cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 16
lulu_boches spune:
quote:??????????????????
Originally posted by Rebiana27
lulu io zic sa te spovedesti! ca aci' suntem de-ale casei!Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
A_Iulia spune:
Zi, Lulule, cat ai? sa facem o evaluare
Rebiana, pai nu mai ot sa merg, ca tocmai s-a culcat Vivi. Asa ca clocitul e la putere.
Nici maine nu pot merge, ca vine un nene sa-mi acordeze pianul.
Uite ce frumos se economisesc banii in ziua de azi.
Adina + Olivia 04.03.2004
lulu_boches spune:
quote:eu 1,57 , husbandul - 1,85 .
Originally posted by Adina Iulia
Zi, Lulule, cat ai? sa facem o evaluare
Rebiana, pai nu mai ot sa merg, ca tocmai s-a culcat Vivi. Asa ca clocitul e la putere.
Nici maine nu pot merge, ca vine un nene sa-mi acordeze pianul.
Uite ce frumos se economisesc banii in ziua de azi.
Adino- cum stai cu sigurantele?
Liana&Luana(17.09.02)
Rebiana27 spune:
lulu... sa te spovedesti la noi!!! ca suntem de-ale casei, bune prietene, si nu-nsiram ce auzim... decat pe la alte topicuri! (Glumesc cu insiratu', te-ai prins, nu?)
Deci zi ce inaltime ai ca ne-ai facut curioase!
Adina, nu-i bai ca e si luni o zi, si e tocmai buna de mers la cumparaturi ca poate te tine toata saptamana!
wonderfula noastra s-o fi impacat cu wonderfulu?
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Hai bai lulu ca esti tocmai bine! ma gandeam ca esti un fel de Neghinita si de-aia nu zici!
Poze, Varsta lui Luca
A_Iulia spune:
Da, e bine, Lulule, bravo!
Rebiana, sigur s-au impacat. Da' sa vedem cum a convins-o pana la urma...cred ca i-a adus un buchet imens de flori si i-a cerut iertare in genunchi, nu?
A_Iulia spune:
Cu sigurantele n-am apucat sa probez ca am avut vizite pana acum si acum s-a culcat fii-mea si nu ma trambalez sa nu fac zgomot.
Dar de la ultima citire, de pe 10.08, nu s-au adunat decat 200kw. (in 20 zile). Deci ingurgitabil. Nu-mi dau seama ce naiba s-a intamplat cu aia 11.000kw. Ma tot gandesc la posibilitatea ca aia 16.000 care ii citesc pe contor sa fie de fapt 6.000, iar 1 din fata sa fi sarit aiurea candva.
lulu_boches spune:
quote:wonderfulu- a dotat-o cu asp si i-a mai adus ceva de spalat ferestile.are fata treaba...
Originally posted by Rebiana27
lulu... sa te spovedesti la noi!!! ca suntem de-ale casei, bune prietene, si nu-nsiram ce auzim... decat pe la alte topicuri! (Glumesc cu insiratu', te-ai prins, nu?)
Deci zi ce inaltime ai ca ne-ai facut curioase!
Adina, nu-i bai ca e si luni o zi, si e tocmai buna de mers la cumparaturi ca poate te tine toata saptamana!
wonderfula noastra s-o fi impacat cu wonderfulu?
Poze, Varsta lui Luca
Liana&Luana(17.09.02)
Rebiana27 spune:
Pai altfel avea scapare cu wonder... nici vorba! Deci sigur a prestat omu' servicii in folosul lui wonderful!
Fetili va parasesc pt cateva ore... ma duc sa-mi vad socrela! Da' nu stau mult ca mi-e draga cafeneaua noastra!
Poze, Varsta lui Luca
A_Iulia spune:
Pai ar fi culmea sa-ti fie draga socrella mai mult decat cafeneaua noastra.
Distractie placuta!