Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!! M-am trezit si eu sa-mi pupacesc sotul asa inainte de plecare ... dar ma duc inapoi la nani .

Multumesc tuturor pt. urari .

Vacanta in general a fost placuta ... am suferit insa putin de cald in oras. Cand mergeam la socri la tara, nu ... nu prea am avut chef de nimic numai am lenevit si am mancat. Am fost si la nunta nepotului unde m-am distrat excelent ... si cam atat. Vor veni si poze .

Drumul la dus a fost cam aiurea ... am ales sa innoptam la Deva, hotel Sarmis, unde nu recomand nimanui ... conditiile exact ca pe vremea lui Ceausescu ... nu vroiam lux, dar nici macar apa nu o puteam folosi pt. ca venea maronie, cu rugina .... restaurantul hotelului inchis la ora 22.00, iar terasele, pizzeria din vecinatate, la fel ... deci nu am avut unde sa mancam, decat ceea ce aveam la pachet sandwisuri si covrigei, uscaturi ca pt. drum. In fine ... nu mi-a placut si nici ca voi mai poposi pe-acolo. La intors insa am ales varianta Oradea ... drumul fff bun (chiar mai bun decat pe la Arad), de innoptat am ramas pe la Baile Felix (la intrarea in statiune), la vila Andreea ... nou deschisa, curat si fff placut. Si €40,00 camera/noapte, in comaparatie cu Deva €80,00.
Am suportat bine drumul, am facut opriri dese pt. WC ... fara probleme.

adalia - merci inca o data de recomandari.

bb - ai mai fost in Germania pana la urma?

crisstiana - cu epidurala ... se face la cerere, cel putin din cate stiu eu, da. Insa trebuie sa ai facuta inainte vizita cu anestezistul. Daca nu o ai nu iti face epidurala. Eu deja mi-am programat vizita asta prin oct. Si eu am ales varianta cu epidurala ... dar om vedea ce-o mai fi pana atunci. Tu unde vei naste, ai hotarat deja?

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multam fetelor!!!!Nici voi nu mai aveti mult.Toate suntem peacolo.
Petro bine ai revenit acasa.
Fetelor,eu de vineri pana duminica m-am ingrasat 1 kg...Va dati seama????Si in ultima luna,in total 3 kg.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo si eu la fel,ma ingras f repede in ultimul timp ,am luat pana acum 10 kg

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

pufule felicitari pt. intrarea in ultima suta!
ramo felicitari si voua ... mai aveti 9 sapt! si nu te plange de kg. ca n-ai motive!
ancuta am vazut rochita, s-o stapaniti sanatoase! Si noi am avut nunta sambata si mai avem una la final de sept. la Arad, dar nu mergem si nici sambata n-am fost... nu pot sa stau asa mult in fund ca ma doare si chiar daca mi-am luat rochita inainte, nu am ce incalta ... mi-ar trebui pantofi 42 sa fiu comoda!
bb cu miscarile cred ca-i normal... si ale mele misca de numa! Si azi noapte ne-am trezit si am mancat mere!
erika te cred ca-i nasol fara tati, nici mie nu-mi place!

o sapt. frumoasa la toata lumea!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
O saptaman placuta si usoara tuturor!

Ramona felicitari; asemeni si celorlalte, tot mai multe mamici din grupul nostru trec "granita catre capatul tunelului"

Adina, cum te mai simti? ti-a mai trecut?
Camera am terminat-o de vopsit; de fapt zugravitul in sine a fost cel mai simplu, ca a venit un mester, peretii au fost super-buni (acum vreo 4 ani au fost refacuti de la beton, deci acum nu aveau niciun defect..), vopseaua s-a uscat rapid- asa ca pana la 1-2 erau gata. Am mai asteptat 2-3 ore si am plantat din nou mobilierul , problema a fost mai ales la corpurile suspendate.

Inca nu am terminat-o, sa vedem pe unde pun jucariile lui Sebi (au mai ramas in sufragerie, multe sunt 2 etaje mai jos-la mamaia).
Patutul si balansoarul inca nu le montez- vor deveni atractia nr. 1 al lui Sebastian, asa ca ...mai astept pana la nastere (nu de alta, dar unele sunt cu limita de kg-mai ales leaganul..); salteluta de infasat o sa o pun pe comoda

Am pastrat doar draperia, perdeaua si galeria out- zilele acestea le voi cumpara- sa vad cand..Nu o sa mai pun pe tot peretele, ci doar in dreptul geamului, macar sa creez iluzia de spatiu mai mare. Mai caut unele accesorii care sa inveseleasca - covor minuscul, etc,etc

Referitor la culorile paretilor, rozul meu s-a estompat dupa uscare, pare un roz-crem (spre piersica). Chiar a inceput sa-mi placa combinatia cu peretele portocaliu.

Ma bucur ca am reusit sa curat camera, aveam impresia ca doar un perete este mai murdar (de la abtipilduri si trecerea lui Sebi), dar am constatat ca toti erau cam "innegriti"..

Dupa razboi, l-am adus pe Sebastian si i-am cerut parerea; cica "e foaaaalte frumos, miloase a ploaspat"

aici vedeti cateva poze cu stadiul actual

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burtici ! ne-am trezit si noi ..putin cam ametiti asa ca dupa weekend.

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Aaaa,nu ma plang de kilograme,chiar ma bucur,ca oricum la mine nu se prea vede.Si eu toata viata am vrut sa ma ingras.Dar am ramas socata cum m-am ingrasat 1 kg in 2 zile.In total am pus 8 kg.
Aaa am inceput si noi sa amenajam camera.Camera mica era camera de depozit.Si am golit-o.Am pus si mocheta albastra cu ursuleti portocalii.Arata super.Miercuri imi vine patutul.De abia astept!!!!!!!!
Anacami vad ca si tu ai inceput amenajarile.Eu n-am mai vopsit peretele ,a ramas tot albastru,ca am vopsit acum 2 ani cand ne-am mutat.L-am spalat de praf cu o carpa umedea si gata.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami imi place cum a iesit ,arata ploaspat

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami imi place voi mobilierul parca l-ati facut la comanda?

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc!

pe noi ne-a uimit expresia, ca nu i-a zis nimeni; ma asteptam sa zica de culori, sa faca inspectia jucariilor- el nu, cica miroase a proaspat (stie si el de proaspat ).

Petronela, de abia astept pozele!
Anca, sa te simti bine in rochie, este f. frumoasa. De unde ai cumparat-o, daca nu te superi- nu de alta, dar pe 15 sept. trebuie sa merg si eu la o nunta si inca nu mi-am cumparat nimic
Ramona, super ca te bucuri ca mai iei in greutate! imi amintesti de o reclama la un cantar TEfal- greutatea crestea, dar femeia era bucuroasa- spre final aratau ca este insarcinata

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput