Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Parca sarafan se scrie,dar noi p-aci salafan zicem,de-aia am scris asa.Ca Bianca cu areti in loc de arati Da' de fapt nu prea foloseam cuvantul e adevarat,probabil ca m-am lalait eu in loc de rarait
Si Diana s-a crizat ,voia sa ramana cu rochitza de pe ea,dar am convins-o ca e mai frumos sarafanul () din catifea verde inchis.Pe ea o poti obliga sa faca ce nu vrea,numai daca o convingi cu argumente serioase,altfel iese circ mare
De exemplu de cand a venit acasa i s-*a pus pata ca vrea sa se incaltze numai cu "adida" ,pana i-am explicat ca nu se potrivesc la rochitze am avut ceva de lucrat Maaaamaaaa si ce mai urmeaza,asta e doar inceputul la fitze

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki de ce ai sters-o?
Bianca credeam ca nu s-a spalat pe cap. chiar ca e rezistenta atunci.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu am vazut aparate profesionale la 23 mil. Alea fac poze k-lumea. Dar daca nu scoti bani din ele..nu merita sa investesti.
Daca mi-as lua altul, ar fi dinala mare cu obiectiv am vazut un Kodak la 12 mil .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

Parca sarafan se scrie,dar noi p-aci salafan zicem,de-aia am scris asa.Ca Bianca cu areti in loc de arati

repede te scoti...ce bine ca ai model de comparatie...
Pt asta...dai un
Sarafan se si zice, nu numai se scrie

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

hai ca m-am uitat la pozele lui Diana, daca Clau a zis ca se intinde 15 minute. Marco il tot bazaie si nu-l prea lasa sa stea linistit.
Maraki pai de ce nu ai luat bicilceta? amicii din Italia faine lucruri luau de la gunoi, de fapt erau puse langa: canapea de piele, masuta, masa si scaune, televizor. noi nu am avut norocul asta....

marco e innebunit dupa papucii mei. ieri de 3 ori mi-a luat sandalele de nasa si s-a incaltat cu ele. a trebuit sa le ascund de el.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca stai ca sunt o droaie de cuvinte pe care nu le stiu exact cum se scriu (sau pronuntza),ca le utilizez rar si e cam greu de scos dictionarul ortografic ,ortoepic si de punctuatie din raft ,plus ca e si depasit rau ,nu mai fac nicio treaba cu el

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Bianca acum m-am uitat mai bine, aparatele ajung si la 100 milioane.
oricum eu mai mult de 400 euro nu as da pe unul, nu sunt fotograf de profesie si nu-mi trebuie. problema e ca asta la 15 mil. avre 450 gr, nu e chiar usor.
eu totusi raman pe Canon, cele mai bestiale foto cu Canon le-am vazut facute.

_

Mergi la inceput

Atata timp cat intelegem ce vb.,...ce mai conteaza ca scriem "areti sau arati" .
Eu nu am chei de la casa decat cele ale Sandrei. Telefonul Zapp e in masina, cheile mele de la casa in masina, cheile de servici in masina, cheile de la masina in masina. le-am lasat ieri in targ sa nu imi fie asha grea geanta si acolo au ramas
Pana maine cand vine Nelu acasa...il sun pe Orange nu pe zapp unde am 1000 minute.
Giova...ai grija la pantofi sa nu cumva sa cada cu ei sa isi luxeze glezna.

Mergi la inceput

Eu am Sony de 6 mega dar nu sunt multumita de el. Prietena mea are Canon dar de cativa ani si nu scoate foarte bine pozele, mai bine scotea Kodakul meu vechi care e si mai vechi decat Canonul ei. dar Kodakul nu avea zoom, asta a fost motivul pt care l-am schimbat.
Cand era Dani bebe vroiam sa ii fac poze de aproape si nu puteam ca ieseau albe, iar fara blitz ieseau bine daca nu se misca.
Poate deaia nu ii place sa stea la poze, ca l-am tot orbit de mic cu blitzul si am citit ca nu e bine sa le faci copiilor poze de aproape

Mergi la inceput

Bianca pai cine crezi ca-l lasa d eunul singur cu papucii?
eu am samsung, dar scoate pozele mai bine decat asta Sony. cica astia nu sunt renumiti pt. aparate, doar pt. camere video. camera video e tot Sony, dar e super.

eu stau pe net si Marco se spala pe cap in bideu...noroc ca era cu apa calda. am auzit ca e in baie si curge apa, dar nu ma gandeam ca se spala pe cap, e prima data cand a facut asa ceva.

_

Mergi la inceput