Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by pussi

Beyyyyyyyyyy... intru si eu ca omul pe mailul comun .. si ce gasesc??.. mancare, una mai aspectoasa decat alta ... bine ca nu se transmite si mirosul.. ca va puneam sa-mi trimiteti cate o farfurie din fiecare!

petro bine ca te poti detasa de probleme!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Intru si eu pe mailul comun sa vad daca gasesc ceva nou - am chef de gatit ceva bun si azi.

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Fetelor , fara suparare dar o sa va fie foarte greu sa tineti familionul departe de voi o luna . Cu prietenii este mai usor dar cu familia ...veti avea reprosuri o viata intreaga pe tema asta . Se vor simtii jigniti ( in special soacra , care pe urma si peste ani de zile va va servi cate o ''pastila '' pe aceasta tema, dar si mama personala chiar daca nu va va spune va suferi ).
Eu am trecut prin faza asta si stiu cum a fost.

Va sugerez in schimb vizite foarte scurte de prezentare a bb ( pe rand, odata familia voastra, odata familia sotului ( cu toti odata veti inebunii ) dupa care sa le explicati subtil ca daca aveti nevoie de ajutorul lor il veti cere negresit dar acum simtiti nevoia de liniste si odihna .

Cat despre pupatul bebelusului : in cazuri extreme cereti o hartie cu indicatii de la medicul neonatolog din spital si printre sfaturile acestuia referitor la ingrijirea bebelusului rugati-o sa strecoare si interdictia la pupat . aceasta hartiuta o puteti lipi pe usa de la camera bebelusului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Lala, sper sa pot face cum ai zis. Multzumesc de sfaturi!

Laura 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bun sfatul ref la dr neonatolog. Sper sa dau de una intelegatoare si sa-mi scrie. Desi eu cred ca nici asta nu o sa-i opreasca. In familia mea e primul nepot. Sunt convinsa ca nu o sa am nici o problema cu fam sotului meu. Soacra mea e super. Ea niciodata nu vrea sa ne deranjeze. La ea trebuie sa insist cu saptamanile ca sa vina in vizita. O sa vad eu cum fac cu ai mei. Nu ma mai gandesc de acum, ca ma stresez prea mult .
Bine ai revenit, Petro.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Cu cazutul in cealalta extrema e de discutat...
Cred ca toti ne temem de asta,insa poate ar fi bine sa faceti o sedinta de familie in care sa expui frumos motivele pt care nu vrei sa ai parte de vizite pt o perioada...Parintii tai nu cred ca nu ar intelege,in definitiv ei se bucura cand stiu ca le sunt fericiti copiii.Cu socrii...scoate-ti la inaintare sotzul,ca el stie cel mai bine cum sa faca uz de sensibilitatea lor...Poate ca trebuie sa fim un pic mai intelepti in momente de acest gen si sa incercam sa ne facem intelesi,eu cred ca cine ne iubeste cu devrat,ne si respecta dorintele...Poate ca vb din carti,insa eu asa am de gand sa fac...
Cu pupatul...e mai greu...In primul rand s-ar putea sa jignesti si mama,si mama-soacra,dar eu stiu ca la nou-nascuti li se pupa manutzele...si asa am de gand sa sugerez...Poate e o idee...

Ana, 23+

iuli-ana, verisoara mea, mama unei fetite de peste un an, mi-a spus ca ar fi mai bine un pupic pe obraz decat unul pe mana la nou nascuti si copii mici pt ca ei au tendinta sa duca mana la gura si daca pupicul de pe mana contine si microbi sau virusi, acestia se pot transmite la copil. pe cand,daca pupicul e pe obraz, sansele sunt mai mici.

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ciaoooooooooooo !!!!!! Am aparut si eu la interval ...

Suntem bine, sanatoase, mancacioase, somnoroase ...

Sunt noutati, ceva? Nu am citit inca din urma dar sper ca sunteti toate burticile bine si bb-ii la fel ...

