Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

salutare!!!!
sunt si eu o mamica de Constanta, care va urmareste de cv vreme, care care acum s-a apucat sa scrie...

dc se poate sa fiu si eu trecuta pe lista
UM 22.02, DPN 25.10, la maternitatea din Constanta, dna dr, Daduianu

si dc se poate un PM cu adresa de mail si parola sa va pot "vedea" in poze...
multumesc anticipat......
sa ma prezint asa pe scurt....
ma numesc Melek, am 28 de ani, am o fetita Esma de apropae 4 ani si sunt graviduta in 28 de sapt...
voi naste prin cezariana la dna dr Daduianu
si ma bucur ca va pot "cunoaste" aici....
multe de problemele despre care am citit ca le aveti, le am si eu sau le-am avut la prima sarcina dar toate trec cand iti vezi puiutul in brate...

acum plec acasa dupa o zi de munca obositoare....o seara cat mai placuta va doresc........

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

multumesc adina!se pare ca numai tu ai vazut mesajul meu...asta e,infectie urinara nu cred ca saptamana trecuta am facut analizele si nu a iesit nimic.am sunat medicul meu sicica sa stau linistita ca e normal,scurt si cuprinzator.asta a fost toata explicatia.am luat un no-spa vad ca nu mai ma inteapa pe la ovare si bebeii au inceput sa fie mai activi.incerc sa stau mai mult in pat sa nu fac efort.

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Bun venit Melek....dar esti sigura ca ai scris corect DPN???nu cumva e mai tarziu....???

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Irina, se poate totusi sa fie infectie, ca de saptamana trecuta pana azi a trecut mult :-)

Si chiar daca nu e, nu are ce sa-ti strice daca bei apa/ceaiuri cat mai mult, 4-5l... La mine au fost exact aceleasi simptome, cu dureri la mijloc, jos, dar nu ca la menstruatie. La spital mi-au zis sa iau antibiotice (adica mi-au prescris), nu le-am luat, dar am baut mult-mult. Si a trecut, ca am luat-o din timp. Dr meu mi-a dat dreptate, am repetat apoi analiza de urina si a iesit ok.

Flory, eu tot uit sa ma loghez, scriu asa, trebie sa ma uit. Nu-mi este asa bine, dar va trece, ce sa fac?

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna,ne-am trezit si noi...si abia am asteptat sa vad cate ne-am adunat pana acum..,deci suntem 3 sa inteleg,Sheritra,darleena si eu ,bate-ti toba ,sa vina mai multa lume..,ca sa-i lasam pe aia de la rest. cu gura cascata de cate burtici vor aparea la orizont..!!
Sheritra sa sti ca m-am uitat sa vad daca imi este activat PM si sincer nu vad sa fie o problema ,plus ca am mai primit mesaje...,eu oricum am nr. de tel pe mailul comun..,voi il aveti acolo?!
Iar in legatura cu ora ,e super bine ora 6..!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Sheritra,ai facut poze cu fetele de la FIV?! Imi sunt dragi ptr ca si eu tot prin FIV am obtinut sarcina!!

29+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

quote:
Originally posted by dany26

Bun venit Melek....dar esti sigura ca ai scris corect DPN???nu cumva e mai tarziu....???

28+ ANDREI

asa este este 29.11
dar ptr ca voi naste prin cezariana voi naste cu o saptamana mai devreme, cam asa, inca nu am hotarat cu dna dr.

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Erika, vin si eu la intalnire. Pentru mine e ok vineri. Eu zic sa ne intalnim pe dupa-amiaza, pe la 17.00-18.00, ca sa poata veni si fetele care lucreaza. Sper sa fim cat mai multe. De abia astept sa facem poze si sa mananc paste sau pizza sau.... bineinteles ca o sa vreau de toate

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

adinaasa am sa fac,o dau pe lichide.sper totusi sa nu fie iar beleaua asta pe capul meu mai ales ca am mai avut o data la inceputul sarcinii.
tare as mai vrea si eu o intalnire din astea cu burticile,voi sunteti multe acolo in BUCURESTI si e misto tare ca puteti sa va intalniti...vreauu si eu cu voi!

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

super..se maereste gasca ,Roxxy80,asa ne-am gandit si noi sa ne vedem pe la 18,ca sa fie bine ptr toata lumea...,abia astept sa ne facem un pic de cap!
Irina_stef,pacat ca esti asa departe,dar o sa iti trimitem si tie poze si o pita mare...,da vrem si noi ceva bun specific din Spania,acolo nu ai cunoscut nici o graviduta?!

29+ Angelina

Mergi la inceput