Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
Lala_D spune:
Cami a iesit foarte frumoasa camera . Felicitari !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
anacami spune:
da Pussi, l-am facut inainte sa se nasca Sebastian la o firma din Bucuresti-SiPro (ce emotii aveam, mai ales ca era prima sarcina- primul copil).
Acum mi-ar place o mobila predominant alba , nu foarte aglomerata...Culorile sa le dau din pereti si accesorii. Aaa, si parchetul mi-ar place tot alb, ca si mobila..
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
dany2007 spune:
Misto camera Cami...cred ca ai muncit ceva la ea....
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
RAMONELLA spune:
Anacami super camera!!!!Numai acuma am vazut ca ai pus poze!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI
ancadragoman spune:
Cami am luat rochia din Cocor ,dar uite ca nu mai stiu etajul...1 sau 2
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
dany2007 spune:
Fetelor, sa va spun ce mi-a povestit o prietena de vecina ei . Era insarcinata in 36 de sapt si ia spus medicul sa se pregateasca ca bebe e nerabdator sa vina.
Si-a facut tipa bagajelul de spital si vroia sa se faca si ea mai fresh ...si a chemat-o pe cumnata ei sa o epileze inghinal cu ceara. Au topit ele ceara s-a dat cu ea si in timp ce o smulgea i s-a rupt apa ...dr ia zis ca de la durere.Saraca ce rusine o fi patit....
Dana 25+ Luca-Rares
Roxxy80 spune:
Neata. Ne-am trezit si noi. Am mai fi dormit dar vecinul de alaturi isi face frumos apartamentul si nu va spun ce galagie e de cateva zile.
Anacami, mor dupa Sebi al tau. E un super scump. Foarte frumoasa ti-a iesit camera.
Dany 2007, am citit povestea despre prietena ta. Asa devreme i s-a rupt apa? Oare daca mi se intampla asa, mai fac cezariana?
Apropo, fetelor (ma refer la cele care au deja un bebe), cum e cu alaptatul dupa cezariana? Sunt atat de nestiutoare la capitolul asta. Eu imi doresc f mult sa alaptez.
Roxxy 26+Rares Matei
RAMONELLA spune:
Vai de capul meu!!!!!!!!Pai eu acuma ma duc la epilat!!!Sper sa n-am probleme....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
[
Dany 2007, am citit povestea despre prietena ta. Asa devreme i s-a rupt apa? Oare daca mi se intampla asa, mai fac cezariana?
Apropo, fetelor (ma refer la cele care au deja un bebe), cum e cu alaptatul dupa cezariana? Sunt atat de nestiutoare la capitolul asta. Eu imi doresc f mult sa alaptez.
Roxxy 26+Rares Matei
Nu stiu prea multe detalii despre tipa,decat ca i s-a rupt apa cand se epila .Si se astepta sa nasca pt dr o avertizase sa fie pregatita. Despre alaptat dupa ceza, stiu ca la unele mamici este mai dificil pana isi da drumul lapticul.Depinde si de anestezie daca e totala sau partiala.
Dana 25+ Luca-Rares
pussi spune:
cami si eu vreau mobilierul alb(dar in TM nu gasesc nimic... imi plac cele de la Ikea, dar sa le comand fara sa le vad live???) 2 pereti portocali, 2 albi, usile si parchetul din stejar ... lemn( sunt deja comandate) ... o canapea portocalie mai vreau!
Danny am mai auzit de ruperea apei la epilat, la nastere naturala te ajuta epilatul pt. epiziotomie... ca nu incepe parul sa creasca asa de repede, la cezariana(Roxxy) poti linistita sa te razi inainte de opertaie, si la 2 zile dupa iar poti sa bagi lama!Cu alaptatul depinde cat e de aproape de termen( nu neaparat DPN ci cat de aproape e de organismul tau) facuta cezariana... dar cam in 1-3 zile tot vine laptele! In functie de anestezie iti aduce BB-le la san... cu epidurala in aceasi zi, cu generala a doua zi!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