Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
cum impletit? ca negresele cu codite multe ? cred ca o doare pielea capului si cand incepe sa creasca se vede nasol la radacina...aveam o vecina negresa si vedeam pe geam cu impletea la o persoana ea si inca 2 negrese....e munca multa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Ma plictisesc,adica ar trebui sa ma apuc de conta si uite cum ma apuc si io,ca Bianca de invatat
Acum daca o iau ai mei la plimbare pe Diana,ma apuc de conta.Da' parca vad ca sau ma apuc sa termin o carte ,sau ma culc,sau incep sa dau telefoane
sau poate e ceva la Tv 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
monica70 spune:
Bianca pai in fotografii sunt doar 2 rochii,a mai fost afara cu un salafan de catifea raiata ciclam si acum sa vedem cu ce o mai
imbrac
Pai daca tot are atatea,eu tot o intzolesc.
Acu sa vedeti faza,o intreb pe mami ca sa ii dau salafan ? Si ea zice ca ea o sa aleaga ca cu ea pleaca.Bine zic,iar o imbraci ca pe un baietzoi
si mami imi zice "gura!" Da' Diana de-acolo si ea : "GULA MAMI!" 

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
maraki spune:
Moni de ce scrii salafan? asa numesti tu sau ..... mai lasa fata cu probatul hainelor, in ultima poza care ai pus-o se vede ca e plictisita...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Moni acum nu mai am timp sa vad pozele si filmuletele.
Maraki unde ai pus poze cu tatuajele?
Cosmi gata de maine in activitate. cred ca abia astepti.
Bianca eu chiar am crezut ca sandra are o noua coafura in prima poza. sa inteleg ca doar azi ii desface bunica coditele de la turci? au tinut mult, nu s-a mai spatlat pe cap de atunci? nu-i miroase parul?
e prima data cand nu plange Marco la taiatul unghilor.
a papat ceva cu noi, mai mult a ciugulit, lasa ca de maine intra in program la gradi. voi vedea eu ce fac din 7 cu el, ca pana in 17 nu-l mai duc la gradi. sper sa manance daca mergem acasa la Alba, e aerul mai tare si cu copii ii place.
noi vrem sa iesim acum afara, daca i se trezeste si la tati cheful de iesit.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni bine ca sta la imbracat...Dani nu ar sta.
Daca i-am pus o sapca in cap si totusi ma hotarasc ca vreau sa ii dau alta...cu mare scandal accepta sa o schimbe
. Ii place sa poarte sepci dar in ultimul timp daca nu am iesit la amiaza a fost cu capul gol.
Maraki...aici e poza
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC04870.jpg
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Chiar Moni nu se zice sarafan?
tatuaj eu mi-as fi facut unul mic, dar mi-e de durere, sunt prapastioasa rau.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
maraki spune:
am sters-o ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Giova...cum sa nu o spal pe par?
. Am spalat-o cum sa nu. I-am pus sampon in cap si i-am sapunit bine coditele, iar parul din crestetul capului i l-am spalat pe carari cum era impletit. O spalam la 4-5 zile de 2 ori cu sampon
. De data nu am lasat-o sa se spele singura ca isi desfacea parul din fatza.
Atata tine o frizura dinasta
Moni sigur a gresit si deja vb ca Diana
"salafan"
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca pai avea sora-mea un aparat cu 8 mega pixelli si am profitat de ceva poze portret. nu au iesit toate clare, dar ca norocul a avut si Marco chef de pozat, ca rar ii prind fata.
noi am cautat aparate digitale pe net, mama ca ajung si la 48.000.000 milione
.
am gasit unul marfa Canon, mai profesionist, la 15. mil. dar mai asteptam ca nu avem acum bani de asa ceva. mi-ar fi placut sa-l am in Turcia, dar facem cu tel. si aparatul vechi. asta care s-a stricat ma costa 55 roni doar sa vada ce are si pe urma imi spune pretul. cica nici nu cuprinde garantia chestia ca nu mai iasa obiectivul afara. dupa naiba se mai dau garantii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra