Gravidute&mamici de Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
mersi mult simonicutza de sfaturi pt picioare umflate
Nu am mai fost ieri la Clau ...era foarte obosita si o dureau toti muschii si fundul dupa ce s*a chinuit 12 ore cu Patrick si acum bebe a facut icter.
Ank 33+
Raul
Ank83 spune:
pussi tu cum te mai simti?? Sa nu te stresezi prea mult ca le stresezi si pe tuste...
Eu am avut zilele astea ceva probleme cu stomacul... ma simteam ca in primele luni ...daca nu ii convine ceva la bebe din ce mananc dau afara inapoi , plus ca am inceput sa am pofte.Azi noapte l-am trimis pe sotul la 1 noaptea dupa fanta de portocale, aveam senzatia ca lesin daca nu beau si deobicei nu imi place sa beau fanta de portocale ...dar una peste alta mi-au mai trecut arsurile si asta ma bucura
Ank 33+
Raul
pussi spune:
saluti!
de clau am aflat c-am vorbit cu Alexi. sa fie bine! Pupam mamica si grasanul!
ank presiunile mele au culminat azi noapte cu contractii, au trecut cu no-spa, azi mai fac un Gravibinon.. trebuia sa-l fac joi! Prin urmare am intrat in panica si la ora 12 am fost azi la cumparaturi pe BRANCO ... cu program de la tati 2 ore(dus-intors) ca sa nu nasc si sa n-am in ce pune Tuscele! Vreau sa va zic c-am gasit numai lucruri superbe si ieftine!
Si de acum pot sa stau in pat!
Oricum daca pot mai merg si pana la Sensi/Miniblu maine sau poimaine in centru sa cumpar biberoane si cosmetice!
si gata
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
eu m-am pus sa spal hainutele ce le i-au cu mine la spital...sa fie pregatite curate(nu cu praf de pe rafturile din magazin) si calcate mai apoi.. ca nu se stie niciodata ce se poate intampla de acum incolo...nu stie nimeni cat are chef sa stea in burtan baietoiu
Ank 33+
Raul
pussi spune:
ank si eu o sa le spal! Cu ce detergent si ce balsam ? sa sti ca, camasi de alaptat n-am vazut, e adevarat ca m-am dus directa la tinta .. la magazin de copilasi!
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
Eu le-am spalat cu ariel m zim 5 dar manual pe ale lui ca nu am vrut sa le bag in masina ...si apoi cu lenor ,cel alb cu bebe pe el.In calcator o sa pun cocolino pentru calcat, am luat din flavia ..si e super ..
Ank 33+
Raul
Ank83 spune:
Pentru camasi o sa merg in Terra sa caut ...de acolo parca si le-a luat Clau... dar nu stiu cand ajung ca nu e urgent la mine ca am cateva pe acasa in caz de pericol... nu sunt ele asa de faine dar ...nu e nici o problema pot sa imi scot tzatzele din ele sa ii dau laptic la bebe
Ank 33+
Raul
pussi spune:
eu nu le spal cu mana! o sa vad ce detergent folosesc! Cu camasile eu n-am.. decat pijamale in care numai incap! Oricum azi le primesc pe cele din Ungaria.. sa vad cum sunt!
BURTICA ROZ
2bebe spune:
Nu m-ati lamurit deloc cu regimul alimentar. Mie mi s-a recomandat sa nu mananc sarat, sa nu mananc dulciuri, grasimi, prajeli...
Acum am inca o dilema: cand ati inceput sa cumparati lucrusoare pentru bebe si pentru nastere. Tot citesc ce cumparaturi faceti voi si... ard de nerabdare sa va ajung din urma.
bb_yasmi spune:
hello
pussi, si eu le-am spalat la masina de spalat si cu detergent Persil si cu balsam de bebe. vezi ac este in real si la farmacii detergent TEO BEBE, special de bebe, si nu costa mult.
2bebe, eu sunt un exemplu prea bun, eu papa tot ce vreau si dulce si sarat !! cel mai mult mananc dulciuri. iar in legatura cu hainutele eu am inceput sa cumpar si sa primesc inca de la inceputul sarcinii cand am cumparata lucrusoare de culori neutre pt ca stiam ce va fi bebe, apoi de la 17 sapt cand am aflat ca va fi fetita (si 100% ca va fi fetita in sapt 20) m-am pus serios pe cumparat lucrusoare roz....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!