Viata in Germania (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Alina spune:
Roxy ,sa-ti traiasca bebelusul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Andreia ,"La multi ani frumosi si buni!".
Viki ,sa-ti traiasca fratele!
Carmi ,cum a fost vacanta?Daca mai ai rezerve de soare si caldura,trimite-ne,bitte,aici a venit toamna .
Maraki ,si eu asa stiu ca avorturi platite de casa doar atunci cind medicul indica intreruperea datorita problemelor medicale.Sper sa nu scriu prostii,dar printr-o revista vazusem ca un avort ar costa pe la 500 euroi.
Alina
copiloi spune:
Cu avortul in Germania e in felul urmator: daca nu sunt motive obiective (medicale sau daca sarcina este urmarea unui act criminal - viol, etc) atunci este obligatoriu de mers la o consiliere (se numeste Schwangerschaftskonfliktberatung), care trebuie sa aiba loc in primele 12 saptamani de la conceptie!! Daca se primeste aviz pozitiv, avortul este legal, iar casa de asigurari va suporta costurile.
Daca ccc consilierea are loc in primele 12 saptamni, dar avortul mai tarziu, pacienta este considerata "nevinovata" (nu raspunde in fata legii), dar doctorul DA.
Uite aici mai multe detalii (dar in mare, am scris eu tot).
Erau emisiuni pe la TV, cum femeile din Germania mergeau in Olanda sau Franta sa avorteze.
Am avut la un curs de engleza de facut un speach despre Abortion si de aia mi-am amintit ca citisem ca in Germania nu e chiar asa "simplu".
-------------------------
Carmi, saluti, saluti!
Alina
lucia1 spune:
Buna fetelor!Va rog mult de tot sa-mi recomandati un doctor bun ginecolog din Nürnberg.Urgent!Va multumesc!
miniuta spune:
lucia1,
iti recomand ginecologul meu, eu sunt tare multumita de el. e roman, si sotia lui la fel,au un cabinet impreuna in centrul orasului. eu merg la ea, in timpul sarcinii insa am fost la el si am nascut cu el. amandoi sunt superbuni, cel putin mie imi plac mult.
dr richard bonescu
dr marilena bonescu
karolinenstr. 55-57
90402 nürnberg
tel. 0911 - 224268
fax 0911 - 2146309
www.dres-bonescu.de
orarul e de luni pana vineri de la 8 la 18.
sper sa iti fie de folos.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Alina
Carmi ,cum a fost vacanta?Daca mai ai rezerve de soare si caldura,trimite-ne,bitte,aici a venit toamna .
Alina
Alina, in general a fost bine, insa uneori insuportabil de cald, basca umiditate mare (stam chiar pe malul marii). Rezerve am, da uite ca nu m-au ajutat, am racit instantaneu cand am ajuns acasa. Asta ca m-am toooot plans ca vreau inapoi in Germania la liniste si aer curat. Si pe la voi tot ploaie?
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
tinatache spune:
neatza la
carmi, daaa a venit toamna... de fapt vara aproape ca nici n-am avut, f rar am apucat sa ies in tricou din casa, si mai ales fara umbrela! Plooo de parca nici n-a fost soare vreodata, tb sa stai cu lumina aprinsa in miezul zilei, asa e de intunecat.
Am sa-mi iau cateva zile libere si asa as mai trage o fuga la mare... da'i cam tarliu:((
laura, sa-ti traiasca fratiorul si sa fie fericit! cum e, ai inceput nordic walking? eu astept SportVereinu' sa inceapa sa ma duc oleaca la gimnastica cu toate babele din sat. Ce sa fac, daca-i singuru seara tarziu si aproape de mine... Macar atat.
hihi, copiii mei au inceput gradi si acuma sunt in grupe separate. Vad ca deocamdata nu zic nica, astept momentu' ics in care o sa inceapa sa-si doreasca sa fie din nou impreuna. ei, mist, ca nu se mai poate Nu se pot bate decat acasa:)))
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
maraki spune:
Buna ziua fetelor,
Am o rugaminte la cele din Munchen: stiti cumva vreo frizerie pt. copii mici? Nu pot sa-i tund lui Angelo varfurile de la breton, il deranjeaza si trebuie sa-l duc neaparat la un salon.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
lucia1 spune:
Danke MINIUTA pentru raspuns.Chiar acum am sunat si mi-am facut o programare pt joi.Eu am mai fost la D-na doctora Buda,dar nu am fost multumita deloc.Am rugat-o pe d-na Buda sa-mi urmareasca ovulatia si a zis ca nu are rost pt ca costa mult ecografia asa ca sa incerc 6 luni sa fac bebici si dupa sa ma duc la ea.Eu incerc de 7 luni sa fac un bebe,dar nu raman si imi doresc din tot sufletul sa se intample cat mai rpd deoarece timpul trece.Tu sti cumva,se plateste ecografia daca imi urmareste ovulatia?iti multumesc inca o data pt rsp si sper sa ne mai vb.Pa!
tinatache spune:
lucia, ovulatia ti-o poti urmari si singura, luindu-ti temperatura in fiecare dimineata, inainte de a te da jos dn pat. Atunci cand, in cursul lunii, temp creste usor, a avut loc ovulatia.
maraki, eu nu stiu un salon special pt copii, dar frizeriile obisnuite de regula au un scaun special pt copii si niste jucarii/atractii.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/