Randunici martie-aprilie 2008 - (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc foarte mult pentru aprecieri Simo, Cory, Numeioana, Simo27.

Simo, eu tot spuneam ca am burta mare pentru varsta asta si poate nu ma credeati, tare am vrut sa vedeti ca nu va mint .

Acum ca am mancat am burtica si mai mare, dar nu se pune...insa pozele de mai devreme sunt chiar pe nemancate! Nu glumesc!

Cory, felicitari pentru actiunea reusita si de asemenea ca ai putut sa stai toata ziua pe tocuri. Ai fost la inaltime. Bravo!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Intrebare-intrebatoare pentru NATY
:

noi avem aceeasi varsta a sarcinii...eu stiu ca azi intram in saptamana 9...tu zici ca 10. Care e varsta bebeilor? 9 sau 10? Sau nu mai conteaza o saptamana in plus sau in minus?

Chiar am o nelamurire!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

ai sa ai un bebic mare in greutate probabil,sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!

frumussik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cory si sper ca stii ca la fel simtim amjoritatea (nu-mi permit sa spun toate)...asta inseamna dependenta! Felicitari pt reusita de azi!
Clau, eu te credeam,ca a mea e parca un pic mai mare decat a ta dar credeam ca m-am ingrasat io Adevarul ca am luat vreo 2-3 kile!As pune si eu poze cu burta, dar a stricat Luca cablul USB si tb sa cumpar altul

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu va pup si va doresc noapte buna si vise frumoase!
Ne revedem maine!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, dupa ce am citit aici http://capreleirinucai.blogspot.com/2007/08/parinti-si-copii.html vreau sa va avertizez in legatura cu pozele postate pe net. Daca ati observat eu nu am pus poza in intregime, pt ca am mai auzit cazuri (chiar aici pe forum) cu poze furate si puse in ziare/reviste langa diverse povestiri. In linkul de mai sus, cineva scrie intr-un blog comentarii fff urate despre miresicile de 2005 de pe forum. maine-poimaine poate scrie despre noi si burtile noastre. Nu asta e problema, ci sa nu ne gasim pozele in vreo revista de 2 bani!

Aveti grija!

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, avem azi 9 saptamani incheiate, de maine (de fapt) intram intr-a 10-a). calculeaza si tu! Si nu ma insel, ca asa a socotit si ginecoloaga mea si la eco corespundeau si dimensiunile-e drept, la varsta asa mica te poti insela, dar corespundeau. Asta e varsta sarcini, nu varsta lui bebe (care e din momentul conceptiei), dar e termenul de referinta al tuturor obstetricienilor, dupa UM se calculeaza DPN. Tu ai burtica? Eu aveam un pic dinainte, dar azi deja mi-au spus multe persoane ca a inceput sa se observe, iar cele 2 perechi de blugi in care incapeam perfect le mai tin acum inchise la nasturi doar pe strada, ca deh..., cum intru undeva ma si desfac, ca pocnesc. Acum nu stiu daca e adevarat ca daca ai burta mai mare ai baiat (?? voi ce stiti?), dar e logic ca una ca mine, miniona, cu bazin f ingust, sa se exteriorizeze mai repede. O sa va fac si eu poze, deocamdata e imprumutat aparatul foto in vecini.
Frumussik, curaj! Nu tine toata sarcina greata (dar si daca tine, dupa 9 luni-din care 2 au trecut deja!- tot trece!). Oricum, ma simt mai bine sa stiu ca mai e cineva ca mine care are greata si cand deschide frigiderul; cand le aud pe fete cu fasole si ciolan...Partea proasta e ca eu, facand insulina, cu greata-fara greata tot trebuie sa bag in mine ca altfel fac hipoglicemie si e f periculos. asa ca ma chinui si mananc. Dar, cu toata burtica in crestere, am slabit 1 kg...

naty 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mai randunicilor da aveti spor la scris nu gluma, pe dupa-amiaza am intrat ultima data si acum am iar de citit cateva pagini, dar sincer ma bucur ca este asa, ca tare as ramane dezamagita sa nu mai gasesc noutati de la voi.

frumussik - bine ai venit, si sa ai o odisee cat mai placuta printre noi
referitor la insomnii, incearca sa bei inainte de culcare, seara, un pahar de lapte cald cu miere, si sa faci ceva relaxant pt tine ca sa iti creezi o stare de somn ( sa citesti ceva ce iti place, sa vezi un film frumos, sa stai linistita)
Eu una de cand am ramas gravi, imi este somn si zi si noapte, si inainte de astea cam aveam probleme cu somnul

clau si ioana - felicitari pt burticute, tre sa fiti tare mandre
Si la mine se cunoaste burtica, dar cate odata este mai mare (mai umflata), alte ori parca se mai "desumfla". Oricum de abia astept sa am burtica mai mare , sa fie vizibila, ca tare sunt mandra ca o sa am un bb, si as vrea sa vada toata lumea asta

Pentru cele cu greturi am citit undeva ca este bine sa beti ceai de menta si cu lamaie, dar daca aveti probleme cu constipatia, nu va recomand. A, si mai zicea ce cele care aveti greturi aveti sanse mult mai mari de a avea o sarcina sanatoasa si de a o duce la capat la termen, decat cele care nu au greturi, acestea din urma fiind mai predispuse la avorturi spontane. Eu una nu am greturi, decat asa foarte vagi, dar sper sa fie totul ok.
Azi mi-a fost pofta si am mancat cartofi prajiti si cu salata de varza, iar maine am sa fac peste prajit cu mamaliguta, si un pic de usuroi.
Mi-am cumparat o revista "Mami" se numeste, am gasit-o foarte utila si cu multe sfaturi ata cat pentru cele care sunt mamici, cat si pt cele care vor deveni. Vi-o recomand cu multa caldura.
Cam astea fiind spuse, eu ma retrag, va urez la toate o seara cat mai placuta si se ne intalnim maine cu bine.
(scuze pt eventualele greseli ortografice)

12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragele mele dragi,

1. Naty, multumesc de precizari! Merg pe mana ta! OK, DOK!!! Tocmai de aia te-am intrebat, sa cer o parere avizata...Deci avem trei luni de sarcina!
Eu inainte de sarcina am reusit sa slabesc drastic...de fapt, am slabit intr-un an de zile vreo 10 kg...mi-am schimbat regimul alimentar si programul...deci inainte de sarcina nu aveam burtica...acum, mi-a crescut un pic burta...daca port o bluza mulata se observa...daca sunt la costum, nu se oserva! Blugii ii desfac si eu la fermoar cand sunt la birou...asa ca suntem SINCRON!

2. Ioana, multumesc de link si de sfaturi! Tre' sa fii frustrat puternic ca sa scrii atat de veninos! Si grosolan! Sa ataci gusturile unor oameni si clipa lor de fericire si de gratie! Si sa intri atat de urat cu cizmele pline de glod in sufletul unor oameni!
Noi, prin poze, incercam sa comunicam niste stari, niste momente unice! Avem "universul" nostru de bucurii, de comori!

Ii doresc frustratului, frustratei care-a scris porcarelele sa nu traiasca fericirea de a fi mire/mireasa...de a fi parinte! sa-i ramana complet necunoscute si inaccesibile!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Draga Cory. Ne-ai cam trezit interesul :)
Te rog spune-mi despre ce finantari este vorba, nerambursabile, fonduri structurale?
Sar'na!

sovi 6+

Mergi la inceput