Viata in Germania (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, concediu placut in Italia si sa cumulati rezervede caldura si....a ne dai vesti curind de la ...barza

La noi azi n-a plouat, a fost recisor, dar placut.....nori si soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Alina, in locul tau as lua de-acum acid folic, rau nu-ti face. Eu nu mai stiu de care am luat, mi-a dat farmacista ce a considerat ea, da pofta de mancare nu mi-a facut, din contra, am slabit. Succes la barza si vacanta frumoasa!
La noi e foarte frig, da tot m-am avantat in cautari de gradinite, sa speram ca reusim de data asta.
Noapte buna !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Alina, eu stiu ca acid folic se ia inainte de sarcina. hehee, acusi vin iar bbei noi, ca tot crescuram si nu mai aveam bebelusi la party, tocmai ce-au intrat ultimii la gradi:) Asteptam vesti bune de la barza, Marie sigur o sa se bucure, la cat e ea de mamoasa. :)
Si adu-ne soare din Italia ca ne-am saturat de friiiiggggg.... Unde mergeti?

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Alina, mie mi-a prescris medicul Femibion 400, cate o tableta pe zi.E indicat sa incepi inainte si sa continui, pe perioada sarcinii.Mi-a explicat atunci de ce dar nu mai stiu exact.
Pe cutie scrie "Ab Kinderwunsch, in Schwangerschaft und Stillzeit".

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

se ia inainte de sarcina pt a suplini eventualle lipsuri ale mamei si a crea rezerve, intrucat e folosit la greu pt formarea sist. nervos al bebelului. Si cica sist. nervos se formeaza la inceput. Astea-s informatii cu rezerva, ca nici eu mai stiu chiar 100% exact, a trecut ceva timp de cand ma interesa sub., inainte de prima sarcina.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna fetelor!eu astazi am termin la doctor la ora 17.30.sper din tot sufletul ca aceasta dostora sa-si dea un pic silinta si sa ma ajute sa am si eu un bebic().Sper sa nu-mi spuna si dostora asta ca costa mult ecografia si sa ma duc acasa sa ca nu stiu ce o sa fac.Va multumesc din suflet la toate cele care mi-ati raspuns si care m-ati ascultat.Am sa va tin la curent cu ce imi spune azi doctora.Va pupic si ne auzim curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Mie imi tot schimba la citeva luni acidul folic. Pina acuma am luat
VitaVerlan, Lafol, Centrum Materna, Femibion 800

Pe Femibion-ul meu scrie "Ab Kinderwunsch bis zum Ende der 12. SSW"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Lucia1 tin pumni stinsi sa fie bebe la tine cit de repede.Daca nu esti multumita de doctor schimba cit poti de repede nu lasa timpul sa treaca si sa ajungi initial tot aici.....toate cit mai repede posibile si mult,mult succes.
Salutare la fetele din Germania
maraki ce mai faci ? ai baiat mare,sa.ti traeasca si sa te bucuri de el...ehheee ce mai trece vrea mai de curind eram cu burtica mare si acuma cauti frizer pt pusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

bombi Femibionul 800 este inainte de sarcina si in sarcina primele 3 luni dupa aceia se ia Femibion 400 Folsäure plus(Metafolin DHA).
Am luat si eu anul trecut Femibion 800 citeva luni bune dupa aceia mia dat sa iau Ortha-Pregna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Fabya, asa stiam si eu.
Am precizat doar pt ca Panseluta se pare ca are o alta varianta.

Mergi la inceput