari si butucanoase ...sa aibe lumina si bratara metalica. Noi ne luam ceasuri, ne tin cat ne tin si daca se strica cumparam altele. Nu fac colectie de ceasuri pt ca nu imi plac.
Sa va spun de ce am eu ceas de aur...
Inainte daca purtam ceasuri normale faceam o iritatie sub ceas, imi ieseau niste bubitze mici si normal ca ma scarpinam si imi faceam rana. Imi puneam leocoplast sub ceas sa nu ma deranjeze. Am inceput sa port ceasuri de plastic. Dar si ceasul de plastic avea rotita aia mica din metal care imi irita pielea si pe aia nu puteam pune leocoplast totusi. Si tin minte ca am o poza de la o nunta...eu frumos imbracata in rochie mov cu pantofi negrii, geanta neagra si la mana..ceas de plastic albastru. Nu am observat si nu am realizat eu fiind obisnuita sa port ceasul tot timpul pe mana. Si atunci, sotiorul meu scump s-a dus si mi-a cumparat ceasul asta (il vazusem in vitrina cu vreo 2 luni inainte dar mi-a picat fatza cand am vazut cat costa) , i-a spus la vanzatoare ce problema am eu si daca imi facea bubitze a doua zi il aducea inapoi. Si nu am avut probleme.
Eram meseriasa in rochie de gala cu ceas de plastic
Si maica-mea e cu problema asta la ceasuri, si ei i-am cumparat ceas Casio de ziua ei, e de metal dar nu ii face rana. Cine stie ce aliaje baga in ceasurile astea de duzina..