Randunici martie-aprilie 2008 - (9)
Raspunsuri - Pagina 23
Clabuc spune:
Clau,
intr-adevar, tare dragut sotiorul meu; si el nu prea e romantic; cat despre cina romantica ......... cu ce? numai branza de vaci cu covrigei si poate parizer din piept de pui, ca, daca vad carne, ........., ma duc direct la baie.
Multumesc inca o data pentru urari.
Va pup mult pe toate si sa aveti o seara frumoasa!
Laly 11+
clauclau spune:
Fetelor, plec si eu acasica, mi-ajunge pe ziua de azi.
Va pupic si sa aveti o seara frumoasa!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Vreau mai rpod la echo! Iar mi-e dor de bb!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
oanapopescu spune:
Simo, mie-mi spui...! De-abia l-am vazut ieri si parca iar mi-e dor sa-l vad! Mai am de stat inca 3 sap...
Oana 13
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco
clauclau spune:
Vaiiiii, si eu tot peste 3 saptamani il vad pe bebe la eco, ce ma fac eu pana atunci?
Gata, acum chiar ca plec.
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Kya spune:
Clabuc iti spun si eu La Multi Ani, multa sanatate si sa te bucuri de sotul tau si de bebe!!!
Si pentru ca tot ati vorbit de nume, ies si eu la apel, desi trebuie sa recunosc ca sunteti primele carora le dezvalui. Pana acum nu am mai spus la nimeni, dar voi sunteti dragele mele prietene virtuale, asa ca incep cu voi:
Sanziana si Victor. La Sanziana am o dilema daca sa fie cu "a" sau "i". Ma mai gandesc. Noi am ales sa aiba un singur nume. Si amandoua se potrivesc foarte bine cu numele de familie.
Clau ma bucur mult ca s-a rezolvat cu vecinele noastre de odisee. Mi se pare normal ca fiecare luna sa apara intr-un singur subiect, altfel e prea aiurea.
Xor, iubita rezista! Noi suntem alaturi de tine. Da-ne vesti!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Am uitat sa-i urez si eu bun venit lui Frumussik. Bine ai venit in stol.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
frumussik spune:
vad ca va miscati destul de repede cu scrisul pe aici, pentru prima zi de cand am intrat in clubul randunicilor, cred ca toate suntem emotionate si nerabdatoare sa-l vedem pe bb din nou la ecografie, eu am facut-o pe ultima saptamana trecuta cand am fost la un control( din pacate nu am gasit inca un medic de care sa fiu multumita) dar o sa ma ocup eu si de asta
9+
frumussik
underqueen spune:
bine ai venit, Frumussik!
azi am reusit sa fac mancare! desi inca simt un bolovan in stomac care vrea afara...sper sa incep sa ma simt din ce in ce mai bine.
apropo de aflarea sexului lui bebe: zicea cineva ca depinde de performatele ecografului si ale medicului...e adevarat, dar depinde si de bebe. daca nu vrea sa-ti arate, nu vrea si pace! am o prietena in luna a 7-a si dintr-a patra se chinuie sa afle...si bebeul ei tine mereu piciorusul ridicat si nu se vede...e mai pudic :))
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
numeioana spune:
Am pus 2 poze noi cu burtica. Sper ca se vede diferenta, ca eu o simt si o vad bine
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.