Colectia de toamna - iarna 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
Bic spune:
E 4 dimineata si fireste ca noi nu avem somn. Asa ca profit de ocazie sa va scriu ca am ajuns cu bine dupa un zbor fara aventuri de data asta.
Si Anda, cum am deschis forumul Uca m-a intrebat de Chita.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Gandacel spune:
Bicule, bine ati ajuns acasa!
Salutam pe toata lumea.
Tania, bafta in continuare cu cresa, dar tine legatura cu tanti bona, intreab-o macar daca mai poate veni in caz de urgenta de boala sau altceva.
Ce rau imi pare ca a iesit aiurea intalnirea voastra... mai ales pentru bb-alinush, care trebuia sa aiba parte de altceva la venirea acasa, ca si asa cred ca era bulversata. Poate mai are curaj la plecare...? Hai, ca cine stie, iese mai bine.
Dordia, ce fericita esti ca iti e rau!!! Esti de groaza!
ok... Noi va pupam din mers acum, am muulta treaba in continuare. Ce mi-ar prinde bine o mana de ajutor.
leea_cv spune:
Cata sarumina de intrebare,azi arata ceva mai bine bubitzele lui T si se scarpina ceva mai rar.Ai PM.
Meems dupa cum zicea si Pumba poate fi o solutie chestia cu bluza.Doar ca io stiam ca functioneaza atunci cind sint ff mici.Eu cind plec in deplasare iau patutzul cu mine si intr-adevar nu adoarme decit daca sint si eu (sau altcineva)in camera,intr-un alt pat.Dar revine la normal acasa cind il pun in patutz si plec. Trebuie sa fie neaparat in acelasi pat cu tine?Nu merge sa stai in camera dar in altul?
Miri si cum procedezi?Ca si al meu are epsoade de aruncat pe jos.Da io ii zic sa intinda si mina da de ne facem cu citiva leutzi si plec.Ma ascund si astept sa-i treaca.
Dordia io declar ca esti singura gravida care e fericita ca are gretzuri.
Paula ai fecior de nota 10.Sa nu-ti faca el scansaaaal.Macar un piic.
Joy io nu cred ca stiu ce culoare e masina voastra si taaare is suparata.
Tania da unde te trezesti?Sintem pe plaiuri miritice iubito.Asta e nesmtire crasa.Sa vrei sa astepti pe degeaba...revizuieste-ti comportamentul
Mada da ce-ti veni sa-i dai mina pt prima data?Acu i-a fetei.Nimic n-o inlocuieste.E calda si iubitoare,nu ca vreun maimutzoi de plastic ori plus.Da incearca.De tait,nu -ti recomand.
Cami ce de copilaret acolo...Daria e tare frumusica.Si-a revenit dupa episodul cu spitalizarea.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Leea draga, multumim de aprecieri! Intr-adevar si-a revenit pitik, slava Domnului!
Ma bucur mult ca T e mai bine !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
daaaa....sunt happy de fiecare stare de greatza...pt ca la Stefan nu am simtit asa ceva...decat f. vag...iar azi dimi...am fost chiar fericita...ca inseamna ca bb e ok. Asa se zice. Pe sf. saptamanii viitoare cred ca ma duc la gineco...ca pana atunci e prea devreme...si apoi la o echo sa vad samburelul. Abia astept!!!
Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pumba spune:
camelia -vazut poze...... draguta Daria si pare o fetita cuminte.
cum ti-a iesit tunsoarea? ce ai ales pana la urma?
bic - bine ai revenit pe pamant american !
madau spune:
Mama ce liniste la noi in "colectie"
Io am 2 bolnavi acasa, Marius are febra, e racit (sper sa nu molip[seasca si fata), iar Miruna a facut urticarie. Presimt ca voi avea o noapte excelenta
Leea tocmai asta e problema cu mana, ca nu i-am dat-o eu, ea m-a luat din proprie initiativa de mana si si-a pus-o peste ureche...cica s-o mangai. Si nu m-a mai lasat. Ce maimutoi, ca nu se pune problema. Vai de capul meu
Bic bine ai revenit acasa!
