Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
asa..cu kg...vad ca progresez de numa...am +6.asta in o luna jumatate.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
iuli-ana spune:
Fetelor,au venit!
Va pupacesc pe toate si vb mai tarziu!
O duminica minunata !!!
PETRO,mi-era dor de tine!!!
Ana, 23+
pet.cost2005 spune:
iuliana - si mie mi-ati lipsit ... nu am intrat deloc de-acasa pe net ...
M-am ingrasat doar 3 kg., am mancat cam tot ce am poftit, m-am odihnit ... dar nu a fost tocmai placuta vacanta din cauza unor discutii in fam. In fine ... e totul bine ...
Petronela
Lala_D spune:
Fetelor , fara suparare dar o sa va fie foarte greu sa tineti familionul departe de voi o luna . Cu prietenii este mai usor dar cu familia ...veti avea reprosuri o viata intreaga pe tema asta . Se vor simtii jigniti ( in special soacra , care pe urma si peste ani de zile va va servi cate o ''pastila '' pe aceasta tema, dar si mama personala chiar daca nu va va spune va suferi ).
Eu am trecut prin faza asta si stiu cum a fost.
Va sugerez in schimb vizite foarte scurte de prezentare a bb ( pe rand, odata familia voastra, odata familia sotului ( cu toti odata veti inebunii ) dupa care sa le explicati subtil ca daca aveti nevoie de ajutorul lor il veti cere negresit dar acum simtiti nevoia de liniste si odihna .
Cat despre pupatul bebelusului : in cazuri extreme cereti o hartie cu indicatii de la medicul neonatolog din spital si printre sfaturile acestuia referitor la ingrijirea bebelusului rugati-o sa strecoare si interdictia la pupat . aceasta hartiuta o puteti lipi pe usa de la camera bebelusului
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
pussi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Am uitat sa mentionez ca doar eu si sotul stim de cumparaturi. Pentru ca ai mei sunt din aia invechiti si cine stie ce mi-ar fi auzit urechile daca le-as fi spus ca am luat deja hainutele. S-au abtinut din greu sa comenteze cand au vazut patutul si cadita. Ufff
Roxxy 26+Rares Matei
si voi le-ati primt! Si eu am primit cate ceva de la prietene si au vrut sa dau cadourile inapoi ca nu-i bine! Un adevarat scandal a fost.........
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pussi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
iuliana - si mie mi-ati lipsit ... nu am intrat deloc de-acasa pe net ...
M-am ingrasat doar 3 kg., am mancat cam tot ce am poftit, m-am odihnit ... dar nu a fost tocmai placuta vacanta din cauza unor discutii in fam. In fine ... e totul bine ...
Petronela
vad ca si la tine se comenteaza... cum nu poate lumea asta sa stea linistita
BURTICA ROZ
pussi spune:
iuliana ti-am zis! Eram socata problema e alta.. ca ma viziteaza cam zilnic si ce fac daca apar Tustele??
Lala o sa vad ce motive le bag... dar nu-i las sa se apropie si sa inceapa iar cu sfaturile ... ca ma urc pe pereti! Si am noroc ca n-am soacra
BURTICA ROZ
crisstiana spune:
Petronela
Ce bine ca te-ai intors!! Cum a fost drumul spre Romania si inapoi? A fost obositor? Te-ai relaxat in vacanta? Cum e sa simti ca esti din nou acasa(in Romania)? Presupun ca ai mancat numai bunatati pe-acolo.Mi-e dor de mancarea romaneasca.
Petro, te rog mult sa-mi amintesti care e treaba cu epidurala in Italia. Se face la cerere sau numai daca considera ei ca e necesar? Cumnata mea a nascut acolo, e sora sotului meu si mi-a zis ca nu se fac la cerere. Eu vreau sa nasc natural, dar numai cu epidurala ca alfel... sunt sensibiloasa la durere.
Cand ai timp si chef sa mai intri pe forum, te rog lumineaza-ma si pe mine.
Pupici.
Crisstiana 25+
pet.cost2005 spune:
pussi - nuuu, discutii nu legate de bb, ci alte "probleme" in fam. Dar am incercat pe cat posibil sa evit toate aceste discutii plecand de-acasa, in plimbare prin oras, la alte rude unde ma simt bine, pe la tara etc. Oricum, e totul bine.
cristiana - am sa-ti raspund la tot ce m-ai intrebat ... da' nu acum ... ne pregatim sa iesim in vizita la masa la niste prieteni ... Maine insa promit sa iti raspund, nu te uit.
Petronela
pussi spune:
Beyyyyyyyyyy... intru si eu ca omul pe mailul comun .. si ce gasesc??.. mancare, una mai aspectoasa decat alta ... bine ca nu se transmite si mirosul.. ca va puneam sa-mi trimiteti cate o farfurie din fiecare!
petro bine ca te poti detasa de probleme!
BURTICA ROZ