Gravidute&mamici de Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 14
pussi spune:
2bebe eu lucrusoare n-am cumparat decat din sapt. 25, de primit am primit din prima sapt. decand s-a stiut ca sunt burtoasa! Cu regimul... mananc ce-mi trebuie, tot timpul am pofte si vreau o anumita mancare.. inclusiv noaptea ma trezesc si mananc 1-2 mere! Si desi am gemenute n-am pus decat 8 kg. pana acum!
bb eu cred c-o sa spla cu masina ... si o sa folosesc asa:
detergent PERSIL SENSITIVE LICHID
balsam de bebe.. vad eu de care.. probabil LENOR
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pussi spune:
GATA! Am pus poze cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> CUMPARATURILE DE AZI
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
Fetelor azi a fost liniste totala pe forum!! Eu as dormi non stop pe vremea asta.. azi m-am trezit la 11 si uite ca deja mi se inchid ochii
Ank 34+
Raul
Mai avem 6 saptamani pana ne vedem !!!
Ank83 spune:
bb_yasmi cate grame are bubulina ta la 32 de sapt..sunt curioasa pe unde se invarte greutatea...asta daca ai fost de curand la doctor
Ank 34+
Raul
Ank83 spune:
pussi am vazut ca ti-ai luat pijamle pentru alaptat.Unde ai gasit asa ceva? sunt superrrrrrrr
Ank 34+
Raul
catal_ina spune:
Ank83,
si eu am spalat primele hainute pt maternitate cu toate draciile si cu "ptz" clatiri si bebela mea tot s-a iritat rau in a doua zi de viata ..ideea e ca am vazut bebei in maternitate iritati si de la haine nespalate scoase direct din ambalaj si altii care n-veau nici pe draq in aceleasi haine 5 zile la rind...deci calea de mijloc e cea mai buna, zic eu..detergentul casei si nimic altceva si o(sau 2)clatire suplimentara+ calcat, ca aburul dezinfecteaza, in primele luni de viata e ok.
cata
Ank83 spune:
cata ideea e ca ala e detergentul pe care il folosesc si pentrul restul hainelor si in calcator de obicei pun chestia aia de la cocolino..doar ca le-am spalat cu mana in ideea sa nu se faca urate de la prima spalare si daca tot nu am ce face mai bine le bibilesc cu mana mea ... Restul hainutelor pe care le am si nu le i-au la spital ...sunt spalate de mult in masina
Ank 34+
Raul
Ank83 spune:
Oricum mersi de sfat.... sper ca al meu sa nu aiba probleme cu piele sa se irite imediat ... nu prea ar avea cu cine sa semene ca si eu si tati avem piele mai nepretentioasa
Ank 34+
Raul
ottilia spune:
Cu toate ca sunt din Arad,nu din Timi,indraznesc sa va pun o intrebare.Am fost ieri la control si mi s-a recomandat sa merg la Dr.Cioata pt eco morfologica.Poate sa-mi spuna cineva cu ce ma ajuta acest eco?Sotul meu zice ca oricum numai e nimic de facut chiar daca ar fi ceva in neregula,mi-au iesit valorile AFP putin ridicate si asta ma cam ingrijoreaz,cu toate ca medicul meu zice ca e in regula.Eu as merge dar ma tem ca daca e intr-adevar ceva in neregula voi trai aceasta spaima pe toata durata sarcinii...Stie cineva eventual si cat costa o acest eco la Dr.Cioata?Sa nu am surprize odata ajunsa acolo... +18
pussi spune:
ank mi le-a cumparat cineva din Szeged.. de la magazinul de care zicea Alexi, dar nu-mi ajung...! De clau mai sti ceva?
Azi merg la dr....
BURTICA ROZ