Viata in Germania (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Si pentru Panseluta, multumesc si
Numai bine tuturor,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor care aveti copii pana in 2 ani, am o intrebare: cum vi se pare sistemul German in ceea ce priveste urmarirea dezvoltarii fizice si mentale a copiilor? Am inteles azi de la pediatru ca ultimul control se face la 1 an si dupa aceea doar la 2ani. Cel putin asa mi-a zis el. Eu m-am socat putin fiind obisnuita cu un program unde copiii pana la 1 an se masoara si cantaresc 1 data pe luna, iar de la 1 an din 2 in 2 luni.
Si mi-a zis ca in Germania se fac doua vaccinuri pt MMM (mazelen...). Voi ati facut doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hallo mädels....astept vesti de la primarie..cine zicea ca se duce azi???

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

Mamica dulce, si eu am intrebat de dubla cetatenie la landratsamt, dar prin email, mi-au scris ca da intradevar poti sa ai amandoua, dar trebuie sa te prezinti personal la ei si eii iti da ceva Unterlagen.
Inca nu am fost personal , in curand...

MFG

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Stiti cumva pe cineva care vine din Romania si trece prin apropiere de Muenchen? Am avea nevoie sa ne trimita ai nostri un aparat medical pentru Andrei, un bioptron, si nu stim cum sa facem. Va dati seama ca e si un pachet destul de delicat, nu il pot trimite ai mei prin posta sau autocar...

Multumesc anticipat

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor care aveti copii pana in 2 ani, am o intrebare: cum vi se pare sistemul German in ceea ce priveste urmarirea dezvoltarii fizice si mentale a copiilor? Am inteles azi de la pediatru ca ultimul control se face la 1 an si dupa aceea doar la 2ani. Cel putin asa mi-a zis el. Eu m-am socat putin fiind obisnuita cu un program unde copiii pana la 1 an se masoara si cantaresc 1 data pe luna, iar de la 1 an din 2 in 2 luni.
Si mi-a zis ca in Germania se fac doua vaccinuri pt MMM (mazelen...). Voi ati facut doua?

Ramona, da, asa e aici, dupa ce termini cu vaccinurile mai mergi cu copilul in jurul varstei de 2 ani, la U7. Noi o sa mergem in noiembrie. Mie, sincer, mi se pare ok, ca nu am cu ce compara. De masurat si cantarit o pot face foarte bine si acasa, la sfarsitul carnetului exista grafice de crestere si ma uit sa vad daca valorile sunt pe aceeasi curba (cum m-a invatat dr). Noi am facut toate vaccinurile, inclusiv optionalele.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mersi CARMI.Pai, nu e chiar asa de grav ca sistemul e altfel, eu doar ma intreb daca este vreo anomalie cum poti s-o descoperi in timp....Ma rog, banuiesc ca s-au gandit ei bine la cum organizeaza sistemul. Am fost obisnuita sa aud o parere de doctor mai des....iN ORICE CAZ, am inteles ca e un check foarte complex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by doina_cel

Stiti cumva pe cineva care vine din Romania si trece prin apropiere de Muenchen? Am avea nevoie sa ne trimita ai nostri un aparat medical pentru Andrei, un bioptron, si nu stim cum sa facem. Va dati seama ca e si un pachet destul de delicat, nu il pot trimite ai mei prin posta sau autocar...

Multumesc anticipat

Happiness is a smile

Doina, imi pare rau ca daca stiam ,acum 2 sapt au fost finii mei aici si ti-l aduceau ei.Daca nu reusesti sa-l aduci pana la sf lunii, eu atunci s-ar putea sa ajung in tara si ti-l aduc cu mare placere.
Pup toate fetele si fug putin in urma sa vad ce ati mai fcut de cand nu am mai intrat.
Un we placut si cu putin soare va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugenia spune:

Buna
te pot ajuta cu placere cu aparatul bioptron, locuiesc in gilching, miine ma intorc in germania cu avionul la munchen.

Eugenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Multumesc mult, tumpi. E ok si cand reusesti tu sa ajungi in Romania. Nu e o urgenta, dar e si pacat sa zaca pe la ai mei cand Andrei ar putea beneficia de el. Tu ce "ruta" ai? Pe unde treci in Ro si Ge?

Happiness is a smile

Mergi la inceput