Gravidute&mamici de Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am zis ca poate o sun si eu pe Iuhas sa imi zica daca pot sa iau ceva.. ca am si vomat de 2 ori deja de la arsurile astea

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

freya imi spui te rog care e magazinul de pe Branco cu camasi de noapte ca a ta? si hainute de BB unde gasesc acolo??
ank eu zic s-o suni! daca si vomiti... eu nu suport: lactate, orice e dulce, acru, carne... ardei, fructe(doar mere pot). pana acum vreo 3 sapt. tinea faza cu alunele si cu seminte.. acum gata..

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am sunat-o mai inainte pe Iuhas si a zis ca nu prea avem ce face medicamentos doar sa mananc alimente ce absorb aciditate ca si biscutii ..popcornul, lactatele...si sa dorm cu multe perne sub cap ..adica aproape in fund...
si eu vreu sa stiu de unde a luat freya acele camasi ca sunt f faine

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mammicile care au nascut imi spuneti si mie ce v-ati dus cu voi la spital?? de exemplu cate camasi de noapte, chilot, medicamente, creme , asta pt mama iar pt bebe : cate schimburi de hainute, pampersi, creeme?? plssss

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

clau

ank de perne n-am stiut! mersi!.

Freyaaaaaaaaaaa, alexi, otim, ashera unde sunteti?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Fetelor aici nu mai vb. nimeni ????

Toata lumea doarme ?????

Numai eu sunt activa (ce-i drept un pic cam tarziu, dar eu sunt la munca azi, asa ca am o scuza) ????

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Pussi, eu abia apuc sa va mai citesc, nu prea mai am timp sa scriu, pt. ca Luca al meu trebuie hranit noaptea la 12,2,4,6... deci noaptea eu fac planton! Si atunci ziua cand adoarme el, mai trag un pui de somn si eu...E foarte mancacios, am noroc ca macar mananca si adoarme la loc, dar eu... nu!
Nu mai stiu magazinul de unde am luat camasa de noapte, stiu ca urcam pe niste scari. Aveau si hainute de bebe acolo. Chiar nu mai stiu cum se numeste, sorry!

Va pup si va doresc... nopti linistite!

Freya, lui Luca

Mergi la inceput

freya te scuzam... ca doar nu lasi puiutul flamand!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

clau este la spital de azi noapte! Patrick iti dorim o viata frumoasa!! Plina de sanatate si succese!

ank azi noapte am pus si eu in practica 3 perne+ 1 bucata puiut ca sa am corpul ridicat pt. acid! Si n-am luat decat un Rennie

azi trebuia sa merg pe Branco, dar nu ma simt in stare.. e si frig, n-am chef!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bebe spune:

Salut!

Abia asteptam sa intru in discutii cu voi! Vroiam sa va intreb daca voua v-a recomandat medicul vre-un regim alimentar pe parcursul sarcinii.

Eu am 13 saptamani de sarcina si nu am luat in greutate decat 400 de grame. Si asta si cu vitamine! Si fara stari de voma!

Mergi la inceput