Viata in Germania (46)
Raspunsuri - Pagina 21
zuzi.simona spune:
buna fetele!
vreau si eu programul ala de alergat, poate ma apuc, macar in jurul vaporului , sa vad ce o iesi!
noi am plecat din franta spre olanda acum, azi trag o fuga pana la casa ca a luat copilul vacanta si o aduc si pe ea si pe mama la vapor de maine
in rest va pup si vreme buna in we va doresc
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Alina spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Ei ia uite s-au pus fetele pe alergat! Bravo!
Mie lumea a inceput sa-mi zica, ca cica as mai fi slabit. Cintarul nu arata asa o schimbare mare, insa cica s-ar vedea. Bine se stie ca at cind slabesti facind sport, trebuie sa masori in cm nu in kg.
Eu alerg dimineata cu ciinele, ma trage de ma ia naiba:)) imi dau sufletul dupa el, aratam asa ca in caricaturi, el galop si eu agatata de lesa, cu limba scoasa dupa el:) A sarit ideea de nordik walking, imi sar betele in toate partile cu animalu' nervos dupa mine:)
Am fost si noi la un resto care tine oktoberfestul, ospataritele decoltate(asa era costumul ales de sotz, Alina:)?) imbracate in costum special, patronul, chelneri, la fel, muzica bavareza live. Ne-a placut asa per total, am iesit cam zapaciti de cap, asa o galagie intr-un resto in nord nu mai intilnesti
Spor la jogging!
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Vikinga,dada,din ala cu decolteu generos si vreo crapatura adinca la poalee .
Fetelor,vad ca v-ati apucat serios de fugareala,poate va urmez dar cred ca pot numai in uikend sau in plus,in vreo 2 zile din saptamina.Voi alergati chiar in fiecare zi?
Io vreau numai pt muscularizare .
Alina
Himmelsduft spune:
Alina, sotul tau are Geschmack. Langa Passau e o firma care face imbracamintea ptr cei de la Bayern München. Iar sotul vrea sa ne intolim si noi acolo. Chiar daca nu avem Oktoberfest, avem Mai si Herbstdult, deci ocazii de imbracat eu Dirndl as avea. Dar inca nu m-am incumetat sa imi iau. Te astept sa iti ei tu, apoi poate imi iau si eu.
Vad ca v-ati pus pe alergat, bravo voua. Pe mine ma alearga calul nostru doar cind il lonjez, dar imi e de ajuns. Si din pacate nu am scapat de cele 3 kg in plus. De luni ma duc la turnen, sa vedem ce iasa.
Va doresc spor la alergat si un vreme frumoasa in weekend.
Fetelor va astept la un nou capitol aici:cap. 47