Piscina in Bucuresti???unde???
BUNA....cum am scris si in denumirea subiectului, as vrea sa va intreb ce piscine frecventati....am gasit cateva pe net...unele mai accesibile....altele mai scumpe(scumpe bine...)
As fi interesata de o piscina fie mai aproape(atat cat se poate) de Armeneasca sau de Unirii.
Nu am mai gasit ca ar fi functionala piscina care exista odata la Centrul de Sanatate de la Budapesta....
In rest am gasit la:
* Club Miramar(Pta Delfinului) abonament lunar 250 lei/luna(am gasit pe net o parere ca ar fi apa murdara);
* la Tenis Club(la Pescariu....dar nu prea stiu unde este???) 3600lei/an(in poze arata bestial)
* la Dinamo nu stiu daca ai acces...si nici cat costa...
Si tare as vrea sa merg la o piscina...pentru sanatatea mea....Dar unde??? Ma puteti ajuta cu un sfat, o parere???
http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/
Raspunsuri
miereamara spune:
Eu mergeam la Lia Manoliu, era abonamentul in jur de 130 lei cu 12 sedinte si la Dinamo- 150 lei, 12 sedinte. Asta se intampla acum un an si jumatate. Miramar nu mi-a placut, apa murdara si o gramada de bisnitari:) Intre cele doua Dinamo si Lia Manoliu, as alege Lia din cauza conditiilor mai bune. Ce nu imi placea la Lia era ca aveau program numai de la noua seara. La Dinamo vestiarele erau jalnice...dar puteai merge oricand. Mai sunt niste piscine private, dar preturile se invart undeva la 150 de euro pe luna.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Brigit spune:
Buna,
eu am mers o vreme la World Class Academy - de la Marriott, era in programul de beneficii de la job , pen' ca altfel e destul de scumputz abonamentul. I-am facut atunci si sotului abonament numai pentru piscina, se merita doar daca te duci intensiv, macar de 3 ori pe saptamana. Nu imi mai amintesc exact cat am dat pt sotz, parca in jur de 50 Euro/luna, dar stiu ca beneficiasem de reducere. Partea buna e ca au programul de la 6 dimineata pana la 23 in timpul saptamanii iar in weekend parca pana la 8 seara. In sezonul rece era un pic cam prea aglomerat pentru gusturile noastre, dar ...
In rest - curat, atmosfera placuta, bazinul un pic cam micutz
Ca zona nu ar fi departe de Unirii , ca pret insa va trebui sa suni si sa te interesezi exact ce si cum. Noi am renuntat pe perioada verii ca tot plecam din oras si deocamdata nu ne-am mai pus problema sa ne reinnoim abonamentele.
APRIL
Kya spune:
Eu mergeam la Lia Manoliu. Mi se pare foarte bun, si ca pret, si conditiile sunt ok. Dupa ce intru in al doilea trimestru de sarcina, si mai scap de riscuri, am de gand sa-mi fac abonament acolo.
Clubul lui Pescariu este pe Barbu Vacarescu, mai incolo de Billa si Kaufland (fostul strand Cutezatorii, daca stii), pe langa Baza Studentesc. Este intr-adevar foarte frumos inauntru, dar mi se pare enoooorm de scump, si nu se merita.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Catalina_Anca spune:
Buna
As vrea sa aflu mai mult despre piscina de la Majestic.
Se face abonament, cat costa ,se poate intra cu 2 copii...
Multumesc
Catalina si gasca
grati.ela spune:
suna la ei si cere la piscina...nu mai stiu costurile dar parca era 20ron o intrare...la abonament era muuult mai avantajos
aquagym era in iarna 140ron=10 sed; 75ron=5sed
19+