Randunici martie-aprilie 2008 - (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uraaaaaaa , am reusit sa-mi pun si eu niste poze, mare lucru domle' ca nu credeam ca sunt in stare. Sa vedem daca or sa mearga si daca este ok mai pe seara va arat burtica goala sa vedeti ce mari suntem. Deocamdata am niste poze din weekend de la munte. Ia sa vedem:
http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Numeioana, este super burtica! . Imi place foarte mult!

CLAU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun venit, Frumussik!Uite, eu tocmai am incheiat cu saptamana 9, intru in a zecea, in plina stare de greata zilnica. Nu stiu cat de bine o fi in trimestrul 2, dar daca scapi de greata asta cred ca e suficient ca sa te simti in al noualea cer!
Iti doresc numai bine!
Despre nume: nu suntem la un acord definitiv, dar exista idei. Nu asa sofisticate ca ale voastre: Tudor Andrei sau Emilia Alexandra. Dar, cum ne stim, sigur ne mai razgandim de multe ori pana la nastere...
De dorit eu vreau fata, al meu zice ca sa dea Dumnezeu sa fie baiat, ca daca e fata, cand va creste va fi vai de ea ce sub cheie o sa o tina, ca stieee el ce golani sunt pe lume!
Propun cam pe la inceputul lui octombrie (?) sa incercam o statistica a sexelor bebeilor nostri.

naty 9

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa pun cateva poze si cu burtica. Acum fug sa mananc ca tare mi-e foame, revin mai tarziu. Va pupic.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana si Clau, mai ce burticutze frumoase aveti!!! Foarte frumoase! Clau tu esti sigura ca ai doar 14 saptamani? Cred ca la a doua sarcina creste mai rpd burtik, de fapt asa am citit! F. frumoase burtici...bravo!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna searrrrrrrrrra, SuperR
andunici!

Va admir in poze pe TOATEsi descopar placut surprinsa ca sunteti niste SUPER-FEMEI (ca sunteti frumoase si stilate), ca aveti niste SUPER-COPII (niste Feti-Frumosi si Cosanzene), si zilnic, descopar la voi calitati de SUPER-MAME si de SUPER-PRIETENE!

A devenit pentru mine un "sport" regulat si pre-fe-rat sa trancanesc cu voi! FRUMOS si RAPID ma mai DES-TRE-SEZ cu voi!

P.S. Am avut o zi in pas alergator...pe tocuri! Gata actiunea, am captat atentia! Sa vorbesti despre succes in afaceri la ora sase seara si despre oportunitati de finantare, doar tu, vreo ora juma...e o chestie! S-a dedus ca sunt consilier pe afaceri...daca vreti detalii despre ce sanse are o afacere la finantare, ok, cu placere, GRATIS pe contul meu de mail privat. Cine vrea, e invitat anticipat!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, multumim si pt aprecieri si ca te-ai oferit sa ne consiliezi!

Clau, chiar ai o burtica f frumoasa! Si ce mare e!! Razvanel iti seamana f bine!
Multumim si noi pt laude
Eu v-am spus la ce nume ma gandesc? David Mihai si Silvia... si inca ceva. Sotului nu-i plac, dar nu-mi pasa!

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Toate inseamna Clau, Simonette, Ioana, Bubu, Ancadragoman, Ririan, Cristina Goji...toate fetele care au contul de fotografii incarcat si accesibil!

Pentru toate sunt valabile chestiile de mai sus!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

underqueen, ce ai facut bun de papa? am stresat multe persoane cu intrebarea asta in ultimul timp, tinand cont de faptul ca si cand deschid frigiderul mi se face rau :(

naty, ma bucur ca am gasit pe cineva in sapt 9, de fapt si eu am intrat in a 10-a si sunt tare mandra.burtica e inca micuta cu toate ca e vizibila dar abia astept sa creasca :)
cat despre greturi si mirosuri insuportabile e ceva ingrozitor , dar as mai vrea sa intreb de insomnii...are cineva? pentru ca de la inceputul sarcinii fac planton noapte de noapte :P. stiti cumva remedii?
sunt doar la inceputul sarcinii sau o sa ne batem cu ele pana la capat?

frumussik9+

frumussik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Superbe Burticile, Clau si Ioana! Felicitari!!!! Chiar m-am uitat si eu in oglinda,si desi e a doua sarcina ,burticuta mea nu se cam vede,dar are timp sa creasca!
Va doresc vise placute si burticute cat mai mari!!!

Simo
14+,mamica lui David

Mergi la inceput