Viata in Germania (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Panseluta

Mamica dulce, ma ingrozesti cu ce scrii acolo! bine insa ca iti place! mult succes si nervi de otel!

Intreb si eu, ca n-am idee...pentru ce e Nospa?

La catina alba se zice Sand-, See- sau Stranddorn.La catina rosie roter Nachtschatten sau gemeiner Becksdorn....conf.dictionarului meu.

o zi buna.

No-spa nu se ia numai in sarcina, e adev ca e unul din putinele medicamente recomandate gravidelor, fiind un antispastic.
Poate fi fol si in durerile de rinichi,avand continut de papaverina si diclofenac(daca nu ma insel)
Amonar eu chiar daca am acelas nume cu sotul, inscriindu-ma aici mai tarziu ca el, am primit de la GEZ formular.
Panseluta, vreau si eu programelul, trimit PM.
Doina, traseul meu e München-Bucuresti, daca nu ma insel si tu esti din Bucuresti, nu?
Am citit de prin urma,sper ca nu am sarit nimic,fiind destul de citit de cand nu am mai intrat.si urez Narcisi felicitari pt printesa, e o frumusica si o dolofana pt 35 de sapt cat avea.
Monica, sarcina usoara, la fel si Denisei.
Roxy, felicitari si tie pt baietel.
Cristina, felicitari si tie pt cei 10 ani.Si noi anul asta am facut 10 ani pe 30 august.Suntem casatorite se pare in aceeasi luna,doar ca diferenta e ca noi nu avem vechime in spate de cand suntem impreuna.Noi ne-am vazut, placut luat, nu am stat decat 6 luni impreuna pana ne-am casatorit

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Eugenia, multumesc frumos. In mod ciudat, cand i-am raspuns lui Tumpi mai devreme mesajul tau nu aparuse, cred ca am scris amandoua in acelasi timp . Ti-am raspuns si pe mail, ai mei sunt din Cta si nu stiu daca vor reusi sa ajunga in Buc in timp util, dar incerc sa vorbesc cu ei sa vedem. Chiar zilele trecute au fost in Bucuresti, imi pare rau ca nu m-am gandit sa va intreb mai devreme...

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

tumpi, daca nu reusesc maine cu Eugenia, apelez la ajutorul tau. (pt amandoua)

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugenia spune:

Doina, imi pare rau ca nu am stiut, l-as fi adus cu placere, fara nicio problema, sint de 3 saptamini in Romania. Am raspuns si pe mail, am spus acolo nr de tel.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

mamica dulece am ramas datoare cu rasp...am fost ieri la primarie si am primit formulare de completat pt buletin si dureaza pana e gata cam 2 luni...deci nu e vrajeala, mergi si tu si incearca sa ti-l ridici, ca nu mai treb sa renuntam la cea romana
va pup

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

tumpi
Amonar eu chiar daca am acelas nume cu sotul, inscriindu-ma aici mai tarziu ca el, am primit de la GEZ formular.

Ok, dar inseamna ca aici chestia asta se plateste pe persoana? Propietarul mi-a zis ca el nu a platit, deci va trebui noi sa platim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Amonar

tumpi

Ok, dar inseamna ca aici chestia asta se plateste pe persoana? Propietarul mi-a zis ca el nu a platit, deci va trebui noi sa platim.

nu, nu se plateste pe pers,asa cum zicea una din fete tb ori tu ori proprietarul sa le trimita scrisoare sau sa ia leg cumva cu ei sa le spuna ca deja se platesc taxele pt ap acela.Astia iau de la primarie, sau acolo unde te anmeldung-uiesti datele si trimit in prostie,fara a verifica daca in ap ala unde e inscrisa pers respectiva se platesc sau nu taxele.
Au excesz de zel nemtii astia uneori.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

Ceva interesant pt voi, astazi am citi undeva

Was haltet Ihr davon ? Mich hat´s umgehauen!

Das ist jetzt wirklich krass.......
11.September (9/11):

New York City hat 11 Buchstaben.

Afghanistan hat 11 Buchstaben.

Ramsin Yuseb (der Terrorist, der bereits 1993 damit drohte, dieZwillingstürme zu zerstören) hat 11 Buchstaben.

George W Bush hat ebenfalls 11 Buchstaben.

Könnte ein seltsamer Zufall sein. Aber es wird noch besser:

New York ist der 11 Staat der USA.

Das erste Flugzeug, dass in eines der Türme flog, hatte die Flugnummer 11.

Dieser Flug hatte 92 Passagiere. 9+2=11.

Flugnummer 77, das ebenfalls in die Zwillingstürme flog hatte 65 Passagiere 6+5=11.

Diese Tragödie fand am 11 September statt. Oder, wie es heutegennant wird,9/11. 9+1+1=11.

Das Datum entspricht der Telefonnummer des amerikanischen Rettungsdienstes 911. 9+1+1=11.

Kein Zufall...?! Lies weiter und denk weiter darüber nach:

Insgesamt betrug die Anzahl aller Opfer in den entführten Flugzeugen 254. 2+5+4=11.

Der 11 September ist der 254. Tag im Kalender. Und wieder 2+5+4=11.

Das Bombenattentat in Madrid fand am 3.11.2004 statt. 3+1+1+2+4=11.

Diese Tragödie fand genau 911 Tage nach dem Attentat auf das WTC statt.

Wieder 911, wieder 9/11, wieder 9+1+1=11.

Jetzt wird es aber wirklich unheimlich:

Öffne ein Word Dokument und mach folgendes:

Tippe in Großbuchstaben Q33 NY

(das ist die Nummer des Fluges, der zuerst in die Zwillingstürme einschlug),

markiere Q33 NY, ändere die Schriftgröße auf 48 und ändere die

Schriftart auf wingdings (1).

und... ?

Was ihr dann seht ist wirklich erschreckend!!!

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hai ca-i buna!!!!!

Misha,felicitari pentru viitoarele acte!Deci ai fost la..Standesamt? Ai platit deja? Cat daca nu ti-e cu suparare,ca am auzit de la cineva ca e cam 300 si de la altcineva ca e cam 170.Acum ambele ar fi tot geschenk,avand in vedere ce am economisit cu renuntarea

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Mami dulce-buletinul il platesti cand il primesti, mie mi-a zis ca in jur de 250 euro, acum o sa vad atunci, cert este ca putem avea si noi drepturi ca nemtii, adica si asa aveam cu pasaportul nostru, ca personal eu nu m-am impiedicat de nici o prob aici la autoritati, dar este important cand te angajezi, sa nu mai vada nea neamzu ce fel de auslender esti. Din pacate noi romanii suntem vazuti cu ochi rai si trebuie sa ne acundem identitatea. Traim in aceasta lume...
Duminica faina, la noi e tare fain de 3 zile si am profitat de acest timp superb iesind in natura.

miha

Mergi la inceput