Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor ce faceti?eu sunt cam speriata,de cand m-am trezit ma doare burta,dar nu ca la ciclu,e diferit ma apasa tare jos,si burta e cam tare toata,si ma inteapa pe la ovare la naiba.am bagat un no-spa sa vedem reactia.si pishulica fac la greu,mai des ca inainte ce mai cam stau cu morcovul in

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Victo

va-le-leuuuuuuu..sheri..da io ca abia sapt asta vedem proiectu lu nenea designeru'? Dne, da sa-mi placa ceva si sa putem incepe actiunea.
roxx, ce misto ca v-ati mutat..
eu stau cu lucrurile lu' bebe in 2 pungi din alea mari d ela IKEA ..nu le spal, nu le calc..ca n-am unde le pune, efectiv..:)

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Supeeeeeer! Vedeti ca nu-s singura? M-ai luat, hai ca mai ai un pic si termini ! Dar n-ai PM !

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loub_erika

buna ziua fetelor..,darleena,sti de cate ori am tot intrebat si eu de intalnirea noastra ,dar nu stiu de ce ne hotaram atat de greu...,hai ca fac eu un plan si daca sunteti de acord ,il punem in aplicare!!
VINERI la Tratoria in Herastrau...,cum preferati la pranz sau dupa-masa ,ca sa facem si siesta de pranz?! Eu ajung in Bucuresti joi,de asta ar fi bine vineri!!
Hai sa ne numaram cate suntem ca sa fac rezervare,sunteti de acord!!??

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Eriko, eu ma intalnesc cu tine, ca fetele sunt suparate si nu ies din casa, am incercat si nu m-au vrut !
Eu azi de ex ma vad cu fetele de la FIV, ca de altfel in fiecare luna de mai bine de un an, uneori si de doua ori pe luna. Iti trimit tel pe PM.

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cris - aha, am inteles ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Si eu vin. E ok la Trattoria, dar zic ca mai pe dupa-masa...pe la un 6 asa, e bine?

Hai, care se mai incumeta?

30+ si baby Kara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Si eu vin. E ok la Trattoria, dar zic ca mai pe dupa-masa...pe la un 6 asa, e bine?

Hai, care se mai incumeta?

30+ si baby Kara

Pt mine e ok ora, dar sa vedem ce zice si Erika, ca ea vine de departe cu tiu-tiu

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sheri, am PM..sigur..ca l-am folosit sapt trecuta.

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

buna fetelor ce faceti?eu sunt cam speriata,de cand m-am trezit ma doare burta,dar nu ca la ciclu,e diferit ma apasa tare jos,si burta e cam tare toata,si ma inteapa pe la ovare la naiba.am bagat un no-spa sa vedem reactia.si pishulica fac la greu,mai des ca inainte ce mai cam stau cu morcovul in

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Irina, du-te la doctor, s-ar putea sa fie o infectie urinara, cam astea sunt simptomele in timpul sarcinii. Bea oricum foarte multe lichide, este la farmacie ceai special pentru asa ceva, oricum nu are ce sa-ti strice, chiar daca nu e infectie. Dar consulta un medic, sau mergi direct la spital!

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, cum esti? Ti-am trimis PM ..
Sper ca e mai bine raceala un pic

Au la restaurantul japonez doua meniuri vegetariene, si pe acelea le tot comand, sunt foarte bune, mmmhhh...
Imi plac tare mult sosurile lor, asa ca la ocazii speciale ala e locul preferat pentru mine :)
Am fost in oras si am stricat bani, na, daca de mincat nu pot :P
Mi-am cumparat costumas, pantaloni si parte de sus, din catifea raiata bleumarin :)

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Scuze Victo, am vrut sa-i spun Erikai ca nu- are PM-ul activat!

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput