Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
RGE spune:
..UPS..nu e??...eu credeam ca e dimineata ca e cam intuneric..ar mai merge un nani dar avem gimnastica azi..si ne e si fomica MAREE..
puturosi??...noi??....zilele astea am fost in gradina botanica si am facut Herastraul de 2 ori...nu va zic ce muschi am la picioare sa tot imping ..la nastere ma refereamla toate fetele
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
Incep sa ma intreb si eu ca BB oare bebele meu cand doarme. SE misca tot timpul. Pe mine ma bucura enorm lucrul asta, dar oare nu tb sa se mai odihneasca si el?
Roxana, dimineata la ora asta?Ai cam absentat ieri. Pe unde l-ai plimbat pe George?
Roxxy 26+Rares Matei
dany2007 spune:
Roxy ce faci bun azi?? la ce mai poftesti....?.. da-mi o idee...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pufulet74 spune:
Multumesc mult de raspunsuri :)
Roxana, buna dimineata :)
Ioi, iar incepeti cu mincarurile, eu cu cele 16 kg in plus nu pot decit sa ma duc in oras cit mai repede ca altfel ma apuc de mincat ... :))
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
neatza, Roxana, ai dreptate cu somnul...
Ancuta, tu nasti la Municipal, nu? Din cate vad nu ai treaba cu Giulestiul. Eu am auzit ca e renovat si atat. Nici nu vreau sa stiu detalii. Ma gandesc ca si atunci o sa fiu prea ocupata sa observ mare lucru. Nu vreau sa-mi fac griji dinainte!
31+
dany2007 spune:
la 7 luni jumate peste 4 kg??? asa chiar ca va fi un mastodont...
"Insarcinata in sapte luni si jumatate, Bahmu si-a programat nasterea la o clinica privata din Bucuresti. Deoarece fatul cantareste deja peste patru kilograme, doctorii au sfatuit-o pe Adriana sa faca cezariana, desi aceasta ar fi preferat sa nasca pe cale naturala...
Dana 25+ Luca-Rares
ancadragoman spune:
Vasari la Giulesti nasc ca s-a mutat dr meu acolo,am uitat eu sa modific in listuta
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
RGE spune:
..noi am papat outze ochiuri cu branzica si sana..acum bagam o cioco ca nu avem voie..si inainte sa plec la gimnastica bag niste sarmale ca mi-a facut socrela din alea la foc(mancai-as gurita ei)....si diseara bag un pui la cuptor cu cartofi...
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany2007
la 7 luni jumate peste 4 kg??? asa chiar ca va fi un mastodont...
"Insarcinata in sapte luni si jumatate, Bahmu si-a programat nasterea la o clinica privata din Bucuresti. Deoarece fatul cantareste deja peste patru kilograme, doctorii au sfatuit-o pe Adriana sa faca cezariana, desi aceasta ar fi preferat sa nasca pe cale naturala...
Dana 25+ Luca-Rares
de unde ai luat asta?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
dany2007 spune:
Vrem si noi sarmale din alea bune,sa te gandesti si la noi...
Dana 25+ Luca-Rares