Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PUSSI

Ana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by pussi

laura si la mine e la fel.. si culmea .. familia mea, in afara de sot si mama toti gandesc altfel si stiu mult mai bine decat mine ce-i bine pt. mine si Tuste Asta ma scoate la maxim din sarite.
Si cam totul se datoreaza faptului ca ei sunt medici... si noi trei economisti...

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Pussi, poate ca sunt eu mai emotiva acuma, din cauza sarcinii, dar chiar ma dau peste cap asemenea "intamplari". Spre ex., am citit undeva ca alunele sunt puternic alergogene, si pot da alergii bebelui daca sunt consumate in timpul sarcinii. Nu bag mana in foc ca asa este, dar am incercat sa nu ma mai ating de ele, preventiv (am considerat ca sacrificiul, si in cazul in care nu e adevarat, nu e mare). Evident ca a fost observata chestia asta, si in afara de sot, care ma sustine, toti au inceput cu ironiile. Eu nu pricep care e problema lor, cand asta tine doar de alimentatia mea. Lor nu le-am cerut nimic. De ce trebuie sa facem comparatie cu ce a fost acum 30 de ani, cand ne cresteau pe noi parintii nostri? Atunci ar trebui sa revenim si la scutecele de finet si sa renuntam la Pampers?! Sau chiar nu mai e loc de la o anumita varsta si pentru informatii noi?

Laura 30+

Mergi la inceput

PUSSI,eu nu am cumparat absolut nimic pt si asta nu din considerente de natura superstitioasa,ci pt faptul ca astept sa-mi vina sotzul acasa si apoi dam startul...nu vreau sa cumpar nimic fara el...

Ana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cred ca noi suntem acum in centrul atentiei si li se pare ca exageram! Hai ca ma plang si eu! Miercuri, cred, vine toata trupa la mine in vizita... tocmai ma trezisem si eram umflata la fata ! Si scurt si contret ma iau ca trebuie sa trec pe regim de orez fiert 3 zile fara sare! Ma uitam ca proasta, ca nu intelgeam DE CE? N-am tinut regimuri drastice in viata mea si sa tin acum??? N-am pus exagerat pe mine si n-am tensiune... Ba si nu terminau...binenteles ca n-am tinut nimic

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooooooo !!!!!! Am aparut si eu la interval ...

Suntem bine, sanatoase, mancacioase, somnoroase ...

Sunt noutati, ceva? Nu am citit inca din urma dar sper ca sunteti toate burticile bine si bb-ii la fel ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
ROXXY, cu pupatul copilului ai dreptate, nu e cazul, si asa nu ne vom abtine noi doi, nu ne mai trebuie altii...
IULI-ANA, nu e bine sa fie pupati pe maini bebeii, asta stiu de la pediatra nepoatei mele, pentru ca ei isi baga manutele in gurita..asta e placerea lor...
PUSSI, nici eu nu am cumparat nimic, din pricina de superstitii...nimeni nu ma lasa sa cumpar

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Laura, si eu am avut problema cu ironizatul. Eu am renuntat la cafea, cola, pepsi, sucuri acidulate inca dinainte cu vreo 2 luni sa raman insarcinata. Am luat acid folic. Pentru ai mei asta a fost prilej sa-mi spuna: "lasa, draga, ca s-au nascut copii sanatosi si fara atatea exagerari". Auzi, tu, exagerari? Mie mi se par normale renunatarile astea. Tot timpul comenteaza cand merg la ei si nu vreau sa beau decat apa plata, pentru ca ei au numai prostii de sucuri in casa. Ca sa nu mai spun ca fumeaza ca turcii si l-eam spus ca am rarit vizitele tocmai din cauza asta. Cateodata chiar nu-i inteleg. Parca nu au evoluat deloc .
Apropo, si eu stiu ca nu e bine sa pupi copilul pe manute pt ca si le baga in gurita.
Referitor la cumparaturi, eu ma apropii de final. Doar cosmeticele si produsele farmaceutice le voi cumpara cu vreo 2-3 saptamani inainte. Mai avem carutul (sper sa-l cumparam de la Baby Expo). Patutul si cadita le-am primit deja de la nasi (nu le-am facut poza pt ca au fost duse la ai mei la curte).

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am uitat sa mentionez ca doar eu si sotul stim de cumparaturi. Pentru ca ai mei sunt din aia invechiti si cine stie ce mi-ar fi auzit urechile daca le-as fi spus ca am luat deja hainutele. S-au abtinut din greu sa comenteze cand au vazut patutul si cadita. Ufff

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor
aveti dreptate cu vizitele si pupaturile. chir de ne sunt dragi piticii, eu cred ca si noi ne vom abtine sa-l pupacim la inceput.
eu m-am apucat de cumparat hainute.cumnata mea mi-a cumparat un sac de dormit super misto din franta, caci eu aici nu am gasit..acum imi pare rau ca nu i=am zis sa imi ia 2.
mai am hainute primite de la ea. biberoane si cadita tot asa.
eu tre sa mai iau patu si caruciorul si comseticale.
va pup.pa

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

ELLIS,ai dreptate cu pupatul pe manutze,nu m-am gandit prea mult...Poate ar fi bine pe incheietura mainii...sau...mai bine sa nu ni-i pupe deloc...
Fetelor,da' voi chiar aveti probleme...PUSSI,nu ai zis nimic la faza cu orezul???Ca eu nu taceam,macar sa-mi fi sarit musafirii-n cap...
Doamne,ce-si permit cate unii sa faca ordine in viata noastra...Cu ce drept si experienta de viata dau sfaturi fara ca noi sa le cerem???
Ma pregatesc si eu de un meci cu socrii,sa-mi tineti pumnii,ca ei se simt datori sa ma oblige sa fac niste chestii tare hilare...Eu le-am explicat ca nu au voie sa ma supere in sarcina,dar daca vor continua,treaba lor,o sa le zambesc in continuare,o sa dau din cap intelegator si o sa fac cum vreau eu si sotzul meu...Ca de-aia ne-am luat,sa hotaram noi ce e important,nu altii,din proprie initiativa...

Ana, 23+

Mergi la inceput