Tania ei hai ca se mai imbunatateste treaba, maine piomaine o sa ne spui ca abia asteapta Che sa plece la gradi. Tinem pumnii
Paula tu ai un ingeras de baiat, auzi..sa nu faca deloc scandal. Sa-ti traiasca, esti norocoasa
Dordia acu esti fericita de greturi, da' sa te vad io peste cateva saptamani cand te-oi satura de ele....
Fug ca fimea a furat o paine din bucatarie si mi-a umplut toata casa de frimituri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Madau si eu stransei azi un foras de firimituri.
Leea de la caz la caz. dc nu e nimeni langa noi il las in pace, dc e il iau de jos ptr ca se baga cu sfaturi, servicii de strans copii de pe jos priviri urate ca vai ce copil prostcrescut si restul.
al meu am facut greseala sa-l bag in seama cand se miorlaia odata si de o saptamana o tine langa, e o urlatoare intre plans si cantat de nu-l opresc cu nimic.
Dordia ne molipsesti cu fericirea ta.
Ma duc sa vad pozele Cameliei, sa ma hipnotizeze ochii Dariei.
Miri si David - 23.12.2005
lavi02 spune:
Hello,
Ne-am intors de la munte; a fost tare bine. Intr-adevar, e tare fain sa ai copilasii cu tine, mai chiraie, mai zbarnaie dar stii in fiecare clipa ce fac. Am fost in Oltenia de Nord (eu nu fusesem pe acolo), am dormit la o pensiune langa man. Polovragi, am batut cheile Oltetului si Sohodolului cu copiii pe jos, am fost in pesterile M.u.i.e.r.i.l.o.r si Polovragi tot la fel cu copiii, si la ceva manastiri.
Ne-am luat apartament la pensiune, se pare ca asta is the way de acum incolo, dormim noi 2 intr-o camera, fetele in cealalta. Eu stau intre ele pana adorm ca altfel se lasa cu hlizeala si impungeri pe sub plapuma si nu mai adoarme nimeni. Plus ca Nati e obisnuita sa adoarma cu mine.
maria-alexia mare veste mareeee!!! Vas'zica atunci cand ne-am vazut noi la Sibiu pe la sf de iulie stiai ceva ce noi nu stiam??? Oricum, pareai cam retinuta, parea ca ceva nu e in regula, poate doar banuiai.
Stai calma cu obisnuitul cu ideea, 2 ani si ceva e o diferenta super, o sa va descurcati sa le faceti fata iar pentru copii va fi foarte bine.
meems de cand doarme Nati in pat normal s-a rarit f tare (pana la disparitie) sculatul noaptea si mai ales plansul dimineata. Dimineata se prezinta la noi in jur de 8.30. Eu stau langa ea pana adoarme, nu mi se pare f nasol. Cand au fost la bunici a stat soacra-mea langa ea.
tania educatoarea Silviei mi-a zis ca daca in primele cam 2 saptamani plange non-stop e mai bine sa ia o pauza si sa reincerce mai tarziu. Daca plange doar dimineata la plecare si atunci cand vin parintii sa-i ia se obisuieste pana la urma. Mi se pare relativ normal sa nu te lase cu el "la program" pt ca atunci s-ar frustra ceilalti copii ca nu sunt si mamele lor. Mult succes! Daca nu e sa fie acum, nu dispera, va merge mai tarziu!
Noki, Catutza & Hilde concediu placut!
Anda super relatarea de la prima intalneala .
A doua ... imi pare tare rau ca nu v-a iesit.
corap ce rau imi pare ca vi s-a scurtat mini-vacanta! Multa sananatate celor 3 copii bolnaviori;
Faine pozele!
miri__b spune:
eram suparata ca am baiat si nu ii gasesc haine cum poti gasi de fetite .in orice magazin ai ceva frumos de luat ptr o fetita.dar poneii, papusile, masa de calcat? servicul de ceai ptr 6 prieteni imaginari, Ken&Barbie.....
Miri si David - 23.12.2005