Viata in Germania (46)
Raspunsuri - Pagina 3
lucia1 spune:
Tina,la mine este o prb.Eu am trompa stanga infundata si cred ca e mai bine sa ma duc la doctor sa mi-o urmareasca deoarece eu trebuie sa ovulez pe dreapta.Sper sa reusesc cat mai rpd.Te pupic si merci pt raspuns.
maraki spune:
Cristina multumesc, atunci o sa ma duc la unul normal la Riem sau Pep.
Lucia si eu am facut bebe tot cu tratament. Am fost la o clinica speciala, mi.au facut un program strict cu analize,medicamente pt. ovulatie,calendar, am avut un tabel acasa dupa care ma ghidam si ma duceam la ei sa ma urmareasca. In 4 luni am ramas gravi dupa 15 ani. Ecografie nu mi.au facut decat cand am ramas din cate imi aduc aminte. Intreaba medicul tau daca e clinica la voi in oras Kinderwunsch Totul a fost pe asigurarea medicala, eu am platit doar o suma modica ( 5 euro ) pt. tratament.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Carmi spune:
Cristina, pai baga o sud-Italie repede, ca e o caldura acolo, de nu-ti vine sa mai iesi din apa.
Lucia, daca medicul doreste sa-ti monitorizeze ovulatia, nu te costa nimic. Eu am facut chestia asta timp de 10 luni, si in fiecare luna mergeam in ziua a 11-a, a 14-a, a 17-a si a 20-a, echografie de fiecare data, plus injectii zilnic. Am platit doar injectiile, nimic altceva. Incearca si la alt medic.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
tinatache spune:
neatza la
lucia, imi pare rau ca ai problemutze, dar sa nu disperi (in cazul in care aveai de gand s-o faci:)) aici pe site este o mamica ce a facut gemeni numai cu o trompa. Eu inainte de primul bb am asteptat 1 an, mi-am facut singura tabele de temp., nu era chiar prioritar (deh, eram tinerica) si n-am fost la dr. Si apoi a venit cand ma asteptam mai putin.
maraki, pe ai mei i-am tuns in Pep, de fapt fata ca pe al mic il iau cu masina
carmiii, nu mai zi ca acu plec! azi dimineata imi venea sa plang la propriu cand am vazut ce vreme e. Zici ca avem noapte polara din aia de 6 luni de nu mai vedem soarele nici un pic. Adev. e ca anu asta chiar si-a dat-o-n bara, parca asa frig si urat n-a mai prins pe aici.. eehhh, sa vedem...
deocamdata eu pelc iar la cautat de job, ca astia s-au trezit pe parcurs asa ca totusi au nevoie de Vollzeit Urlaubsvertretung Mama lor... nu puteau sa se gandeasca de la inceput?? ca nici nu mai veneam...
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Panseluta spune:
Salut fetelor,
Pentru Lucia 1, un site gasesc eu, foarte interesant si f.bun.Ti se explica in detaliu cum are loc ovulatia si iti ofera si o metoda de monitorizare a ei.Ti se dau chiar si niste tabele, pentru monitorizare,etc.Intra si la Fertility si Billings Method (in engleza).A! si da click si la Animatie!
http://www.woomb.org/bom/hormones/index.html
Mai citeste si aici, daca ai timp
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=633
Eu insami sunt in aceeasi situatie, adica cu Bebewunsch insa si cu doua operatii de ovare la activ (sufar de o boala parsiva, endometrioza).
Eu cumpar de ceva luni si Ovulationstests de la TestaMed, le gasesti la Budnikowski(si la farmacie,insa sunt mai scumpe), costa ceva, vreo 19 eur pt.5 teste, dar eu zic ca se merita pentru ca iti dau un indiciu ca VEI AVEA ovulatie in urmatoarele 24-36 ore si nu ca tocmai AI AVUT (cum e cazul metodei temperaturii).Nu e musai sa le folosesti pe toate in aceeasi luna, daca esti fata desteapta si "prinzi" inceputul fazei fertile (adica prima zi in care testul iti iese pozitiv).Daca ai intrebari, iti stau la dispozitie pe PM.
Maraki, cum se numeste clinica la care ai fost? E cumva ceva de genul Kinderwunschklinik? Si eu sunt cam nemultumita de ginecoloaga mea, desi e f.buna si m-a operat fara probleme, insa nu urmam nici un fel de "monitorizare"...am intrebat-o de teste hormonale caci mi-am pus problema daca are loc sau nu ovulatia la mine si mi-a zis ca atata timp cat ciclul e regulat, inseamna ca acest "joc hormonal" are loc si implicit ovulez.Asa o fi, oare?
va pe toate
Panseluta
maraki spune:
Hello fetelor,
Eu cu toate ca aveam CM regulat, nu aveam ovulatie. Pe mine nu m-a costat decat 5 euro in doua randuri, atunci cand cumparam injectiile si din cate imi amintesc parca erau 5 fiole la cutie. In Ro o fiola costa 1 mil. 800 mii lei. Foarte tare m.a ajutat site-ul asta, eram cu fetele de la aspirante, incercati si acolo sa va sustineti pt. ca 80% la mine a contribuit pt. reusita.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Pansi da, asa se numeste clinica.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Himmelsduft spune:
Buna fetelor!
Interesanta discutia voastra. Si eu sint in aceeasi situatie, adica cu Kinderwunsch, incercam de aproape 2 ani si inca nimic. Acum am schimbat dr si sa speram ca va fi bine. Eu cind masuram temperatura (acum de vreo 4 luni numai masor = era prea stresant) am introdus datele la adresa www.wunschkinder.net , unde m-am inregistrat apoi am putut sa introduc zilnic temperatura. Iti apare daca ovulezi, poti trece la observatii medicamentatia sau starea ta (adica boala, nesomn etc.) Eu una sint f multumita, iar daca dr noua imi zice sa masor din nou, atunci tot acolo imi tin online curba de temperatura.
Va doresc numai bine.
Cristina, am citit eu bine ca iar cauti de lucru? Dar aia chiar sint tampiti. Spor la cautat si tin pumnii sa gasesti altceva mai bun.
O seara placuta va doresc la toate.
Carmi spune:
Fetele doritoare de bebei, nu e suficient sa stiti ca ovulati, conteaza si ce se intampla mai departe. Sa fiu mai clara: eu aveam ovulatie lunar (stimulata), insa ouletzu´ nu crestea suficient, asa ca numai prin monitorizare puteti sti exact ce si cum. Ma refer la cele ce incearca de ceva timp, nu are rost sa pierdeti vremea, mergeti la medic sa va monitorizeze ovulatia, e cel mai sigur asa.
Eu va tin pumnii la toate sa ne dati vestea buna !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Alina spune:
Daca tot vorbiti de bebici,dintre cele care ati fost gravide mai recent,ce fel de acid folic(cum se chema preparatul,ce gramaj) ati luat?
Pt ca virsta ma bate la cap,i-am scris si noi berzei...
Am sunat la dr si mi-a zis sa iau vitamine cu acid folic (Femibion)dar nu as lua de-acum ci cind as fi insarcinata,cel putin la Marie asa am luat(de la 7-8 sapt pina pe la 6luni)si a fost ok.Femibion imi faceau pofta de mincare(am luat 18 kg) si nu as vrea sa ma ingras,pina nu-i cazul .
Carmi ,si la noi ploooo,au aparut deja dulciurile de Craciun,e ca in noiembrie.A fost o vara taaare dificila,rece si ploioasa.Noroc ca simbata plecam in Italia,o ultima sansa de incalzire pt anul asta...
Seara faina!
Alina