Gravidute&mamici de Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 8
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
eu nu mai inteleg nimic ...forumul asta nu mai merge bine??? mie deja de 2 ori de la ultima postare imi arata cum ca ar fi scris dupa mine odata simonicutza si dupa pussi..si cand intru sa vad tot eu sunt ultima ...lamuriti-ma
Ank 33+
Raul
Ank83 draga, e ok forumul,e adevarat ca am postat dupa tine, dar am modificat textul care era deja postat inaintea celui postat de tine...la inceputul textului postat iti arata o ora, iar la sfarsit alta,nu-ti imagina ca eu stau 30 min. sa postez un text de 2 min. maxim...
Trimis de - simonicutza la: - 04/09/2007 : 16:31:50
Editat de - simonicutza on 04/09/2007 17:00:51
nu-ti fa griji ca nu te-ai
Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
pussi spune:
buna dimineata!
Ank eu am editat lista de pe prima pagina... de aceia a aparut postarea la mine! Cu visele... in Ro nu se recomanda dar dincolo se da Magne B6 in sarcina, pt. relaxare, moral si mai ales relaxarea muschilor ... si Alexi luat la recomandarea ungurului! Daca vrei incearca si tu! Eu iau 2/zi!
o zi frumoasa! si putin mai calda ca nu-mi place
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
simonicutza spune:
Ank83 sa stii ca in noaptea asta am scapat fara nici un cosmar, sora mea m-a sfatuit sa nu deschid ochii cand ma trezesc imediat decat daca sunt cu fata inspre geam, nu stiu daca fapta in sine are vreun efect vizual real, dar psihologic are ... la mine a functionat...
pussi sa stii ca ai dreptate, acum ca ai adus vorba, eu cu sarcina anterioara pe care am pierdut-o Dr. meu din Italia mi-a recomandat Magne B6, atunci nu stiam ptr. ce sunt, dar am sa-l sun mai inspre dupa amiaza sa vad daca imi spune sa iau si acum...
merci mult de tot !!!
Simona 28+ TOBIA
2bebe spune:
Salut!
Sunt si eu o viitoare mamica din Timisoara, citesc Odiseea din saptamana a treia de sarcina, dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.
Iata datele pentru listuta:
UM - 11.06.2007
DPN - 18.03.2007
DR - BERNAD ELENA - Maternitatea Bega
pussi spune:
ce linisteeeeeeeeeeeeee
facem noi galagie ?
BURTICA ROZ
simonicutza spune:
ai dreptate pussi,facem noi galagie....
raspund si eu la -ul tau .....
Simona 28+ TOBIA
Ank83 spune:
imi pare rau ca nu am fost azi sa fac galagie cu voi dar am avut ...si am zis sa nu lasa sa imi fuga cheful ca dupa iar ma ia cu lene ...sa vad poate ca iau si eu magne b6..dar deja iau cam multe vitamine ...iau in fiecare zi tot altele timp de 3 zile si dupa le repet...si ma gandesc ca deja ar fi prea mult .
Clau maine e ziua cea mare ...e termenul ...asteptam sms
Ank 33+
Raul
Ank83 spune:
Am de vreo trei seri niste arsuri pe esofag de imi vine sa ... oare ii creste perisorul...cica asa se spune..dar eu habar nu am daca e adevarata chestia
Ank 33+
Raul
pussi spune:
2bebe bine ai venit!
Ank mie nu-mi trece nici cu Rennie... sunt groaznice, s-au accentuat! De abia astept sa merg la dr. sapt. viitoare sa-mi zica cate Rennie pot lua odata sau sa-mi dea altceva! Si nu-i de la perisor ca eu le am de la inceputul sarcinii!
BURTICA ROZ