Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
adinag spune:
Buna fetelor,
vad ca asta noapte am pierdut o petrecere!
BB, daca iti trage suturi in coaste, poate nimereste si ficatul sau alte organe, e normal sa te doara!
Eu in locul vostru mi-as da un branci si as pune-o de-o intalnire, ca e pacat, stati asa multe la Bucuresti, de ex., si sa nu va vedeti! Cand ma uit la alte odisee (de ex. sept-oct), s-au intalnit, chiar de 2 ori! Dupa ce vin bb-ii o perioada nu veti avea timp, si o sa va para rau! Parerea mea...
Flory, la cat mai multe saptamani! Cum a fost la japonez? Ce ati mancat?
Ramo, felicitari si tie!
Ancuta, e foarte frumoasa rochita! Eu inca astept poza imbracata, dar sper ca cel tarziu dupa prima nunta ne-o arati, da?
Cami, foarte frumoasa camera! Si ce haios ti-e puiul!!!
Multumesc de intrebare, pe de o parte e mai bine, adica s-au ameliorat unele simptome, insa au aparut altele, deci sub linie tot nu-i bine, inca...
Roxxy, eu am nascut natural, dar din cate stiu eu, se poate alapta si cu cezariana, fiind insa mai usor daca nu este anestezie totala, ca dupa aia totala nu ai voie sa alaptezi parca 24 de ore...
Si ROXX, felicitari pentru mutat! Sa fiti fericiti in casa voastra!
Tocmai am vorbit cu prietena mea care a nascut la sfarsitul lui iulie si am facut "lista" cu ce are ea sa-mi dea, ce-mi mai trebie mie, ce-i trebuie ei. Si acum ma duc in oras, dar numai scurt, ca-s racita inca tare, dar am o treaba urgenta...
Va pup
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
buna ziua fetelor..,darleena,sti de cate ori am tot intrebat si eu de intalnirea noastra ,dar nu stiu de ce ne hotaram atat de greu...,hai ca fac eu un plan si daca sunteti de acord ,il punem in aplicare!!
VINERI la Tratoria in Herastrau...,cum preferati la pranz sau dupa-masa ,ca sa facem si siesta de pranz?! Eu ajung in Bucuresti joi,de asta ar fi bine vineri!!
Hai sa ne numaram cate suntem ca sa fac rezervare,sunteti de acord!!??
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
eu am plecat sa dorm un pic...,revin sa vad care sa hotarat sa vina !?
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
dany2007 spune:
Noi am facut somnic....Vad ca ati disparut toate sau sunteti la somnici??
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Sheritra, asta e o doza mare de optimism, nu ca ai avea nevoie!
Cami, eu sunt in sapt 32 deja, dar mi-e groaza de AMR, nu vreau sa-l pun, stau linistita asa.
Reusesc sa ma pacalesc singura.
31+
Pana acum umflam si eu varsta, cu o zi-doua inainte, sa treaca (parca) mai repede timpul .
Acum ca totul e bine, parca as scadea o tara din dead-line, mi-e si mie frica de AMR, mai imi trebe timp pana sterg praful macar si molozul ca-mi chica casa-n-cap!
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Victo spune:
hello fetelor
pfuii ce obosita sunt..de dim tot prin oras..apoi fa de mancare..apoi mananca..apoi citeste DC...:):)
tre sa mai fac un drum si la med de fam pt concediu medical.pfuii ce lene mi-e..........
am reusit azi de m-am epilat...bine ca n-am citit inainte mesajul cu prietena lui Danny careia i s-a rupt apa. eu nu am patit nimic, desi a fost destul de dureros...ma mai fac o data in apropiere de nastere si sper sa tina..:)
maine intram in sapt 32, dar schimb si eu de azi, ca nu mai am rabdare.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
Victo spune:
va-le-leuuuuuuu..sheri..da io ca abia sapt asta vedem proiectu lu nenea designeru'? Dne, da sa-mi placa ceva si sa putem incepe actiunea.
roxx, ce misto ca v-ati mutat..
eu stau cu lucrurile lu' bebe in 2 pungi din alea mari d ela IKEA ..nu le spal, nu le calc..ca n-am unde le pune, efectiv..:)
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
crisstiana spune:
Petro, nu stiu inca unde voi naste.Stiu sigur ca va fi in Spania sau Italia, dar mai multe nu stiu. Daca reusim sa ne mutam in Italia pana la sf lui octombrie, atunci voi naste acolo. Vreau sa am timp in noiembrie sa-mi fac niste controale acolo si sa ma obisnuiesc cu medicii. Nu vreau sa cad ca musca in lapte, avand in vedere ca nasc in decembrie(daca nu cumva vine bb mai repede)
Daa nu ne iese faza cu mutatul asa repede, atunci o sa nasc aici si ne mutam dupa.
Petro, eu nici nu vorbesc limba italiana, de ceea mi-e cam groaza. De fiecare data cand merg la control sa tot car un translator dupa mine, e nasol.Aici ma descurc de una singura.
Hai ca nu ma mai lungesc. Mai vedem pana atunci.
Crisstiana 25+