Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 4
Biancas spune:
Maraki, nu cred simte nevoia sa deschida un subiect pe problema lui Robert asha ca nu se va ajunge la nici un ZZ (la generale ca sa specific). Daca ne-a spus noua lucrul asta inseamna ca are incredere in noi, ii suntem confidente bune .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
MARAKI n-o fi nunta la restaurant cred,ca-i la tzara,de fapt intr-un orasel ,de-acolo,de unde e mirele. ]O fi in Caminul Cultural presupun,sau poate o fi si restaurant in zona?Habar nu am ,trebuie sa intreb. Si eu ma mai schimbam de fiecare data la nuntile de la tzara.Mai ales la incaltzaminte,ca nu pot sa ma desfasor pe catalige
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Moni..Sandra are 2 perechi de mocasini, unii negrii si unii albastrii. Si eu am mocasini albastrii. Sunt firma Nik-Nik daca ati fazut prin super marketuri. Iasa din moda pana la anul..cum sa ii dau Sandrei sa ii poarte
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
mi-a adoprmit copilul in 5 minute. sora-mea a plecat, Clau se intoarce in Tm.
Cosmi poze cu rochia...la nunta. nu ma mai imbrac cu ea pana atunci. sora-mea a vazut-o si a zis si ea ca nu e genul meu, e clar ca nu i-a prea placut nici ei. asta e acum. la anul la cealalata nunta voi avea rochita mult visata, sper. poate visez pana atunci si rochia.
Moni unde mergi la nunta si cand?
Bianca de ce sa nu umbli cu mocasinii aia? sunt misto si sport, la o pereche de blugi merg perfect.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni, ai bagat un mesaj in dublura .
Si eu imi luam pantofi comozi la nunta (mai bine zis la restaurant) din cauza picioarelor mele si chiar nu ma interesa cum arat, atata timp cat nu ma strangeau si puteam dansa. Mergeam in sandale sau pantofi si acolo daca ma deranjau imi luam ceva saboti de vara
monica70 spune:
BIANCA pe bune ca esti stricatoare de bani Io nici nu am calculat cat m-a costat concediul,ca mi-e groaza de ce iese.Cert e ca am cardul pe zero
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Giova..nu stiu daca voi umbla, mi-am luat si pantofii aia Patrol de la Leonardo si tot albastrii sunt merg perfect la blugi. Cu care sa ma incalt? Plus ca am si mocasinii Nik-Nik albastrii am zis.
O sa ii port probabil ca nu am incotro. Sper sa nu ma stranga ca mocasinii Nik-Nik ma deranjeaza si imi amorteste piciorul in ei
Biancas spune:
Moni, am zis eu ca te potrivesti cu Nelu. Asha zice si el dar mai frumos "mancatoare de bani"
monica70 spune:
Si eu sunt sensibila la picioare,am si inceput de monturi.
Am citit o chestie interesanta.
Cica daca degetul mare de la picior e cel mai lung,ai picior de tip egiptean care e f.rar si predispus la monturi .Io din asta am (presupun ca tati oltean fiind ,se trage si din Legiunea aia romana GEMINA ,din nordul Africii
Daca al doilea deget e mai lung e picior de tip grecesc (asa are Ghitza si parca si Diana),cel mai obisnuit .
Si daca sunt egale degetele,e picior de tip nu mai stiu cum ii ziceau,ceva mai grosolan parca,asa se refereau
monica70 spune:
unde sunteti,va controlati jejitile?