Petronela

petronela, bine ati revenit din conceciu! cum a fost?? ceva poze, intamplari amuzante? unde ati innoptat pe drumul oradea -cluj ca sunt f curioasa?

noi am fost de la oradea la cluj de 4 ori in ultimele 2 saptamani si era plin de masini de italia pe sosele..se intorceau romanii italieni acasa..ma intrebam daca nu am sa te recunosc in vreo masina :)

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor am intrat sa vad ce mai fcaeti.,da ce discutii aprinse despre socrii...,eu una ma consider tare norocoasa,am niste socrii de nota 10 ,tot timpul fac ce zic eu,sau hotaram impreuna,bine ei sunt in Franta..,asa ca ne vedem mai rar,dar vb cu ei din doua in doua zile la tel si skype,sunt niste scumpi,nu pun intrebari indecente,ma aproba in totdeauna..,ma bucur ca am asa socri,iar ce tine de partea mea,o mai am pe mama si sora ca tatal meu nu mai de un an si ceva,asta-i viata...,dar mama e ce-a mai buna prietena de-a mea...,asa ca eu pot sa spun ca nu ma confrunt cu probleme de genul asta..,din fericire!
Pe prieteni i-am socat un pic cand le-am spus ca si Craciunul asta tot in Franta il voi face...,deci bebe o sa aibe in jur de o luna jumate,dar noi vrem pe asta mica sa o obisnuim de mica cu lumea,plimbarile atmosfera asta...,nu vrem sa o cocolosim prea tare..,ca o sa-i prinda bine pe viitor!! De 5 ani ,tot am sperat ca voi pune inca un cadouas in plus sub bradul de Craciun....,asa ca de data asta nu o sa mai ratez!! Iar ce tine de botez il facem in primavara..,noi nu prea suntem dupa traditii si babisme...,conteaza ce ne dorim noi,noi sa fim fericiti!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Fetelor, am si eu o problema. Eu as vrea sa-mi anunt familia (care e foarte mare, incluzand si fam sotului meu) ca nu vreau vizite pana face bebele o luna. Oare sunt nebuna? O sa mi pun pe toti in cap? Nu stiu cum sa fac. Sunt convinsa ca nu o sa-mi arda nici mie de vizite (mai ales ca fac cezariana) si nici nu vreau sa fie un du-te vino la bebe. Ce ma sfatuiti sa fac?

Roxxy 26+Rares Matei

Nu, nu esti nebuna, e normal. Dar nici de exagerat nu e bine, ca atunci ce faci cand mai ai un copil, ca mine, care merge si la gradinita? Doar nu-i voi interzice contactul cu bb. Iar adultii sa se abtina!
La Jasmina eu nu am vrut vizite la spital, ai mei au inteles, insa fostii socri nu. Dupa ce m-au facut pe la spate cu ou si cu otet, au aparut la spital. Am spus ca nu vreau flori, pentru ca nu este bine pentru bb-i, scrie in orice carte. Flori mi-au adus. Aus stat vreo doua ore pe capul meu si mi-au facut multi nervi, ingrozitori. Acasa am primit musafiri abia cand am crezut eu de cuveninta, doar nu pot sa vina neanuntati!!!

Acum nu am probleme, in afara de parintii mei nu avem alte rude in Austria, iar rudele lui sunt toate in Olanda, deci problema este rezolvata!

Dati vina pe cezariana, sau a zis dr., orice, dar linistea este absolut necesara!

In ceea ce privese ce mancati si ce nu, ziceti ca va face rau si gata, atunci nu mai au ce spune! Nici eu nu inteleg de ce sunt atat de intoleranti unii!

Bine ai revenit, Petro!!! Cm a fost?

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Loub_erika, si cum mergeti in Franta? Cu avionul?
Noi avem de gand sa facem botezul in Olanda, si tot in primavara candva, mai-iunie...

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

adinag,pana acum am fost numai cu avionul,dar acum vrem sa mergem linistiti fara agitatie cu masina...,avem o masina mai mare deci o sa fim mai protejati,o sa o iau si pe mama cu noi..,ne mai oprim la cate o pensiune,asa admiram si traseul..,plus ca pot opri sa o alaptez cand vreau eu...,abia asteptam...!!

29+ Angelina

Mergi la inceput

fetelor cum a mai rams cu intalnirea noastra...,va intreb ptr ca sotul imi pleaca iar ptr o sapt la Bucuresti si ma gandeam ca nu mi-ar strica si mie o iesire,dar am vrut sa mai am un motiv in plus...,mi-ar place sa va vad,sa ne facem poze in grup si sa papam ceva bun ,poate la o terasa in Hersatrau ,ca e frumos,la umbra si aproape de mine!!,ce ziceti?! facem gasca!!??

29+ Angelina

Mergi la inceput