Randunici martie-aprilie 2008 - (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Draga mea curioasa,

eu sunt consilier MIMMCTPL...predic programele fostului ANIMMC, majoritatea nerambursabile si 2 fonduri europene pe care le stiu brici: POS CCE (POS COMPETIVITATE) si POR (Programul Operational Regional)...

Daca ai o idee de afaceri si pana in 35 ani poti sa accesezi STARTUL 2007 (ca nu e activat).

detalii pe www.animmc.ro si la mine: cory3maz@mimmc.ro
Am uitat sa precizez ca sunt consilier intr-o structura oficiala, publica (tine de Ministerul pentru IMM-uri).

Randunici cu afaceri si cu idei de afaceri, va raspund cu drag, pe contul de mai sus!

Cred ca bebeii ar fi tare mandri de niste mamici cu fler si succes in afaceri!

cory3maz

Mergi la inceput

RECTIFICARI:

din motive de oboseala...

1. POS COMPETITIVITATE
2. mailul corect: corina.mazilu@mimmc.ro
cory3maz@gmail.com

cory3maz

Mergi la inceput

Acu' stau cu frica-n san sa nu ma puna la colt, Moderatorul!

Ca am fost Off-topic!
Eu zic ca nu am fost...ca si confortul material si financiar conteaza in sarcina...

Consilierea e o alta forma de suport...
Gratis, pe un cont privat.

Pe sara asta inchei!

"Si maine este o zi". Pe maine!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai chiar asa, de ce sa te puna la colt? Si eu m-am gandit daca e corect sau nu sa scriu ca sunt medic, dar in fond ne-am imprietenit cu toatele, de ce nu ne-am fi de folos una alteia si prin profesie?!
Fetelor, va mai salut odata maine dimineata ca apoi plec un pic din Bucuresti, desi se anunta vreme proasta si ploioasa. Ei si, ce daca, vom sta in camera si chiar daca am embargo la tot ne vom simti bine impreuna, ca de-aia e concediu! va pup pt azi

naty 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Clau si Ioana vleau si eu burtici ca ale voastree! Burtica mea e mare numa de la gaz, ca samburelu meu de 1 gram n-are ce sa umfle!
Cory, felicitari pt lovitura de gratzie si pentru oferta generoasa. Esti bazata, mami!
Ioana, eu cred ca romanul din belgia care a scris articolul are niste frustrari cat China. Si la nunta noastra au venit diverse rude de diverse origini, dar au venit cu drag si cu inima deschisa, si eu ii iubesc asa cum sunt, cu tot cu sacosele lor de carpa si cu bibelourile lor, ca putini ma primesc asa ca ei in casele lor de la tara.

sovi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr...cred ca o iau razna....pe langa scurgerilepe care le mai am(destul de putin...cateva picaturi maronii desi iau utrogestan...gravibinon injectabil, no spa si scobutil injectabile) acum mai am si o senzatie ciudata undeva pe mijlocul burtii dar jos de tot...pe vezica zic eu...in ce sens????am cate o kestie/ intepatura sau nu stiu cum s-o numesc exact ca atunci cand ai avea vezica plina-plina si tre sa mergi la baie si te-ai apasa pe burta....ceva care parca te curenteaza....ce poate fi asta????poate fi raceala????

spuneti-mi va rog daca ati mai simtit asa ceva pt ca nu stiu ce sa mai cred...pleaseeeeeeeeeee

...vine barza!!!

Mergi la inceput

Ramo,

intamplarea face ca (inca)nu m-am culcat...
Am cetit mesajul tau disperat.
Eu zic sa nu te intrebi singura CE NU E IN REGULA...in pas alergator la doktor!!!
Analize ai facut???
Poa' sa fie o infectie urinara...Da' du-te de urgenta la doctor, sa nu risti!

Te doare, faci febra, ai niste scurgeri suspecte???

FUGI LA DOCTOR! Ca nu e de stat! Parerea mea!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Ramo,

intamplarea face ca (inca)nu m-am culcat...
Am cetit mesajul tau disperat.
Eu zic sa nu te intrebi singura CE NU E IN REGULA...in pas alergator la doktor!!!
Analize ai facut???
Poa' sa fie o infectie urinara...Da' du-te de urgenta la doctor, sa nu risti!

Te doare, faci febra, ai niste scurgeri suspecte???

FUGI LA DOCTOR! Ca nu e de stat! Parerea mea!

cory3maz

am fost la medic vineri seara in urma unor scurgeri maronii...initial 2 picaturi de sange apoi maroneala..si mi-a dat tratament dar acum ma simt si astea pe deasupra...de sambata stau numai in pat...din 24 h daca e 1 h care o petrec in afara patului dar nu ies din casa.....

la infectia urinara eu stiu ca sunt si usturimi si altele...eu nu simt nimic altceva decat o senzatie ciudata.....scurgeri am dar f slabe...picaturi maronii...cateva pe zi...

...vine barza!!!

Mergi la inceput

Cumva ai vreun fibrom???

Presupun ca ai fost la ginecolog...presupun ca ti-a facut echografie...E corecte presupunerile?

Fa analize...sumarul de urina, macar...

Sau mai du-te la un ginecolog...mai auzi o parere!

cory3maz

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaa, cate medicamente iei! Ar trebui burtika sa fie linistita, sa nu curenteze!

De aia zic sa te mai duci o tura pe la medici...sa te limpezesti si sa te linistesti!

Bafta tie si lui BEBE!

cory3maz

Mergi la inceput