Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Moni parca zicea ca si-a pus bideu...Moni mai baga o poza cu baia sa vad si eu unde a incaput.
Giova la tine apartamentul e mai mare, deci normal ar fi sa ai si baia mai mare decat standard. Nasa lui Dani cea gravida si-a luat apartament mare, in cartierul meu sunt 4 blocuri care au peste 100 mp apartament cu 3 camere. Baia e foarte mare. Dar e si la ultimul etaj
. Cand am avut 2 camere tot la ultimul etaj stateam si era..tare nasol
Acum se pot face mansarde, dar daca ar pune si un lift ar fi super![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bombo...si eu vreau la Miami
Concediu placut 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
am plecat afara
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Las' ca si Diana s-a udat leoarca pe rochitza,ca s-a apucat sa curetzecu peria
Numai te miri ce minuni fac.Azidimineatza mi-a venit sa oMi-a rasucit o parte de la ochelari,era data peste cap o parte ce se pune peste urechi (imi scapa cum ii zice) abia mi i-a indreptat frate-meu fara sa se rupa
Daca as scrie de toate tampeniile pe care le face
,chiar ca n-ati mai avea loc defel de mine
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
cum se spune in afara de bratz? eu asa stiu...sa o intreb pe prietena mea ca mama ei e optician
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Si eu plec sa fac ceva probleme la asigurari
Bianca
Biancas spune:
Moni..nu te mai plange atata...
Si sa vorbeasca si sa fie cuminte nu se poate
Ori una, ori alta..hotaraste-te si tu pe care o vrei
.
Glumeam desigur.
Bianca
maraki spune:
Bombo si eu vreau la Miamiiiiiii!!!!!!!! marfaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! vezi ca am pus poza..e jos in pagina....la drop3
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
E chiar langa usa in dreapta,urmeaza wc,lavoarul si in fatza vana,pe latimea baii.Dar masina de spalat e in hol.Daca nu puneam bideu aveam loc acolo la ea,numai ca n-am vrut eu.
Uitam: am mutat wc cu vreo 5 cm mai spre lavoar.
[center]MONI SI DIANA (01.01.2006)[/center
monica70 spune:
Maraki,cum ar zice Diana ... "buba male nenea" ![]()
Bombo distractie si cat mai multe poze sa ne clatim ochii macar 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
Biancas spune:
Moni, arata-mi toata baia sa vad daca e mai mare ca a mea. Poza asta am vazut-o dar nu pot sa imi dau seama asha dupa un colt cat e de mare baia.
Masina mea de spalat e in baie, daca as pune-o pe hol as bloca holul mic care duce spre dormitor
Trebuie sa imi cumpar congelator..nu v-am spus..Dani a inchis butonul de la triplustecher si nu stiu cat timp a stat congelatorul meu fara sa mearga.(e a doua oara , prima data mi l-a scos din priza si am vazut a doua zi) Oricum incepea sa se dezghete totul. Congelatorul e pe balcon si mergem acolo cand udam florile, asta e sarcina Sandrei zilnic...dar cam uita si eu cum nu sunt acasa ziua...naiba stie cand a inchis butonul, m-a sunat maica-mea disperata cand eram la servici ca mi s-a dezghetat carnea si ca e stricat congelatorul (nu a vazut ca de fapt era inchisa priza de la buton) Si am observat ca congelatorul meu merge cam non-stop, de cate ori merg in dormitor cum e usa deschisa acum il aud.
Nu degeaba imi vine mie atata curent de platit
De reparat nu il repar, la cel dinaintea lui asta i s-a ars motorul, l-am reparat, reparatia m-a costat 1.800.000 iar congelatorul l-am vandut cu 1.500.000
Am combina frigorifica in bucatarie cu 3 rafturi dar..nu ma descurc cu alea.
Bianca

cu peria
Mi-a rasucit o parte de la ochelari,era data peste cap o parte ce se pune peste urechi (imi scapa cum ii zice) abia mi i-a indreptat frate-meu fara sa se rupa